Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Άντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Καπουτζίδης,Πανοπούλου,Μαρινάκης, στον Λε - Πα



Τον αγαπημένο  τους φίλο Λευτέρη Πανταζή επισκέφτηκαν η Λαίδη του τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας στο χώρο όπου εμφανίζεται αυτή την εποχή με τεράστια επιτυχία, το FRANGELICO UPPER CLASS!


Σαν γνήσιος gentleman ο Λευτέρης Πανταζής υποδέχτηκε τη Λαίδη με ένα χειροφίλημα. Αμέσως μετά της αφιέρωσε θρυλικές επιτυχίες του όπως «Το ωραιότερο πλάσμα στον κόσμο» «Από δω η γυναίκα μου» «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», «Ταραχή» αλλά και τα  ολοκαίνουρια τραγούδια, «Άπιστος» και «Ξαναγύρισες, ε?», που έκαναν τον κόσμο να χειροκροτεί ασταμάτητα.

Με τη σειρά της η Άντζελα Δημητρίου δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να χαρίσει κι εκείνη τραγούδια της που ξεσήκωσαν το κοινό.


Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους fan του FRANGELICO UPPER CLASS ήταν η παρουσία του Αντύπα. Ο Λευτέρης βρέθηκε αμέσως κοντά του και παρέα έκαναν ένα μοναδικό πρόγραμμα που άφησε υπονοούμενα και για επερχόμενη συνεργασία…

Πολλοί είναι και οι ηθοποιοί που αγαπούν το Λευτέρη Πανταζή και δίνουν το παρόν καθημερινά στο FRANGELICO UPPER CLASS.


Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Έλντα Πανοπούλου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και ο Τόνι Δημητρίου που ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες…

 «Πιστός» στο ραντεβού του με το κοινό ο ΛΕ-ΠΑ επέστρεψε στην παραλιακή και έχει φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση!


Στο πλάι του  ένας παλιός γνώριμος του FRANGELICO UPPER CLASS, ο Ανδρέας Στάμος παρουσιάζει ένα δυνατό πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς όπως «Πόσο θα’θελα» «Απόψε είσαι εδώ» και «Απότομα βραδιάζει».

Πιο sexy από ποτέ η Χριστίνα Κολέτσα κόβει την ανάσα με την εκρηκτική της εμφάνιση και «Τα έκανε όλα στάχτη»!  Η Χριστίνα αποδυκνύει για μια ακόμη φορά πώς έχει την «Έκτη Αίσθηση» και ξέρει να μας κάνει να περνάμε «Πιο καλά».

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Ανδρέας Στάμος και η Χριστίνα Κολέτσα έχουν τη συνταγή για να κάνουν τα βράδια μας πλουσιότερα σε κέφι, μουσική και χορό…

FRANGELICO UPPER CLASS Λ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι.
Ημέρες Λειτουργίας : Τετάρτη –Σάββατο
Τηλ. κρατήσεων : 2109843250

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...