Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει: Με τον Κλαούντιο χώρισα γιατί ερωτεύτηκα άλλον

Για τους λόγους για τους οποίους χώρισε με το σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αλλά και για το νέο έρωτά στη ζωή της, μίλησε σε γνωστό περιοδικό η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός, που στα 43 της είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της σόουμπιζ, παραδέχθηκε μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, ότι με τον Κλαούντια Κολντεμπέλα χώρισε επειδή του είπε ότι ήταν ερωτευμένη με άλλον άντρα. «Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε και το νέο της σύντροφο, Χάρη Σταματίου. «Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος. Ο Χάρης με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα» είπε για εκείνον.

Τέλος, επισήμανε ότι συνήθως τη φλερτάρουν άνδρες μικρότερης ηλικίας. «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά κι έξω αν τύχει να βγω, θα με φλερτάρουν μικρότεροί μου. Ε, εδώ που τα λέμε οι άντρες άνω των πενήντα θα είναι ή παντρεμένοι ή προβληματικοί! Ποτέ στη ζωή μου δεν κοίταξα παντρεμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...