Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι γυναίκα – drama queen»

«Θα ήθελα, όμως, να κάνω ένα παιδάκι όσο είμαι μικρή. Η μητρότητα είναι δώρο Θεού, αλλά θέλει πολλή σκέψη»

Για την προσωπική της ζωή, τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά από τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη στο «Μες Στην Καλή Χαρά», το πρωί της Κυριακής.

«Είμαι γυναίκα – drama queen. Τα ζω όλα στον υπερβολικό τους βαθμό. Δεν υπάρχει μέτριο και αυτό είναι λάθος. Ή είσαι μια χαρά ή γκρεμίζονται όλα και είσαι χάλια. Δεν σου μιλάω μόνο για τα ερωτικά, αλλά και για τα επαγγελματικά. Ή νιώθω πολύ καλά ή νιώθω ότι όλα καταστράφηκαν», είπε η παρουσιάστρια των «Δέστε Τους» σχετικά με τις αντιδράσεις της στην καθημερινότητά της.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της: «Έχω αλλάξει, είμαι σε άλλη φάση της ζωής μου πλέον. Άλλο να είσαι 25 και άλλο να είσαι 28 ετών. Στην δεκαετία ανάμεσα 20 έως 30 ετών μια γυναίκα αλλάζει πάρα πολύ. Βασικά ωριμάζει, από κοριτσάκι γίνεται γυναίκα», είπε και συνέχισε: «Έχω μάθει πια να μην είμαι τόσο αυθόρμητη – όχι τόσο σε αυτά που θα πω, αλλά όσο σε αυτά που θα σκεφτώ. Βασικά η λέξη “αυθόρμητη” είναι λάθος, τόσο παρορμητική δεν είμαι πια. Σκέφτομαι λίγο πριν πω κάτι, πριν ενθουσιαστώ. Και αυτό είναι καλό!».

Όσο για το αν σκέφτεται να γίνει μαμά; «Αυτό μου το είχαν ρωτήσει σε μια συνέντευξη και η απάντησή μου πάλι είχε παρεξηγηθεί. Έχει να κάνει με το πότε θα νιώσω έτοιμη – αυτό άλλωστε μπορεί να γίνει σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο ή και περισσότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω νιώσει έτοιμη να κάνω ένα παιδί. Για να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, συντελούν πάρα πολλοί παράγοντες. Πρέπει να είσαι με τον άνθρωπο που πραγματικά θες να είναι ο πατέρας του παιδιού, πρέπει να είσαι ανεξάρτητος και οικονομικά», σημείωσε.

Τέλος, σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν θεωρεί πως ο νυν σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, είναι ο ιδανικός άντρας με τον οποίο θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια,  απάντησε: «Επειδή είναι λίγος ο καιρός που είμαστε μαζί με τον Βασίλη, νομίζω ότι ακόμα δεν ξέρω. Θα ήθελα, όμως, να κάνω ένα παιδάκι όσο είμαι μικρή. Η μητρότητα είναι δώρο Θεού, αλλά θέλει πολλή σκέψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...