Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Στεφανίδου:«Οι «Ράδιο - Αρβύλα» κάνουν σχολική πλάκα»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλάει -επιτέλους- για όλα! Πως αισθάνθηκε που έφυγε ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ANT1, τι πιστεύει για τους «Ράδιο Αρβύλα», για την Τζούλια, για το διαζύγιο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο…

Πώς αισθάνθηκε που έφυγε ο Ευαγγελάτος από τον ΑΝΤ1; Την πείραξε λίγο, αλλά τώρα πια γνωρίζει: «Όσο «οικογενειακές» και αν είναι οι σχέσεις στην δουλειά, όσο και αν νιώθουμε άνετα σε ένα χώρο όπου έχουμε συνεργαστεί χρόνια, δεν είναι η πραγματική μας οικογένεια. Ε! Ύστερα από τόσα χρόνια το έχω μάθει», λέει με ειλικρίνεια, ενώ απαντά και για την φράση – φωτιά που σχολιάστηκε πολύ φέτος «σας γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»:  «Δεν εννοούσα τους κριτικούς των εφημερίδων. Με είχε ενοχλήσει περισσότερο συνάδελφος από τηλεοπτικό σταθμό, τον οποίο είχα ακούσει να κάνει εκπομπή και να σχολιάζει αρνητικά», ξεκαθαρίζει.

Η Τατιάνα απάντησε για πρώτη φορά και σε όσους την κατηγόρησαν για την εκπομπή με την Τζούλια: «Δεν υπήρχε ούτε ένας ανήλικος στην εκπομπή. Ήταν όλοι από 18 και πάνω… Είναι συκοφαντικό αυτό και ενδεχομένως να προσφύγω στην δικαιοσύνη για όποιον το υποστηρίξει αυτό δημόσια. Όσο για τα πρότυπα, ακόμα και αν προβάλαμε ως τέτοιο την Τζούλια, δεν πρέπει να υποτιμάμε την νεολαία. Οι νέοι δεν έχουν ως πρότυπο την Τζούλια. Χαβαλέ κάνουν με το βίντεο και ως εκεί».

Ο λόγος που δεν έπαιξε πολύ το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου ήταν πολύ απλά ότι δεν ταίριαζε στο concept της εκπομπής: «Θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι άμεμπτη, αλλά εδώ, στη συγκεκριμένη εκπομπή, δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, ίσως επειδή το κοινό είναι δεμένο με την Ελένη και ίσως και λόγω της εμπορικότητας του θέματος, τα όρια ξεπεράστηκαν πολύ. Απορούσα παρακολουθώντας την πως αντέχει! Πως αντέχει να χαμογελά το πρωί και να λέει “καλημέρα”».

Τέλος, μίλησε και για την σάτιρα των «Ράδιο- Αρβύλα»: «Η πλάκα που κάνουν έχει έντονα σεξιστικά στοιχεία και μου θυμίζει σχολικές ή γηπεδικές πλάκες αντροπαρεών. Όμως, θεωρώ ότι και αυτό το είδος έχει τη θέση του στη τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση θα πρέπει να ικανοποιεί όλα τα γούστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...