Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

40αρα ηθοποιός σε πρόβες από τα Κόκκινα Φανάρια

Η εικόνα της Κωνσταντίνας Μιχαήλ να αγκαλιάζει τον νεαρότερο συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση Κόκκινα Φανάρια έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όχι απαραίτητα συνοδευόμενη με τα κολακευτικότερα σχόλια.

«Για μένα να υποδεχθώ εσωτερικά μια γυναίκα που κάνει το επάγγελμα της πόρνης σημαίνει να σπάσω ταμπού χρόνων, αποτέλεσμα αυστηρής και καθωσπρέπει ανατροφής. Και πάνω από όλα χρειάζεται μια επαναστατική ματιά για την θέση και την μεταχείριση της γυναίκας σε ένα σκληρό σχήμα ανδρικής κοινωνίας. Για να κάνω την πόρνη «Μαίρη» στα «Κόκκινα Φανάρια» θα «ματώσω» πολύ. Εμείς οι βολεμένοι, συντηρητικοί άνθρωποι δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει σε αυτή την περιθωριακή κοινωνία».

Αυτό δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με την συμμετοχή της στο ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου στην παράσταση "Κόκκινα φανάρια", την πολυσυζητημένη θεατρική μεταφορά της θρυλικής ταινίας από τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο.

Η συγκεκριμένη εικόνα από τις πρόβες δείχνει την γνωστή ηθοποιό σε μια ερωτική σκηνή με τον ταλαντούχο ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη.






Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...