Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Γκαρσόν, κουφέτα!

Γεύμα α λα ιταλικά και μόνο για πάρτη τους! Οι φουλ ερωτευμένοι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη πριν από μερικές ημέρες βγήκαν για φαγητό στη Στοά Κοραή και ο φακός τους κατέγραψε. Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz πήγε σε γνωστή pizzeria κι αφού μελέτησε με λεπτομέρεια το μενού αποφάσισε να απολαύσει pasta και δροσερές σαλάτες. Ντυμένοι σε στιλ casual chic (με τζινάκια και άνετα πουλόβερ), οι δύο ηθοποιοί ήταν χαλαροί και άνετοι.
 
Αφού γεύτηκαν τις λιχουδιές που παρήγγειλαν, ήπιαν Coca-Cola (εκείνος) και Perrier (εκείνη) και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους στην υγειά του έρωτά τους! Στη συνέχεια, τιμώντας την παραδοσιακή ιταλική γαστριμαργική τελετουργία, πήραν espresso.
 
Ο «Τσίμι» και η Βάσω είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να κλονίσει τον έρωτά τους. Δεν επιδίδονται συχνά σε... δημόσιες αγκαλιές, δεν δίνουν λαβές για σχόλια και τα περνάνε μούρλια. Πηγαίνουν συχνά α λα μπρατσέτα σε εκδηλώσεις (κυρίως κινηματογραφικές ή θεατρικές πρεμιέρες τιμώντας τους φίλους τους από τον χώρο), καθώς δεν είναι από τα παιδιά που κρύβονται, αλλά πάντα είναι αθόρυβοι. Με το καλό και τα κουφέτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...