Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Έκανα ηρωίνη, ήμουν σε συμμορία και έκλεβα αυτοκίνητα», αποκαλύπτει βραβευμένος ηθοποιός

Λίγες μέρες μετά την σύλληψή του λόγω μέθης, ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζος Μπρολίν έρχεται να αποκαλύψει όλο το εγκληματικό του παρελθόν σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Men's Journal.

«Ήμουν ο τελευταίος από την παρέα μου που έκανε ηρωίνη και ο πρώτος που σταμάτησα. Ήμουν γύρω στα 17, οπότε αυτό συνέβη την εποχή που γύριζα το Γκούνις». Αυτό δήλωσε ο 44χρονος Τζος Μπρόλιν (πρώην σύζυγος της Ντάιαν Λέιν και γαμπρός της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ) στο Men's Journal.


Προσθέτοντας πως «Γενικά έκανα τα πράγματα πολύ νωρίς. Έχασα την παρθενιά μου από ένα κορίτσι που το έλεγαν Γκρέτελ όταν ήμουν 11 χρονών. Ενώ λίγο μετά μπήκα στην συμμορία σέρφερ ονόματι Cito Rats με έδρα την πόλη Montecito που μεγάλωσα. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, ας πούμε πως έκλεψα πολλά ραδιόφωνα από αυτοκίνητα μεγαλώνοντας. Ήμουν πολύ καλός στο να τα ανοίγω χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα. Σε τι ξόδευα τα λεφτά; Ντραμς και ναρκωτικά, τι αλλο;».

Τέλος ο πρωταγωνιστής του No Country for Old Men μίλησε και για την νύχτα που θα μπορούσε να του στοιχίσει πολλά χρόνια στην φυλακή «Ήμουν 19 χρονών όταν ξέσπασε ένας καβγάς. Όταν ήρθε η αστυνομία για να μας σταματήσει, άρχισα να πλακώνω και αυτούς στο ξύλο. Ήμουν πολύ μεθυσμένος. Και εκείνοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου. Με έσπασαν για τα καλά στο ξύλο. Θα με είχαν βάλει μέσα για τα καλά αν δεν έδινα όλα τα λεφτά που είχα βγάλει από μια τηλεοπτική σειρά που είχα γυρίσει στο να προσλάβω καλούς δικηγόρους. Αν και έκανα φυλακή. Απλά όχι για πολύ καιρό».

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...