Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Είναι ή όχι στημένο το «Dancing with the stars»;

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει η χορογράφος και κριτής του «Dancing with the stars» Γκαλένα Βελίκοβα, μετά από τις κατηγορίες γνωστών χορογράφων ότι έχει… στήσει το παιχνίδι!!!

Τώρα, νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του talent show, μετά από τις απαντήσεις που δίνει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Είναι άραγε πολλοί από τους επαγγελματίες χορευτές που συμμετέχουν στο «Dancing with the stars» μαθητές της, όπως την κατηγορούν;

«Ναι», λέει η ίδια και συνεχίζει, «έχει τύχει να προπονήσω κάποιους από τους επαγγελματίες χορευτές του show, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τους είχα μαθητές στη σχολή μου. Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να έχω συνεργαστεί μαζί τους γιατί – εκτός από τις σχολές μου – τυγχάνει να προπονώ πολλά χρόνια τώρα ζευγάρια χορευτών που προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν σε διεθνείς οργανισμούς».

Η Γκαλένα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο συναδέλφων της υποστηρίζει ότι είναι ανόητο να την κατηγορούν ότι έχει στήσει το παιχνίδι και τονίζει ότι αν εξαιρούσαν από το talent show του ΑΝΤ1  χορευτές με τους οποίους έχει συνεργαστεί, τότε δεν θα υπήρχαν καθόλου επαγγελματίες χορευτές στο «Dancing».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί που μια κριτής έχει προπονήσει επαγγελματίες χορευτές του show, αφού μια από τις προϋποθέσεις για να είσαι κριτής είναι να είσαι προπονητής. Όλα αυτά είναι ανυπόστατα», λέει η Γκαλένα, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν.

Και φυσικά αρνείται τους ισχυρισμούς ότι χορογραφεί τα ζευγάρια. Καμία σχέση σου λέει, όλα αυτά είναι κακοήθειες…

Λέτε να υπάρξει απάντηση από τους επικριτές της; Σίγουρα, θέλετε να βάλουμε και στοίχημα;;;

Δείτε ένα βίντεο με την κριτή του «Dancing with the stars».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...