Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Βασανιστείτε!» με τον.. ΛΕ-ΠΑ


«Βασανιστείτε!»  Με το θρυλικό του μότο υποδέχτηκε o Λευτέρης Πανταζής τους fan του στην πρεμιέρα του στο FRANGELICO UPPER CLASS!

«Πιστός» στο ραντεβού του με το κοινό ο ΛΕ-ΠΑ επέστρεψε στην παραλιακή και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση!

«Ταραχή» «Το  ωραιότερο πλάσμα στον κόσμο» «Από δω η γυναίκα μου» «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», ήταν μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του όπως και τα  ολοκαίνουρια τραγούδια, «Άπιστος» και «Ξαναγύρισες, ε?», που έκαναν τον κόσμο να χειροκροτεί ασταμάτητα.

Με την μοναδική πείρα  και τη μαεστρία του, ο δικός τους Λευτέρης τους χάρισε μια βραδιά που θύμισε καλές εποχές…


Στο πλάι του  ένας παλιός γνώριμος του FRANGELICO UPPER CLASS, ο Ανδρέας Στάμος που νιώθοντας «σαν στο σπίτι του» αφιέρωσε τα αγαπημένα του τραγούδια όπως «Πόσο θα’θελα» «Απόψε είσαι εδώ» «Απότομα βραδιάζει» και παρουσίασε ένα δυνατό πρόγραμμα.

Πιο sexy από ποτέ η Χριστίνα Κολέτσα έκοψε την ανάσα με την εκρηκτική της εμφάνιση και «Τα έκανε όλα στάχτη»!  Η Χριστίνα απέδειξε για μια ακόμη φορά πώς έχει την «Έκτη Αίσθηση» και ξέρει να μας κάνει να περνάμε «Πιο καλά».


Η εντυπωσιακή  πρεμιέρα έδειξε ότι ο Λευτέρης Πανταζής, ο Ανδρέας Στάμος και η Χριστίνα Κολέτσα έχουν τη συνταγή για να κάνουν τα βράδια μας πλουσιότερα σε κέφι, μουσική και χορό…

FRANGELICO UPPER CLASS Λ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι.
Ημέρες Λειτουργίας : Τετάρτη –Σάββατο
Τηλ. κρατήσεων : 2109843250

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...