Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο Νίνο στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου στην κλινική

Στις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει δίπλα του έναν καλό φίλο, έναν φύλακα άγγελο που τον βοηθάει να ξαναπατήσει και πάλι στα πόδια του, και δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή Νίνο. Ο Νίνο είναι ανάμεσα στα λιγοστά πρόσωπα από το περιβάλλον του τραγουδιστή που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” ο Νίνο επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τον Λάμπη Λιβιεράτο στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται δίνοντάς του κουράγιο και θάρρος για να συνεχίσει την προσπάθεια και να βγει νικητής στη μάχη του με την κατάθλιψη.

Πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Νίνο ήταν και πάλι εκεί και συζητούσε για ώρες με τον Λάμπη Λιβιεράτο στο παγκάκι του προαύλιου του νοσοκομείου.
Ο Νίνο μάλιστα ενημερώνεται από τους γιατρούς του για την αγωγή που λαμβάνει ο καλός του φίλος, θέλοντας να μάθει όλες τις εξελίξεις της θεραπείας του.

Ο Νίνο πιστεύει πως όλα μπορούν να ξεπεραστούν, και γι αυτό προσπαθεί να βοηθήσει τον Λάμπη Λιβιεράτο να κάνει μια καινούργια αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...