Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο Λαζόπουλος πέρασε τη Τζούλια γενεές δεκατέσσερις

Ένα ακόμα Τσαντίρι προβλήθηκε σήμερα και φυσικά ο Λάκης κράταγε για το τέλος το καλύτερο.

Ποιο ήταν αυτό, μα η Τζούλια βέβαια και οι λοιποί πρωταγωνιστές του σήριαλ που απασχολεί τις τελευταίες μέρες, κανάλια, εφημερίδες και κοινό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λαζόπουλος είπε ότι Τζούλια και Κούγιας ήταν συνεννοημένοι να παίξουν το δράμα της… εξαπατημένης κορασίδος που αρχικά εν αγνοία της κάποιοι κακοί άνθρωποι βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τις συνευρέσεις με άγνωστο άνδρα, ενώ στη συνέχεια το σενάριο ανατράπηκε και η Τζούλια δημόσια παραδέχθηκε ότι και γνώριζε για την τσόντα και πληρώθηκε αδρά.

Μάλιστα ο Λάκης είπε ότι ο Κούγιας εξεπίτηδες ζήτησε από τη Τζούλια χειρόγραφη επιστολή, ώστε να έχει άλλοθι, ότι  και καλά εξαπατήθηκε ο ίδιος. Επιστολή που όπως είπε ο ηθοποιός διέρρευσε και στη Real News για να δείξει ότι αυτός δεν είχε ιδέα!!!!

Πάντως αναγνώρισε στη Τζούλια κι ένα δίκιο. Αυτό που είπε ότι οι γονείς της από μικρή της έλεγαν ότι είναι όμορφη κι αυτή κοιταζόταν μονίμως σε έναν καθρέφτη.

«Το παιδί από μικρό αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει στη ζωή του την εντολή που έχει στα αυτιά του από τους γονείς του. Είσαι όμορφη, είσαι άχρηστος, είσαι ένας τεμπέλης, είσαι ανεπρόκοπος. Μπορεί ένα παιδί στη ζωή του να δουλεύει 200 ώρες μόνο και μόνο για να αποδείξει στους γονείς του ότι δεν είναι τεμπέλης», είπε ο Λαζόπουλος.

Ενώ με το δικό του ξεχωριστό στυλ πρόσθεσε: «Αυτό που αγγίζει τα όρια της ξεφτίλας είναι ότι αυτή σε όποια πόλη πάει μηνύει τους γονείς της. Και το χειρότερο οι γονείς της γυρνάν στις τηλεοράσεις και ζητούν λόγω Πάσχα και εορτών να αγκαλιαστούν»!!!

Δείτε τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για το σήριαλ Τζούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...