Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τα πάντα όλα για τον γάμο Μαστροκώστα - Δέλλα

Στις 28 Μαΐου ανεβαίνουν τα σκαλιά της Εκκλησίας ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα, που ήρθαν από την Κύπρο στην Αθήνα για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Την ίδια μέρα θα γίνει και η βάφτιση της κορούλας τους, που θα πάρει το όνομα Βικτώρια, από την μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Με νέο look στα μαλλιά, η Γωγώ είπε πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές παρά το ότι όλα είναι σχεδόν έτοιμα και οι τελευταίες «πινελιές» θα μπουν την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε η τελετή να είναι όπως την έχουν ονειρευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό θα είναι του οίκου Elie Saab, χωρίς πέπλο και κεντήματα αλλά αρκετά ογκώδες. Η νύφη, πάντως, σκέφτεται να το αλλάξει με κάτι πιο απλό ώστε να μπορεί να κινείται άνετα, μιας και στη συνέχεια θα γίνει η βάφτιση.

«Η μικρή θα είναι παρανυφάκι και θα την βάλουμε και στην κολυμπήθρα», μας είπε η Γωγώ που έλαμπε από χαρά.

Η νύφη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γλυφάδα για να δοκιμάσει παπούτσια, ενώ ο στολισμός και η ανθοδέσμη έχουν ήδη «κλείσει».

Το λευκό και το χρυσό θα είναι τα χρώματα που θα κυριαρχούν στον χώρο του κτήματος, που θα στολιστεί με ολόλευκες κάλες, κρίνους, ορτανσίες και πεώνιες. Από λευκές πεώνιες, με ιδιαίτερο δέσιμο, θα είναι και η νυφική ανθοδέσμη.

Όσο για τον Τραϊανό;
Θα προβάρει το γαμπριάτικο την ερχόμενη εβδομάδα.

Τη χαρά του ζευγαριού θα μοιραστούν περίπου 300 φίλοι και συγγενείς, ενώ κουμπάροι θα είναι η Ελληνοαμερικανίδα Έλενα Μπούση και ένας μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης στην οποία αγωνίζεται ο «Τράι». Τη μικρή θα βαφτίσουν ο Άντρος και Στάλω Ηλία, φίλοι του ζευγαριού που τους στάθηκαν στην περιπέτεια με την υγεία της Γωγώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...