Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πάριος: γιατί οι ληστές του επέστρεψαν τα 40.000 ευρώ

Πριν από ένα χρόνο περίπου, τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν στον Γιάννη Πάριο και στον συνεργάτη του την ώρα που επέστρεφαν από συναυλία στα Ιωάννινα και έκλεψαν έναν χαρτοφύλακα με 40.000 ευρώ. Η υπόθεση αυτή όμως έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού οι ληστές επέστρεψαν τα χρήματα μόλις έμαθαν σε ποιον ανήκαν, ενώ ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος τους συγχώρεσε.

Το χρονικό της ληστείας:

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2012. Ο Γιάννης Πάριος και ο συνεργάτης του Στέργιος Θαλάσσης επέστρεφαν στην Αθήνα από συναυλία στα Ιωάννινα. Φτάνοντας έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, τρεις άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν στον συνεργάτη του την ώρα που άνοιγε το πορτ μπαγκάζ και του άρπαξαν έναν χαρτοφύλακα με 40.000 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του Γιάννη Πάριου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι μόλις οι δράστες έμαθαν ότι ο χαρτοφύλακας άνηκε στον ερμηνευτή του έρωτα τα επέστρεψαν στο ακέραιο, αφού ήταν μεγάλοι θαυμαστές του.

Όπως διαβάζουμε στην “Espresso”, ανάμεσα στους ληστές και τον συνεργάτη του Γιάννη Πάριου υπογράφτηκε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον Στέργιο Θαλάσση να παίρνει πίσω τα 40.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, μετά από αυτή τους την κίνηση τους συγχώρεσε και ζήτησε από τις αρχές να μην τους ασκήσουν ποινική δίωξη. Παρ’ όλ’ αυτά οι δράστες παραμένουν στη φυλακή.

Ερωτηματικά προκαλεί στην αστυνομία και η αλλαγή στάσης του συνεργάτη του Γιάννη Πάριου, ο οποίος ενώ στις τρεις καταθέσεις του είπε ότι οι τρεις Ρομά τον χτύπησαν για να του πάρουν τα χρήματα, στις 19 Δεκεμβρίου 2012 τα πήρε όλα πίσω, κάνοντας λόγο για υπερβολές στην περιγραφή του που προέκυψαν από την οργή του και την επιθυμία του να πάρει εκδίκηση.

Οι δράστες πάντως κατηγορούνται επίσης ότι λήστεψαν δύο πλασιέ κοσμημάτων στα Βριλήσσια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, όμως οι ίδιοι αρνούνται τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...