Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οι κρυφές διακοπές της SILA - Που πήγε η διάσημη ηθοποιός;

Γιατί δεν δεν ήθελε να το μάθει κανείς το μέρος που επισκέφθηκε?

Εκτός από την είδηση ότι η πρωταγωνίστρια του ''Sila'' Τσανσού Ντερέ ξεκίνησε, ήδη, από τον Ιούνιο τις διακοπές της, θα απορείτε για βάζουμε τη λέξη σε εισαγωγικά. Ο λόγος είναι ότι η νεαρή ηθοποιός πήγε στο περίφημο νησί το οποίο προτιμούν πολλοί Τούρκοι ηθοποιοί για τις διακοπές της, όχι μόνο για να ξεκουραστεί από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, αλλά και για να κάνει διαλογισμό και γιόγκα κοντά σε ''ειδήμονες'' του χώρου, με τον δάσκαλο που είχαν κατά καιρούς η Μαντόνα και η Τζένιφερ Λόπεζ. 

Σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ η ίδια έφυγε γύρω στα μέσα Ιουνίου προς άγνωστη -αρχικά – κατεύθυνση, αλλά τελικά...προδόθηκε μόνη της όταν ανέβασε άκρως ατμοσφαιρικές φωτο στη σελίδα της στο facebook. Ηταν η πρώτη φορά που ταξίδευε στο νησί για ειδικό σκοπό και όπως δήλωσε ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη.

Δεν διευκρινίστηκε αν σε αυτή την την απόδραση ήταν μόνη της ή συνοδεύοταν από τον αγαπημένο της, γνωστό βαρόνο των Τούρκικων ΜΜΕ, το σίγουρο είναι, πάντως, ότι η επιλογή της να επισκεφθεί τις Μαλδίβες δεν σχολιάστηκε και ιδιαίτερα ευμενώς από τα τούρκικα έντυπα που ανέφεραν επισταμένως το υψηλό κόστος της διαμονής στο πολυτελές θέρετρο, όπου κατέλυσε η Ντερέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...