Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Oscar 2013: Μετά τις υποψηφιότητες, οι γκρίνιες

American film directors Robert Rodriguez and Q...
American film directors Robert Rodriguez and Quentin Tarantino.  (Photo credit: Wikipedia)
Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Oscar 2013 και μαζί τους έφεραν γκρίνιες και παράπονα! Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν στις υποψηφιότητες, μερικά από τα φαβορί, αναρωτιέται ο διεθνής Τύπος.

Το πια τρανό παράδειγμα είναι η απουσία του ονόματος του Ben Affleck από τις υποψηφιότητες με τους καλύτερους σκηνοθέτες.

Η ταινία "Argo" την οποία έχει σκηνοθετίσει, έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και μάλιστα θεωρείται και φαβορί στην κατηγορία "καλύτερη ταινία".

Στην κατηγορία για τον καλύτερο σκηνοθέτη δεν αναφέρεται ούτε το όνομα της Kathryn Bigelow για την ταινία "Zero Dark Thirty", ούτε το όνομα του Quentin Tarantino για την ταινία "Django Unchained". To ίδιο συνέβη και με τον Christopher Nolan, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία ταινία του Batman.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Leonardo Di Caprio δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία " καλύτερος α' ανδρικός ρόλος" για την ταινία " Django Unchained" και ο Matthew mcConaughey για την ταινία "Magic Mike".

Στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία απουσιάζει το όνομα της Marion Cottilard για την ταινία " Rust and Bone".

Τέλος, ο Samuel Jackson, δεν είδε το όνομά του, στις υποψηφιότητες για τον " καλύτερο β' αντρικό ρόλο" στην ταινία του Tarantino.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...