Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δ. Καμπούρη - Ε. Κοκκίνου: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τα παιδιά τους!

Είναι και οι δύο επιτυχημένες, η καθεμιά στο χώρο της, έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια και είναι πολύ καλές φίλες. 


Η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλλη Κοκκίνου μοιράζονται κοινές όμορφες στιγμές αλλά και δύσκολες και όχι μόνο προσωπικές. Η δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες των παιδιών με απειλητικές ασθένειες με την βοήθεια του Make A Wish. Ποζάροντας στο περιοδικό Hello μαζί με την Χριστίνα και τον αδερφό της, Παναγιώτη μιλούν για το σπουδαίο έργο οργανισμού αλλά και για τα δικά τους παιδιά!


Η Δέσποινα κάνοντας τον απολογισμό του 2013, εξηγεί τι είναι αυτό που πρέπει να «αποβάλει» αλλά και να «προσθέσει» στον εαυτό της: «Κάθε χρόνος που περνάει με την κόρη μου αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Μέσα από την Έλενα αγαπώ τα παιδιά όλου του κόσμου και κάνω ότι μπορώ για να είναι ευτυχισμένα. Το 2013 απέκτησα ακόμη μεγαλύτερες αντοχές, ωριμότητα, ψυχραιμία και έδιωξα ψευτοεγωισμούς και ανασφάλειες που κουβαλούσα χρόνια. Νιώθω πιο δυνατή και ολοκληρωμένη!»

Πόσο έχει αλλάξει όμως η ζωή της με την κόρη της και πόσο διαφορετικές είναι πλέον οι γιορτές; Έγινα ξανά παιδί! Στολίζουμε το σπίτι, μαθαίνουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, της μαθαίνω όλα τα έθιμα των Χριστουγέννων, τα κάλαντα. Οι γιορτές είναι πάντα όμορφες όταν υπάρχουν παιδιά!»

«Είμαι μια παραδοσιακή – εξτρίμ μητέρα περισσότερο ίσως από ό,τι πιστεύει ο κόσμος (ως προς το παραδοσιακή)», ξεκαθαρίζει η Έλλη ενώ συμπληρώνει πως ούτε ο γάμος ούτε ένα δεύτερο παιδί είναι στα πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

Τι είναι όμως αυτό που της λείπει για να είναι πλήρης; «Το να έχεις υγεία, που είναι το απόλυτο αγαθό, και τους δικούς σου ανθρώπους είναι το α και το ω! και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά και αυτό με κάνει να νιώθω μια πληρότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...