Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Το στήθος της Beyonce… «ξεχείλισε»!


Βγήκε για ρομαντικό δείπνο με το σύζυγό της, όμως όταν «έσπασε» το κουμπί του ρούχου της, λίγο έλειψε να... τιναχτούν όλα στον αέρα!


Δεν είναι από εκείνες που ντρέπονται να… δείξουν σημεία του κορμιού τους ή που είναι πολύ προσεκτικές στα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν, ως προς το πόσο αποκαλυπτικά είναι.

Και κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε για ακόμα μια φορά η Beyoncé όταν κλήθηκε να διαλέξει τι να φορέσει για να δειπνήσει με τον σύζυγό της, Jay Z στην Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου.

Την ώρα που το ζευγάρι έφτανε στο εστιατόριο Taverna Anema e Core στο Κάπρι, ένα κουμπί στην ήδη πολύ ανοιχτή στο στήθος ολόσωμη φόρμα της Beyoncé άνοιξε και παραλίγο να αποκαλύψει το στήθος της σταρ.


Όμως, η Beyonce «γλίτωσε» την τελευταία στιγμή, μιας και αντιλήφθηκε τι έγινε και έβαλε αμέσως τα χέρια της στο σημείο για το κουμπώσει και να μη γίνει τίποτα… χειρότερο.

Η low-cut ολόσωμη και μεσάτη φόρμα της τόνιζε το ντεκολτέ της, ενώ φόρεσε και ένα επιβλητικό κολιέ που επίσης έκανε τα βλέμματα να επικεντρώνονται στο στήθος της. Και ευτυχώς για εκείνη, δυστυχώς για τους παπαράτσι και το αντρικό κοινό, το υπόλοιπο στήθος που «κρυβόταν» πίσω από το ρούχο, έμεινε για ακόμα μια φορά στη φαντασία τους…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...