Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μουζουράκης: «Γιατί είναι δύσκολο να αποδεχτεί η Ελλάδα έναν άνθρωπο με τόσα μεγάλα ταλέντα σαν και μένα;»

«Είναι μια δουλειά που χρειάζεται γερό στομάχι. Η επιτυχία που έρχεται σε ζορίζει»


Στο τηλεοπτικό σπίτι των Καρντάσιανς βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα τον απασχολούν.

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα σπατάλης στη δικιά μου την περίπτωση. Απλά ποτέ δεν έκανα κάτι για τα λεφτά. Δεν το είχα στόχο, λογικό είναι να μη μου έρθουν», είπε ο καλλιτέχνης για το αν είναι σπάταλος.

Σχετικά με τις παλαιότερες δηλώσεις του, πως μετά το σίριαλ 4 την «ψώνισε», ο Πάνος είπε: «Είναι μια δουλειά που χρειάζεται γερό στομάχι. Η επιτυχία που έρχεται σε ζορίζει. Μετά από αυτή μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκινάς π.χ. το τραγούδι ή ό,τι ξεκινάς και αντί να απολαμβάνεις το τραγούδι να σκέφτεσαι θα αρέσει στον κόσμο αρκετά ώστε να σε χειροκροτήσει;»

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή αν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παντρεύτηκε κρυφά τη σύντροφό του, εκείνος με ειρωνική διάθεση απάντησε: «Το άκουσες κι αυτό; Λοιπόν θα αρνηθώ τα πάντα! Δεν είμαι με τη Μαρία Σολωμού. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια στημένη σχέση, είμαι gay και η σχέση είναι απλά για τα περιοδικά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα καινούργια του σχέδια και για ρόλους που θέλει να υποδυθεί: «Δεν ξέρω, δεν έχω κάποιον ρόλο που θέλω κάποια στιγμή να τον παίξω, γενικότερα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Κάτι θα κάνω για το web tv στον ΑΝΤ1. Έγραψε το σενάριο ο Γιώργος Φειδάς, και νομίζω ότι θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Το θέμα είναι ποιος είναι ο πραγματικός σου εαυτός; Ο μπροστά από την κάμερα ή o πίσω από αυτή;»

Τέλος, περιέγραψε και την πρώτη μέρα που δούλεψε ως delivery boy: «Έχω δουλέψει delivery και έχω περάσει “υπέροχη” κατάσταση. Πρώτη μέρα δουλειάς, είμαι με την πίτσα, έχω χτυπήσει ένα κουδούνι και περιμένω να μου ανοίξουν. Ξαφνικά ακούω από το στενό φωνές “πιάστε τον, πιάστε τον!” και βλέπω έναν τύπο να τρέχει προς τα μένα. Και αυτός που τον κυνηγούσε μου φωνάζει “φίλε σταμάτησέ τον, όπως είναι!”.  Εγώ απλά κοιτούσα, δεν είχα πρόθεση να τον σταματήσω και βλέπω ότι ο τύπος τρέχει με το ένα χέρι και στο άλλο κρατάει πιστόλι. Με το που το βλέπω αρχίζω και χτυπάω δυνατά την πόρτα “ανοίξτε μου”». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...