Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Sandra Bullock: «Ο γιος μου πιστεύει ότι ο George Clooney είναι πολύ cool τύπος»

Μετά από τον Brad Pitt, τον Matt Damon και τον Ben Affleck,  o George Clooney φαίνεται ότι απέκτησε άλλον έναν καλό φίλο: Τον 3χρονο Louis, γιο της συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία «Gravity» Sandra Bullock.


«Ο γιος μου πιστεύει ότι o George είναι πολύ cool τύπος. Άν έχει επιλογή ανάμεσα σε μένα και τον George αλλά και τον Alfonso (Cuaron, τον σκηνοθέτη της ταινίας) θα με παρατήσει για να είναι μαζί τους. Του αρέσει να κάνει παρέα με άντρες οπότε -εννοείται- ότι θα πάει να κάτσει με αυτούς» είπε η Sandra Bullock για τον μικρό Louis στην συνέντευξη τύπου για την ταινία «Gravity».

Η ηθοποιός που υιοθέτησε τον Louis το 2010 – λίγο πριν το άσχημο διαζύγιό της με τον Jesse James – εκμυστηρεύτηκε  ότι πολλές φορές ο γιος της αναζητά την παρέα του χολιγουντιανού σταρ: «Υπάρχει αυτή η ιστορία όπου ο Louis ήρθε και μου είπε ‘Πού είναι ο George και ο Rande [Gerber];  (Ο Gerber, είναι ο άντρας της Cindy Crawford και κολλητός φίλος του Clooney) και όταν του είπα ότι δεν ξέρω μου απάντησε: ‘Τους χρειάζομαι’. Οπότε πήγαμε και τους βρήκαμε και πέρασαν λίγο αντρικό χρόνο μαζί! ».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό αναφέρθηκε  -μεταξύ άλλων- στην μακρόχρονη φιλία της με τον Clooney αλλά και στον χαρακτήρα του χολιγουντιανού σταρ.  «Γνωριζόμαστε με τον George πάνω από είκοσι χρόνια. Τον ξέρω από τότε που τελειώσαμε το πανεπιστήμιο. Ο George είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήξερα. Η μόνη ίσως διαφορά που έχει είναι τα μαλλιά του. Έχει σαφώς λιγότερα μαλλιά το οποίο εγώ προσωπικά το εκτιμώ».

Άλλο ένα πράγμα που η Bullock φαίνεται εκτιμά στον 52χρονο ηθοποιό είναι η καλή του καρδιά: «Εκμεταλλεύεται όλα τα οφέλη που του έχει προσφέρει η ευλογημένη του ζωή για να κάνει εξαιρετικά πράγματα και να βοηθήσει κόσμο. Ο George είναι καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανη που τον ξέρω τόσο καιρό και τον είδα να εξελίσσεται σε αυτό τον ωραίο άντρα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...