Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο "αδιάκριτος" Νίκος Μουρατίδης


Ο ατημέλητος Σάκης Ρουβάς και το αδιάκριτο βλέμμα του Νίκου Μουρατίδη! Η «Espresso» δημοσιεύει αποσπάσματα και φωτογραφικό υλικό από το λεύκωμα του Νίκου Μουρατίδη που τιτλοφορείται «Oι εμπειρίες μου στο “X-Factor”», που μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για εμπειρίες που βίωσε και φωτογραφικό υλικό που τράβηξε ο αυστηρός κριτής του παιχνιδιού.

Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε έβγαζα φωτογραφίες. Οταν τελείωσε το πρώτο «X-Factor» και πέρασαν κάνα δυο μήνες, τότε μου ήρθε η ιδέα να βγάλω ένα βιβλίο, δηλώνει στην «Εspresso» ο αυστηρός κριτής του reality.

«Στις 18 Ιουλίου, ντάλα καλοκαίρι με καύσωνα, ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για το “X-Factor 2”. Τα γυρίσματα για την έναρξη έγιναν στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο και εμείς έπρεπε να βαφτούμε, να φορέσουμε σκούρα κοστούμια και να μπούμε σε λιμουζίνες που θα μας άφηναν έξω από το γήπεδο, όπου περίμεναν χιλιάδες παιδιά. Οταν με το καλό τελειώσαμε, ύστερα από πέντε ώρες περίπου, νόμιζα ότι είχε φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Ημουν μούσκεμα στον ιδρώτα, το make-up είχε γίνει σαν στόκος στο πρόσωπό μου και ήθελα να πάω τρέχοντας σπίτι μου, να μπω κάτω από το ντους και να σαπουνιστώ. Να φύγει όλο αυτό από πάνω μου!» αναφέρει σε απόσπασμα του βιβλίου του.

Αποκαλυπτικός στον λόγο του, τολμά να περιγράψει το κλίμα των οντισιόν και τη μετριότητα που συνάντησε: «Θυμάμαι ότι ξεκινήσαμε και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, είχαμε απογοητευτεί πάρα πολύ. Πολύ μέτρια πράγματα και όπως είναι γνωστό, το μέτριο είναι το πιο κουραστικό. Με το καλό και το κακό ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Το μέτριο σε... σκοτώνει. Ηρθαν και πάλι πολλοί από αυτούς που νομίζουν ότι έχουν “το πακέτο”, αλλά ειλικρινά δεν το είχαν καθόλου. Δεν ήξεραν τι να κάνουν με τα χέρια τους, έκαναν αντιαισθητικές γκριμάτσες κ.λπ. Τι να τους κάνουμε εμείς; Πώς θα τους επιλέγαμε να τους παρουσιάσουμε στον κόσμο μέσα από τα live μας;»

Τα πράγματα βελτιώθηκαν όταν η επιτροπή του παιχνιδιού ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκπληξη ήταν και η οντισιόν στην Κύπρο: «Αναθαρρέψαμε στη Θεσσαλονίκη. Εγώ τουλάχιστον πήρα τα πάνω μου γιατί ήμουν προκατειλημμένος, μια και την προηγούμενη χρονιά μάς είχε έρθει πολλή... μπουζουκοκατάσταση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...