Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο πελαργός θα επισκεφτεί την Κατερίνα Λάσπα

Αν και η κοιλιά της δεν είναι εμφανής, η αλήθεια είναι ότι διανύει τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της! Η Κατερίνα Λάσπα είναι μια ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά και αν και δεν έχει βγει ακόμα να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, το στενό της περιβάλλον μας διαβεβαιώνει ότι «ο πελαργός θα την επισκεφτεί σε τέσσερις μήνες».

Την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Λάσπα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο έδωσε το «παρών» στο σόου του Λάκη Γαβαλά, LAK Jewellery. Πραγματικά, δεν πήρε κανείς είδηση ότι είναι έγκυος, μια και η ίδια δεν ήθελε να βγει στα ΜΜΕ η εγκυμοσύνη της. «Η Κατερίνα και ο σύζυγός της δεν θέλουν να μιλάνε δημόσια γι’ αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, μια και θεωρούν ότι είναι προσωπικό τους θέμα και δεν αφορά τους άλλους. Γι’ αυτό και έχουν αποκαλύψει μόνο στα οικεία τους πρόσωπα το φύλο του παιδιού τους. Η Κατερίνα μάλιστα επισκέπτεται συχνά τους γονείς της στη συμπρωτεύουσα, που κι εκείνοι με τη σειρά τους χαίρονται πολύ για το γεγονός», λέει στην «Espresso» άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.

Η Κατερίνα και ο Νεκτάριος ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι, όπου θα αρχίσουν σιγά-σιγά να φτιάχνουν και το δωμάτιο του μωρού τους. «Οταν περιμένεις το πρώτο σου παιδί αισθάνεσαι μια πρωτόγνωρη χαρά, αλλά και ένα δέος που θα γίνεις γονιός. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει τον νέο τους ρόλο και αυτό που τους νοιάζει είναι η ευτυχία τους, η οποία θα συμπληρωθεί σύντομα με τον καρπό του έρωτά τους» συμπληρώνει η ίδια πηγή.
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...