Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της Έλλης Κοκκίνου

Σα βόμβα έσκασε στο χώρο της σόουμπιζ η είδηση ότι η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, μετά από επτά χρόνια συμβίωσης και τρία χρόνια γάμου.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι στα Νότια Προάστια μαζί με το γιο της Αλέξανδρο.

Κανείς δεν περίμενε πως η Έλλη, που έδειχνε τόσο ευτυχισμένη στο γάμο της θα οδηγούνταν στον χωρισμό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2007 και έχει αποκτήσει ένα αγοράκι τον Αλέξανδρο που είναι μόλις δύο ετών.

Όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό της ήτανε η μητέρα της αλλά και ο κουμπάρος και νονός του Αλέξανδρου, ο Παύλος Σταματόπουλος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Έλλη Κοκκίνου, μας είπε κατά λέξη: «Τηρώ σιγή ιχθύος» καθώς δε θέλει να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη το ο κ. Βασιλειάδης έβγαλε ανακοίνωση η οποία έλεγε: «Ναι χωρίζουμε. Το ανακοινώνω επίσημα ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου» και παρακαλεί όλα τα μέσα ενημέρωσης να αφήσουν έξω από τις αναφορές τους για αυτό το θέμα του χωρισμού το δίχρονο παιδί τους.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς οδήγησε το ζευγάρι σε μία τέτοια απόφαση αλλά το σίγουρο είναι πως η απόφαση δεν πάρθηκε εν θερμώ και πως τα πρώτα προβλήματα έχουν ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες.

Ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι τώρα αυτές τις εξελίξεις, μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν πρόκειται να βγάλει κανένα Δελτίο Τύπου. Θα προσπαθήσει να κρατήσει το θέμα όσο πιο χαμηλά γίνεται και ίσως το παραδεχθεί μέσω συνεντεύξεως σε περιοδικό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι θα επισκεφτεί μέσα στην εβδομάδα κάποιον δικηγόρο για να βάλει μπρος το διαζύγιο.

Δείτε στο βίντεο όλες τς λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...