Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Μαρία Μπακοδήμου: Ποιος είναι ο άντρας που «έκλεψε» την καρδιά της


Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη!


Η παρουσιάστρια εδώ και μερικούς μήνες έχει σχέση με τον ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews»! 

Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πρόσφατα η Μαρία ταξίδεψε στην Τζια για να παρευρεθεί στον γάμο της ξαδέλφης της Μαρίας Αλιάγα και συνοδευόταν από τον σύντροφό της που δεν της άφηνε λεπτό το χέρι. 

Η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις με συντρόφους της.

VIDEO - Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σκόραρε και «μαγνήτισε» τα βλέμματα με τους κοιλιακούς της!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έβαλε το μαγιό της και ρίχτηκε στη μάχη!


Η παρουσιάστρια πήρε μέρος στο τουρνουά βόλεϊ στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης και έπαιξε με πρωταθλητές. 

Όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα τράβηξαν οι γραμμωμένοι της κοιλιακοί. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και σε ιδιαίτερα καλή φόρμα!

 Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του star!

Oι... καυτές πόζες της Σμαράγδας Καρύδη στο θέατρο


H θεατρική παράσταση «Chicago» έκανε πρεμιέρα στη σκηνή του «Παλλάς» το βράδυ της Πέμπτης.


Η παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία τον περασμένο χειμώνα ανεβαίνει για δεύτερη φορά με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και τους Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.


Η ηθοποιός, που υποδύεται τον ρόλο της Ρόξι Χάρτ - που στη διάσημη κινηματογραφική ταινία είχε ερμηνεύσει η Ρενέ Ζελβέγκερ -, εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ πάνω στη σκηνή, παίρνοντας πόζες και κάνοντας κινήσεις που... προκαλούν!

Πόλυ Πάνου: Ο άγνωστος υιοθετημένος γιος της Βαγγέλης και η κρίσιμη κατάστασή της στην εντατική!

Μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας μας, η Πόλυ Πάνου διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της αφού νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου.


Αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες για την ίδια της τη ζωή στιγμές έχει κοντά της το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, τον υιοθετημένο της γιο Βαγγέλη.


Ο Βαγγέλης Πάνου είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε δικό της παιδί σύμφωνα με την Espresso. Η Πόλυ Πάνου υιοθέτησε τον γιο της σε ηλικία έξι μηνών και φυσικά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα που βρίσκεται στο κρεβάτι της εντατικής έχει την έννοια του, καθώς τον ρωτάει μόλις τον δει αν έχει φάει. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο γιος της, ήταν 12 ετών όταν έμαθε από την ίδια τη Πόλυ Πάνου πως δεν ήταν βιολογικό της παιδί αλλά υιοθετημένος. «Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη. Μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου, βγήκε λίγες μέρες το Πάσχα και από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο, μπαινοβγαίνοντας στην Εντατική, καθώς τα αναπνευστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται» είπε ο Βαγγέλης μην κρύβοντας την έντονη ανησυχία του για την μητέρα του που τόσο πολύ αγαπά.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα γίνει μπαμπάς!

Ο ελληνικής καταγωγής διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Ζακ Γαλιφιανάκης θα γίνει σύντομα μπαμπάς.


Η σύζυγός του Κουίν Λάντμπεργ περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ο 43χρονος ηθοποιός και η 30χρονη σύζυγός του κρατούσαν, σύμφωνα με στενούς τους φίλους, την εγκυμοσύνη κρυφή τον πρώτο καιρό που το έμαθαν όμως πλέον που όλα πηγαίνουν καλά, δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τα υπέροχα αυτά νέα.

Μάλιστα, ο Ζακ Γαλιφιανάκης δεν βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας με τίτλο You Are Here που προβλήθηκε στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο καθώς η γυναίκα του από μέρα σε μέρα γεννάει και θέλει να είναι στο πλευρό της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2012 στο Βανκούβερ του Καναδά και το μωρό τους προέκυψε πολύ σύντομα μετά τον γάμο τους.

