Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Οι αδυναμίες του Αντώνη Κανάκη

Μόνο πλάκα δεν έκανε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέντευξή του στη Real life, όπου μίλησε για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του, για τις αδυναμίες και για τις συνεργασίες του,  αντιμετωπίζοντας ωστόσο τα θέματα με έναν τρόπο πιο επίσημο και όχι «ράδιο αρβύλα»

«Να σου πω την αλήθεια, έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν θυμάμαι κάτι πέρα απ\' το ξάφνιασμα της στιγμής», είπε για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του την ώρα που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν μπήκε στον πειρασμό να κάνει υποθέσεις, αντίθετα είπε ξερά ότι πρόκειται για «ένα θέμα για το οποίο δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Το θεωρώ ανάξιο λόγου’.

Για τη μεγάλη αδυναμία που δείχνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, μέσα από την εκπομπή τους στο Γιάννη Λάτσιο, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Όταν ένα κανάλι φιλοξενεί μια σατιρική εκπομπή, πρέπει να είναι αποφασισμένο ότι δεν γίνονται διακρίσεις ούτε στο κανάλι σου, ούτε στην ίδια σου τη μάνα».

Ρωτήθηκε βέβαια και για τις συνεργασίες του και είπε ότι αυτές αντέχουν στο χρόνο, ωστόσο γι αυτές που έληξαν άδοξα, όπως αυτή με τον Σωτήρη Καλυβάτση, δεν μίλησε με ονόματα  

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απογοητευτεί. Μου αρέσουν, όμως, οι ομάδες και έχω συνεργάτες πολλών χρόνων, όπως ο Χρήστος Κιούσσης και ο Γιάννης Σερβετάς, που κλείνουμε μαζί 14 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...