Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η φωτογραφία που προκάλεσε ΠΟΛΕΜΟ με τον Λάτσιο! Το μήνυμα της Ελένης που τον εξόργισε

Και η φωτογραφία που τον τσάκισε!!!


Μπήκε με αέρα στο ΟΑΚΑ. Την αρχική περιέργεια ακολούθησε η έκπληξη. Η Ελένη δεν ήταν μόνη με τα παιδιά της στην παράσταση.

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / 

Η Ελένη έστειλε μήνυμα κι έκανε «Τούρκο» τον Γιάννη Λάτσιο. Ο… πόλεμος των Ρόουζ συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν χρειάστηκε ούτε να συναντηθούν ούτε να καβγαδίσουν ούτε να παραστούν στα δικαστήρια. Δεν χρειάστηκε να πουν απολύτως τίποτα. Απλώς η Μενεγάκη με την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ για την παράσταση του φημισμένου Cirque Du Soleil «έβγαλε από τα ρούχα του» το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Πώς; Για πρώτη φορά εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο μαζί με τα τρία της παιδιά και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Και όχι μόνο δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας ούτε εκείνη ούτε ο σύντροφός της, αλλά ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, γελαστοί και είχαν όρεξη ακόμη και για πλάκα. «Έδειχναν σε όλους ότι είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια», λένε όσοι τους είδαν και δεν έχουν άδικο. Η Ελένη έκανε αστεία με τα παιδιά της, μίλησε με γνωστούς και φίλους που της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της (έκλεινε τα 44 χρόνια της) και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ποζάρει μπροστά στους φωτογράφους, αλλά και να αγκαλιάσει τρυφερά τον αγαπημένο της.


Ο Γιάννης Λάτσιος έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Εκείνος γευμάτιζε στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου κι έμεινε «κάγκελο». Δεν περίμενε ότι η Ελένη θα εμφανιζόταν σε δημόσια έξοδό της με τα τρία τους παιδιά παρέα με τον Παντζόπουλο. Δεν το είχε κάνει ποτέ και σύμφωνα με εκείνον δεν έπρεπε να το κάνει. Η παρουσία του νυν συντρόφου της αλλά και η άνεση που έδειχνε να έχει με τα παιδιά τον έκαναν «μπαρούτι». Ειδικά η φωτογραφία του Ματέο να μπαίνει στο ΟΑΚΑ κρατώντας από το χέρι τη Λάουρα τον «τσάκισε» ψυχολογικά.

Αν ο Ματέο έλειπε, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα. Θεώρησε λοιπόν ότι Ελένη τού έστελνε σαφέστατο μήνυμα με αφορμή και τη δικαστική κόντρα τους. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 πάντως δεν θεωρεί και τον Ματέο άμοιρο ευθυνών. Θα μπορούσε να μην πάει με την Ελένη στο ΟΑΚΑ, αλλά φαίνεται πως ήταν και δική του επιλογή να εμφανιστεί μαζί με τη Μενεγάκη και τα παιδιά. Ο Λάτσιος πιστεύει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η κοινή παρουσία τους στην παράσταση αλλά και οι τρυφερές στιγμές τους και γι’ αυτό βγήκε από τα ρούχα του.

Όταν άστραψαν τα φλας…

«Παντρεμένοι» με παιδιά… Αυτό ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που ακούστηκαν το οποίο αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα που «έβγαζαν» η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» και ο σύντροφός της. Η Ελένη, ο Ματέο και τα τρία παιδιά έφτασαν στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης και με την είσοδό τους έστρεψαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Η Μενεγάκη είχε περάσει μια μέρα γεμάτη ευχές, αφού είχε τα γενέθλιά της (έκλεινε τα 44 της χρόνια) και όπως είπε η παράσταση ήταν το δώρο που ήθελε να κάνει στον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια που της έλεγαν εδώ και μέρες για το Cirque Du Soleil.


Μπροστά στα φλας των φωτογράφων ο πιο θαρραλέος έδειχνε να είναι ο Άγγελος. Ο γιος της Μενεγάκη και του Λάτσιου μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του κι έχει παθολογική αγάπη και στους δύο γονείς του. Ήταν ατρόμητος παρά το θόρυβο που έγινε με την είσοδο της διάσημης μαμάς του και το μόνο που έδειχνε να τον ενδιαφέρει ήταν η έναρξη της παράστασης. Η Λάουρα έμοιαζε περισσότερο φοβισμένη από τον μεγαλύτερο αδελφό της. Κρατούσε το χέρι του Ματέο δείχνοντας ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Παντζόπουλο. Αυτή που ήταν περισσότερο φοβισμένη από τα τρία παιδιά ήταν η μικρή Βαλέρια.

Και όχι άδικα αν αναλογιστούμε ότι ξαφνικά είδε τα φλας να αστράφτουν πάνω της. Μάλλον δεν ήταν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Αμέσως κρύφτηκε πίσω από τη μητέρα της την οποία λατρεύει. Δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνάμε ότι όταν βγήκε το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου, η Βαλέρια ήταν ακόμη μωρό και ουσιαστικά δεν έχει ζήσει στην καθημερινότητά της τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να έχει προσκολληθεί στην παρουσιάστρια. Η Μενεγάκη προσπάθησε με αστεία να ηρεμήσει τα παιδιά της –βάζοντας ακόμη και την κόκκινη μύτη του κλόουν– ενώ στη συνέχεια εισήλθαν όλοι μαζί στο χώρο της παράστασης για να παρακολουθήσουν στη σκηνή το Cirque Du Soleil.

Πηγή: Περιοδικό Yes
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...