Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Οπαδός αίρεσης η Μισέλ Φάιφερ

Συγκλόνισε η αποκάλυψη της γνωστής ηθοποιού 


Πριν γίνει επιτυχημένη ηθοποιός η Μισέλ Φάιφερ και όταν ξεκινούσε την καριέρα της, ως μια πολλά υποσχόμενη νεαρή από το Χόλιγουντ, είχε εμπλακεί σε αίρεση, γνωστή ως "breatharianism". Η 55χρονη ηθοποιός δήλωσε πως... "έμπλεξε" με ένα ζευγάρι που την επηρέασε εξαιρετικά, οπαδοί της εν λόγω αίρεσης και οι οποίοι την υπέβαλαν σε μία δίαιτα που "κανείς δεν μπορούσε να ακολουθήσει". Η ίδια προέβη σε αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο περιοδικό "The Sunday Telegraph’s Stella".

Σχετικά με τον όρο, ο οπαδός του "breatharianism" πιστεύει πως με τη διαδικασία του διαλογισμού, μπορεί να κατακτήσει ένα επίπεδο της συνείδησης, όπου κάποιος μπορεί να αποκτήσει την "τροφή" του από τον αέρα ή το φως του ήλιου, σύμφωνα με παγκόσμια αναγνωρισμένο λεξικό (Oxford Dictionaries).

"Βασίζονται στο βάρος και υποβάλλουν ανθρώπους σε δίαιτα. Η λογική τους είναι χορτοφαγική", δήλωσε η Φάιφερ στη συνέντευξή της. "Λειτουργούσαν ελεγκτικά. Δεν ζούσα μαζί τους, αλλά βρισκόμουν μαζί τους συχνά και διαρκώς μου έλεγαν να προσπαθώ κι άλλο. Έπρεπε να πληρώσω για κάθε φορά που βρισκόμουν εκεί, έτσι -τελικά- εξαντλήθηκα οικονομικά. Πιστεύουν πως οι άνθρωποι στην υψηλότερή τους κατάσταση είναι οπαδοί του "breatharianism".

Η Φάιφερ επίσης αποκάλυψε πως σώθηκε από τον πρώην σύζυγό της Peter Horton, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε μία ταινία σχετικά με τους οπαδούς της Unification Church, γνωστούς ως Moonies, επίσης αιρετικούς.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν πεθάνει, προσπαθώντας να ζήσουν στο "φως", σύμφωνα με το Seattle Globalist. Τον Ιούνιο μια γηγενής Βρετανή προσπάθησε να σταματήσει να τρώει και ζούσε καθώς μια θρεπτική πηγή είχε ήδη ενσωματωθεί μέσα στο σώμα, το νου, το πνευματικό της σύστημα. Κατέληξε έπειτα από 45 ημέρες.

Όσον αφορά στη Φάιφερ, υιοθέτησε τις διατροφικές συνήθειες των vegans και θεωρεί τον εαυτό της οπαδό του φαγητού, σύμφωνα με το CNN.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...