Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Kουμπάρα και νονά η Ελενα

Μπορεί η ίδια να μην έχει περάσει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο τον Ιούλιο θα ζήσει ίσως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Η Ελενα Παπαρίζου θα παντρέψει τον αδελφό της Ντίνο και θα βαφτίσει ταυτόχρονα κι ένα από τα δίδυμά του, τον μικρό Γιωργάκη! Το όνομα είναι φυσικά του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή.

Η αναγγελία γάμου του αδελφού της Ελενας Παπαρίζου δημοσιεύτηκε το Σάββατο και αναφέρει: «Ο Κωνσταντίνος Παπαρίζος του Γεωργίου και της Ευφροσύνης, το γένος Νικολάου, που γεννήθηκε στο Μπορός Σουηδίας και κατοικεί στη Γλυφάδα, και η Χαρίκλεια Βασιλάκου του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, το γένος Σφυρή, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Γλυφάδα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Κάλαμο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η Ελενα δεν θα παντρέψει μόνο το ζευγάρι, θα βαφτίσει και το ένα από τα δίδυμα που έχουν ήδη αποκτήσει ο αδελφός της και η γυναίκα του. Η Ελενα θα βαπτίσει το αγοράκι που θα πάρει το όνομα Γιώργος, αφού έτσι έλεγαν τον πατέρα της, στον οποίο η Ελενα και ο Ντίνος είχαν μεγάλη αδυναμία. Ο γάμος θα γίνει στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, στον Κάλαμο, τον Ιούλιο, ανάμεσα σε συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού. Μετά το γάμο και τη βάπτιση θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι σε beach bar της περιοχής.

Το ζευγάρι είναι μαζί ενάμιση χρόνο. Ο Ντίνος, ο μεγάλος αδελφός της Ελενας, είναι barman σε πολύ δημοφιλή clubs της Αθήνας. Είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος μοιάζει πάρα πολύ με την Ελενα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε και δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομα της αδελφής του.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...