Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζουν το διαζύγιο Κοκκίνου - Βασιλειάδης

«Έχω πάρει μια απόφαση και έχει τελειώσει το θέμα», λέει η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της στην εκπομπή «Gala» του Star που θα προβληθεί στις 11 Απριλίου και είναι η πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό.

Αυτές τις μέρες, η τραγουδίστρια ολοκληρώνει την μετακόμιση στο νέο της σπίτι και ετοιμάζεται να μοιράσει τα κοινά περιουσιακά στοιχεία με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι έχει το βλέμμα στραμμένο στις συναντήσεις με τους δικηγόρους, καθώς πολλά θα κριθούν μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και το διαζύγιο να βγει -αν βγει- συναινετικό.

Όπως όλα δείχνουν, Έλλη και Παναγιώτης δεν θα βρεθούν απέναντι στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, το σπίτι που ετοίμαζαν στα νότια προάστια και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί βαίνει προς πώληση, με την σχετική αγγελία να έχει ήδη αναρτηθεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η τραγουδίστρια απέφυγε με ευγένεια να απαντήσει για τις νομικές διαδικασίες, ωστόσο, είπε πως θα κάνει κάποια δήλωση τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης επέστρεψε από την Πάτρα όπου βρισκόταν για δουλειές και θα συναντηθεί με την Έλλη πριν από το Πάσχα ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συναινετικού διαζυγίου.

Την ίδια ώρα, ένας Ρώσος μεγιστάνας πολιορκεί στενά την τραγουδίστρια...

Ο Σεργκέι Μουντρατσένκο την έκανε «χρυσή» και η Έλλη είπε το πολυπόθητο «ναι». Μην πάρει το μυαλό σας στο πονηρό... απλά, θα τραγουδίσει στο χλιδάτο πάρτι γενεθλίων που διοργανώνει ο 60χρονος κροίσος στην Κύπρο!


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον χωρισμό του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...