Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Vanessa Paradis: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό

«Δεν θέλω να μιλήσω για εκείνον» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια στο γαλλικό τεύχος του Elle. «Ποιος είπε ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να πουλήσουν την ψυχή τους, να εκθέσουν τα πάντα για τη ζωή τους;» αναρωτιέται η Vanessa Paradis.

«Είναι καθήκον μου να προωθήσω την ταινία μου και τα άλμπουμ μου, αλλά ξέρεις τι είναι να βλέπεις ανθρώπους να αποκομίζουν όφελος από τον δικό σου πόνο;», πρόσθεσε. «Ό,τι συνέβη μεταξύ μας είναι δικό μας θέμα» επισήμανε η Vanessa Paradis. Ωστόσο, όπως είπε, ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη με τη ζωή της.

«Δεν έχω τη συνταγή της ευτυχίας, αλλά πιστεύω ότι η ουσία είναι να έχεις την επιθυμία. Δεν είναι να αισθάνεσαι υποχρεωμένος ή αναγκασμένος ή να επαναλαμβάνεις τον εαυτό σου. Σιχαίνομαι ας πούμε για παράδειγμα όταν κάποιος λέει ότι πρέπει να δουλέψεις για να είσαι ζευγάρι. Όχι, πρέπει να θέλεις να είσαι εκεί! Και εγώ θέλω να είμαι εδώ που είμαι τώρα!».

Πριν από δύο μήνες το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους ύστερα από 14 χρόνια, ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά. Οι δυο τους είχαν να εμφανιστούν μαζί από το 2010. Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια η Γαλλίδα καλλιτέχνις ανέφερε ότι θα μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα στις ΗΠΑ, όπου ταπαιδιάτης πάνε σχολείο, και τη Γαλλία.

«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν και είναι πολύ ανεξάρτητα. Η κόρη μου τραγουδάει και ο Jack είναι κιθαρίστας. Μπορώ να σας πω αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτήν την καριέρα, θα είναι καλό πράγμα για τη μουσική. Από τη δική μου πλευρά δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα, αλλά θα προτιμούσα ηκόρημου να πάρει τον χρόνο της να μάθει και κυρίως να ζήσει ολόκληρη την παιδική ηλικία της!».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...