Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με την Φαίη μπορεί να μιλάμε στο τηλέφωνο. Θεωρώ απαράδεκτο να ξεκατινιάζομαι δημόσια»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά ανοιχτά στις φήμες που την θέλουν να μην έχει πλέον καμία σχέση με την Φαίη Σκορδά και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει.


Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» και τόνισε: «Με τη Φαίη μπορεί και να μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν έχει πει καμία από τις δυο μας ότι δεν μιλάμε. Ό,τι συμβαίνει ανάμεσά μας, αφορά μόνο εμάς και αν έχουμε κάτι θα το λύσουμε μεταξύ μας. Οι δρόμοι μας έχουν απομακρυνθεί, δεν έχουν χωριστεί και θεωρώ απαράδεκτο να "ξεκατινιάζομαι" δημόσια».

Η Σταματίνα μίλησε και για την πρωινή εκπομπή του Mega: «Τα έχω παρακολουθήσει λίγο και τα δύο, νομίζω ότι και οι δύο εκπομπές έχουν καλά στοιχεία. Είναι γενικά καλό όταν "ανακατεύεται η τράπουλα" στην τηλεόραση και υπάρχουν καινούρια δεδομένα».

  Όσο για τη στιγμή που έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, είπε: «Σίγουρα επειδή από τη μια στιγμή στην άλλη ανατράπηκε η επαγγελματική μου πραγματικότητα, που την είχα σίγουρη μέχρι κάποια στιγμή. Στενοχωρήθηκα, δεν θα πω ψέματα. Όταν έχεις όμως ένα μωράκι στη ζωή σου, που αλλάζει όλες τις προτεραιότητες, βρίσκεις το χαμόγελό σου και πάλι πολύ γρήγορα».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...