Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί η Vogue «έκοψε» την Miley Cyrus από το εξώφυλλό της;

Το επόμενο τεύχος θα έχει στο εξώφυλλο το διάσημο μοντέλο, Kate Upton


H Anna Wintour, η επί 25 χρόνια διευθύντρια της αμερικανικής Vogue είναι κοινό μυστικό ότι ενέπνευσε την Miranda Priestly, τον χαρακτήρα, που ερμηνεύει η Meryl Streep στην ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada». Η «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής μόδας, λοιπόν, έβγαλε την περιβόητη σκληράδα της αυτή την φορά στην Miley Cyrus, κόβοντας την από το εξώφυλλο της Vogue.

H Wintour έπαθε σοκ από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στα φετινά VMA. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διευθύντρια της Vogue βρήκε την όλη εμφάνιση της Cyrus στα VMA κακόγουστη. Και ενώ αρχικά ήθελε να προωθήσει την 20χρονη Miley σαν νέο αστέρι,  αποφάσισε τελικά, βάση της εμφάνισης αυτής, να δώσει μια διαφορετική κατεύθυνση στο εξώφυλλο του περιοδικού, που θεωρείται Βίβλος της μόδας.

Έτσι, το επόμενο τεύχος της Vogue, στην ειδική έκδοση για την εκατοστή επέτειο του περιοδικού, θα έχει στο εξώφυλλο της το διάσημο μοντέλο του Sports Illustrated Kate Upton, η οποία θα φοράει ολόσωμο μαγιό και θα κρατάει μια τούρτα. Προφανώς, για να ευχηθεί στην Vogue να τα χιλιάσει (καθώς ήδη τα έχει εκατοστήσει).

Πηγή monopoli.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...