Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Γυμνός και gay ο Κώστας Φραγκολιάς στο θεατρικό σανίδι

Πρωταγωνιστεί στο πολυβραβευμένο «Leonardo's Ring» του Rick Elice σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και μετάφραση Κώστα Βούλγαρη


Για δεύτερη φορά δοκιμάζεται ο Κώστας Φραγκολιάς στη θεατρική σκηνή - μετά τη συμμετοχή του στις «Τρεις Αδελφές» του Α. Π. Τσέχωφ σε σκηνοθεσία του Ευδόκιμου Τσολακίδη.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στο τολμηρό έργο του Rick Elice που παρουσιάζεται στο Studio Κυψελης σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και μετάφραση Κώστα Βούλγαρη.

Στο πολυβραβευμένο και προκλητικό «Leonardo's Ring» ο Κώστας Φραγκολιάς υποδύεται έναν gay άνδρα ενώ δεν είναι λίγες οι σκηνές που εμφανίζεται γυμνός. Το έργο βασίζεται στην ιστορία ενός δαχτυλιδιού που ταξιδεύει για να ενώσει και να χωρίσει ανθρώπους. Είναι το περίφημο δαχτυλίδι που φέρεται να σχεδίασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και πέρασε από τα χέρια του Τσαικόφσκι, του Όσκαρ Ουάιλντ, του Ροδόλφο Βαλεντίνο, για να καταλήξει στις μέρες μας.

Παίζουν οι Χρήστος Λιακόπουλος, Κώστας Φραγκολιάς, Στάθης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Κατσίκης, Τιμόθεος Θάνος, Γιάννης Κωσταράς. Το έργο είναι ακατάλληλο.

Studio Κυψελης, Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης,Τηλ: 210 8819 571

Δείτε το trailer της παράστασης:



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...