Η μούσα της μόδας, Κέιτ Μος, στο επίκεντρο δημοπρασίας

 Έργα τέχνης που έχουν ως θέμα το διάσημο τοπ μόντελ Κέιτ Μος θα δημοπρατηθούν στο Λονδίνο στις 25 Σεπτεμβρίου, από τον οίκο δημοπρασιών Κρίστις.

Πενήντα συνολικά έργα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, κολάζ και φωτογραφίες, με τις υπογραφές διάσημων καλλιτεχνών όπως των Μάριο Τεστίνο, Άννι Λάιμποβιτς, Μάριο Σορέντι, Μέρι Μακ Κάρτνεϊ, Κρεγκ Μακ Ντιν και άλλων, θα διατεθούν στους συλλέκτες ενώ είναι η πρώτη φορά που ο φημισμένος οίκος αφιερώνει δημοπρασία σε πρόσωπο εν ζωή.

Η Κέιτ Μος με το έργο «Kate, Aladdin Sane» του φωτογράφου Νικ Νάιτ στα αριστερά της  και το έργο «Body Armour» του Άλεν Τζόουνς στα δεξιά.


Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο γερμανός συλλέκτης Γκερτ Έλφερινγκ, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος που συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για ένα ζωντανό ίνδαλμα. «Η Κέιτ είναι η απόλυτη μοντέρνα μούσα και έργα της θα δούμε σίγουρα σε μεγάλα Μουσεία και σε σημαντικές κολεξιόν στο άμεσο μέλλον. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τις γυναίκες. Τις ενθάρρυνε να αναδείξουν τη μοναδικότητά τους και να νιώσουν ελεύθερες», δήλωσε ο Έλφερινγκ.


Η Κέιτ Μος,  γεννημένη  στις 16 Ιανουαρίου του 1974 στην Αγγλία, ανακαλύφθηκε σε ηλικία 14 ετών από μια κυνηγό μοντέλων, στο

αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Η καριέρα της ξεκίνησε στα 16,  όταν φωτογραφήθηκε για το βρετανικό περιοδικό «The Face». Έγινε το «anti-supermodel» της δεκαετίας,  σε αντίθεση με τα «supermodels» της εποχής, όπως η Σίντι Κρόφορντ, η Κλόντια Σίφερ και η Ναόμι Κάμπελ  οι οποίες ήταν γνωστές για τις καμπυλωτές ψηλές σιλουέτες τους.

Έχει κάνει καμπάνιες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως οι  Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Chanel, Rimmel και Bulgari, έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά βίντεο σημαντικών καλλιτεχνών όπως οι  White Stripes, Elton John, Marianne Faithfull, Johnny Cash κ.ά.. Η 39άχρονη βρετανίδα, εκτός από τη μόδα, ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, ενώ το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τα έργα που την απαρτίζουν σε έκθεση,  από τις 21 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

naftemporiki.gr
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε την Άννα Πρέλεβιτς με τον πατέρα της, Μπάνε

Η Άννα Πρέλεβιτς πήγε βόλτα με τον πατέρα της, Μπάνε Πρέλεβιτς και ανέβασε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! 

Πατέρας και κόρη τρέφουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλο και χαίρονται την κάθε στιγμή, όταν βγαίνουν παρέα στην Θεσσαλονίκη!
Δείτε τη φωτογραφία:  


Δείτε τη Ζέτα Μακρυπούλια με ρούχα που σχεδίασε η ίδια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για το  lookbook της νέας συλλογής ρούχων με την υπογραφή της. 


