Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η κόρη της Λίλας Καφαντάρης με αδαμιαία περιβολή δίπλα στη Καραμπέτη [βίντεο]

Για την προκλητική εμφάνισή της δίπλα στην Καρυφυλλιά Καραμπέτη και τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, μίλησε η 26χρονη Ηλιάνα Μαυρομάτη σε συνέντευξή της σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

«Όταν εντάσσεται το γυμνό στο ρόλο και έχεις εμπιστοσύνη στο σκηνοθέτη ότι το αποτέλεσμα θα έχει αισθητική και δεν θα είναι χυδαίο, το επιχειρείς. Έκανα τη σκηνή χωρίς τύψεις κι ενοχές». Αυτό δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η Ηλιάνα Μαυρομάτη σχετικά με την θεατρική της εμφάνιση στη παράσταση Κίεβο δίπλα στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν διαφωνεί ή όχι πολιτικά με τη μητέρα της «Διαφωνούμε αλλά όχι σε επίπεδο ριζικό, αλλά σε επίπεδο αντίληψης κάποιων πραγμάτων. Με τη μητέρα μου διαφωνούμε αλλά δεν τσακωνόμαστε. Συζητάμε».

Τέλος, η ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός μιλάει για το πόσο ενθουσιασμένη είναι η μητέρα της κάθε φορά που πηγαίνει να τη δει στο θέατρο.

Παρόλο που η ίδια η Λίλα Καφαντάρη, σε προηγούμενη συνέντευξή της, είχε δηλώσει ότι έκανε τα πάντα για να την σταματήσει από το να ακολουθήσει τη δική της καριέρα.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...