Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ζέτας Δούκα για να υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την παράσταση «Έλληνες του κόσμου» που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και η μεταμόρφωση της είναι εντυπωσιακή στην προσπάθεια να μοιάσει στην αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη.


Πρόκειται για ένα θεατρικό αφιέρωμα σε 16 σπουδαίους Έλληνες που δόξασαν τη χώρα μας στο εξωτερικό, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού. Τα τελευταία 23 χρόνια η εν λόγω γιορτή γινόταν στο ξωκλήσι της ξενιτιάς, στον Αϊ-Γιάννη στα Μακρίσια της Ολυμπίας, στις αρχές Αυγούστου. Τούτη τη χρονιά μεταφέρθηκε στο Ηρώδειο για τις ανάγκες αυτής της παράστασης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, και Εξωτερικών.

Μιλώντας στην Espresso η ηθοποιός είπε «Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Γιάννη Τζουανόπουλου να συμμετάσχω σ΄ αυτή την πολυθεματική παράσταση, η οποία θεωρώ ότι έρχεται σε μια ιδανική χρονιά περίοδο για την Ελλάδα, ώστε να μας υπενθυμίσει πόσο δόξασαν τη χώρα μας στο εξωτερικό το όραμα και η επιθυμία κάποιων σημαντικών ανθρώπων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...