Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Μεγακλής Βιντιάδης: Γύρισε άλλος άνθρωπος από το Dubai - Τον "πρόδωσε" το χαμόγελό του!


Ζώη και κότα δείχνει να τα περνάει ο γνωστός σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης στο Dubai αφού επέστεψε στην Ελλάδα πιο «ζουμερός» από ποτέ!

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μπορεί να έφυγε από το Ελευθέριος Βενιζέλος όπως τον ξέραμε, με την άφιξη του στο Dubai όμως έπεσε «θύμα» των ανατολίτικων λιχουδιών!

Εκτός από τη χαριτωμένη κοιλίτσα που έχει αποκτήσει ο αγαπημένος σκηνοθέτης άλλαξε και το στυλ τον μαλλιών του. Εκεί που τον είχαμε συνηθίσει να κουρεύει σύριζα το κεφάλι του ή να βάφει τα μαλλιά και το μούσι του σε διάφορα χρώματα, γύρισε από τα Εμιράτα μακρυμάλλης!

Tην απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι πήρε ο Μεγακλής Βιντιάδης στα τέλη Ιανουαρίου και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ξεκινήσει την καινούργια του ζωή είχε πει:

«Τα παρατάω και φεύγω. Έξι χρόνια πηγαινοέρχομαι Ντουμπάι, αλλά αυτή τη φορά πηγαίνω μόνιμα, γιατί δεν πάει άλλο εδώ. Τέλειωσε, τέρμα. Πολλοί δεν θέλανε να καταλάβουνε πως η πτώση της τηλεόρασης θα συνεχιστεί. Αυτό το γεγονός με κούρασε ψυχολογικά. Δεν αντέχω, δεν άντεξα, τα παρατάω και φεύγω!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...