Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η Βίκυ Καγιά μιλάει για τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Nίκο Κριθαριώτη

"Φτάσαμε σε σημείο να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε".


Καλεσμένη στην δεύτερη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκόρδα για την νέα τηλεοπτική σεζόν  στον ΑΝΤ1, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την είδηση του διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό τους.

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε ότι το διαζύγιο έχει εκδοθεί και ότι είναι πια επισήμως χωρισμένη με τον Νίκο Κριθαριώτη. Εξομολογήθηκε τα αισθήματα που τρέφει για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αγαπήθηκαν πραγματικά, θέλει το καλύτερο για εκείνον, είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και εύχεται να συνεχίσει την ζωή του. Απάντησε και στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, πώς αισθάνεται για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Κριαθριώτη να έχει σχέση με άλλη, υπονοώντας τη Δούκισσα Νομικού.

Αιτία του χωρισμού, όπως αναφέρει, ήταν το κενό που είχε δημιουργηθεί στην επικοινωνία τους και η διαφορετική τους ιδιοσυγκρασία που δεν τους επέτρεπε να λειτουργούν πια ως ομάδα. "Είχαμε φτάσει πια σε σημείο να μπορούμε να συνεννοηθούμε" δηλώνει. Το διαζύγιο ήταν συναινετικό αλλά έχει διατηρηθεί μια άριστη επικοινωνία μεταξύ τους. Η Βίκυ Καγιά παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία, έχοντας ήδη προχωρήσει την ζωή της, κάνοντας σχέδια και ούσα πάντα δημιουργική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...