Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Γιατί η Βέφα "την έκανε" από την εκπομπή της Αννίτας - Η απάντηση της

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί μια γυναίκα, που εκπέμπει SOS γιατί δεν αντέχει άλλο να υποκρίνεται την ευτυχισμένη σύζυγο. Επίσης, ξανά μαζί μας θα είναι η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση  για την ξαφνική της αποχώρησή από την εκπομπή το προηγούμενο Σάββατο.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, η Αννίτα υποδέχεται μια 33χρονη γυναίκα που για πολλά χρόνια έκρυβε απ’ όλους τη διπλή της ζωή που έκανε. Το καλά κρυμμένο μυστικό της θα αποκαλύψει για πρώτη φορά στην Αννίτα. Ποιος μπορεί να αντέξει την αλήθεια; Η μεγάλη ανατροπή στο πλατό της εκπομπής.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...