Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σήμερα είναι πολύ γνωστός και γοητευτικός ηθοποιός…

Γεννήθηκε στην Αθήνα, πριν από 29 χρόνια, και σε μικρή ηλικία μετακόμισε μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του στο Βόλο όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και ...έμεινε μέχρι τα 18. Καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι και εκείνος ηθοποιός, ενώ ο αδελφός του είναι σκηνοθέτης. Αν δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική τότε θα ήταν σίγουρα μουσικός, μια και λατρεύει τη μουσική.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο Αποστόλης Τότσικας, πολύ γνωστός ηθοποιός σήμερα και με αρκετές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτό, καθώς τα τελευταία χρόνια μοιράζεται τη ζωή του με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, την οποία αποκαλεί «φύλακα- άγγελό» του.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε το 2007 ερμηνεύοντας το ρόλο του επαναστατημένου εφήβου, Άρη, στην κοινωνική σειρά του Mega «Μαζί σου». Ακολούθησαν συμμετοχές και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Την προηγούμενη σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι», ενώ πρόσφατα έλαβε μέρος στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Άννας Βίσση, «Τυραννιέμαι».

«Μικρός ήμουν ατίθασος, αλλά αυτά ήταν απλώς κάποιες εξάρσεις. Κατά τα άλλα ήμουν πολύ σεμνός και ντροπαλός» αναφέρει ο ίδιος σχετικά με την παιδική του ηλικία. Ο αδελφός του, ο σκηνοθέτης Θανάσης Τότσικας, έγραφε έργα από µικρός, οπότε ο Αποστόλης έκανε το «πειραµατόζωο» στα ταινιάκια που γυρνούσε ο αδελφός του µε την πρώτη κάµερα που έπιασε στα χέρια του, όπως είχε πει σε συνέντευξή του στο Βήμαmen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...