Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Παρουσίαση Τύπου από το «Studio Κηφισιά»

Παρουσίαση  Τύπου θα γίνει τη  Μεγ. Τετάρτη και  ώρα 13:00 στο «Studio Κηφισιά»
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με το επιτελείο του θα σας παρουσιάσουν ένα δείγμα της δουλειάς τους. Θα είναι  χαρά μας να είστε μαζί μας σε αυτή τη μουσική διαδρομή! 
 
Από το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντά τη Λίτσα Γιαγκούση στο «Studio Κηφισιά» σε ένα ζεστό & άνετο ανακαινισμένο χώρο.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος , επιστρέφει ανανεωμένος επιλέγοντας φέτος το  «Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣ) και έχοντας 2 χρόνια απουσίας από τις Αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις .
Η Λίτσα Γιαγκούση, διαθέτει τα χαρακτηριστικά της λαϊκής φωνής, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής κάνοντας σημαντικά βήματα στο τραγούδι εδραιώνοντας την στην καρδιά του κόσμου.
Στο σχήμα μαζί τους θα είναι, η Όλγα Βενετσιάνου, ο Χάρης Μαρνιέρος , ο Βασίλης Μπατής καθώς και ένα επιτελείο νέων τραγουδιστών δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες κρατώντας μας συντροφιά μέχρι τις αρχές  καλοκαιριού.
Στο βιολί θα είναι ο δεξιοτέχνης Λευτέρης Ζέρβας, στη λύρα ο Αντώνης Χαβαδάκης και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με show oriental.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση θα μας ταξιδέψουν σε μια λαϊκή διαδρομή που εδώ και χρόνια πρεσβεύουν για το καλό ελληνικό τραγούδι.
Το προσωπικό ρεπερτόριο του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με τις γνωστές επιτυχίες
( το Προσκλητήριο, Να’ χαν οι Καρδιές Αμπάρες , Φτιάξε μου έναν Καφέ, το Χελιδόνι, Απορώ, Μαραμένη μου γαρδένια, κ. α )
και της Λίτσας Γιαγκούση με το (Χαλάλι σου, Ανεξίτηλα Σημάδια, το Αεροπλάνο, Έλα πάλι απόψε, Μόνο ένα λεπτό, Ζημιά), θα απαρτίζουν
ένα πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το λαϊκό τραγούδι.
 Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα το «Studio Κηφισιά» θα ανοίγει τις πόρτες του από Πέμπτη έως και Σάββατο από τις 22:00 μέχρι νωρίς το πρωί.   
«Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣΌθωνος 26 Κ. Κηφισιά   Τηλέφωνο 2108013926  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...