Τα πρώτα δείγματα της παρουσιάστηκαν πρίν το καλοκαίρι, ενώ ολόκληρη η συλλογή της κυκλοφορεί στα καταστήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε την Ευγενία Μανωλίδου με τα παιδιά της στις Σπέτσες


Η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με την κόρη Θεοδώρα και τον μικρό γιο της Περσέα, βρέθηκαν πρίν λίγες μέρες στις Σπέτσες για να θαυμάσουν την Αρμάτα. 


Ο μεγάλος της γιος Αλέξανδρος και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης παρέμειναν στην Αθήνα. 

Η μαέστρος εκτός από την αναπαράσταση της ναυμαχίας, είχε την ευκαιρία να κάνει βόλτες με τις άμαξες του νησιού, να δουν πανέμορφα τοπία με τα παιδιά της και να απολαύσουν τις χαλαρές οικογενειακες στιγμές.

Δείτε τις φωτογραφίες:






Η Σοφία Καρβέλα έγινε μανούλα! Το τραγούδι που της αφιέρωσε ο Θανάσης Πανουργιάς

Μανούλα έγινε η Σοφία Καρβέλα! Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο, η νεαρή μανούλα αργά την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Νέας Υόρκης που είχε μεταφερθεί από το μεσημέρι της ίδιας μέρας.


Στο πλευρό της σαν "φύλακες άγγελοι" ήταν ο συντροφός της Θανάσης Πανουριάς και η μητέρα της, Άννα Βίσση που είχε μεταφερθεί στην Νέα Υόρκη εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να είναι κοντά στη μοναχοκόρη της σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της. O μικρός θα πάρει το όνομα "Νίκος" όπως είναι το όνομα του πατέρα του Θανάση Πανουργιά, αλλά και της Σοφίας Καρβέλα και θα ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, όπως και ο Νίκος Καρβέλας!

Ο ευτυχισμένος πατέρας, αμέσως μετά το χαρμόσυνο γεγονός έγραψε στο διαδίκτυο "Thank you" και ανήρτησε το τραγούδι του Lou Reed "Perfect Day", αφιερώνοντας το στη σύντροφό του και στον γιό του! Η τρισευτυχισμένη μανούλα απάντησε στην ανάρτηση με μια φατσούλα μωρού και πολλά αστεράκια!!!

Νατάσσα Καλογρίδη: Καυτό κορμί στη Μύκονο! Δείτε photo

Τυχαία βρέθηκε ο φακός του "YOU" στην περιοχή Ελιά της Μυκόνου και έπεσε πάνω σε καυτό θέμα, αφού δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να βλέπεις τη σέξυ-και όποιος αντέξει- ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη...



Κώστας Βουτσάς: Στην πρεμιέρα του Παλλάς με τη νεαρή σύντροφο του!


Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην λαμπερή πρεμιέρα του μιούζικαλ «Chicago» στο Παλλάς για να τιμήσει με την παρουσία του τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον υπόλοιπο θίασο.

Ανάμεσα τους, ο φωτογραφικός φακός του entertv συνέλαβε τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά με την νεαρή σύντροφο του Αλίκη. 

Δείτε τη φωτογραφία...

Rooney Mara: Ενα κορίτσι χωρίς... τατουάζ!

English: Rooney Mara at the 2009 Toronto Inter...
English: Rooney Mara . (Photo credit: Wikipedia)

Η ηθοποιός χαρακτηρίζεται για την απλότητα των εμφανίσεών της ενώ σε τίποτα δεν θυμίζει την ατίθαση πρωταγωνίστρια με τα τατουάζ και τα δεκάδες σκουλαρίκια


Είναι γνωστή στο κινηματογραφικό κοινό από το ρόλο της ως Lisbeth Salander στην ταινία το «Κορίτσι με το τατουάζ». Ο λόγος για την πάνεμορφη Rooney Mara η οποία εθεάθη χθες βράδυ στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο fashion show του Calvin Klein.

Η 28χρονη έκλεψε την παράσταση με ένα μίντι και κομψό φόρεμα του οίκου το οποίο αναδείκνυε την λεπτή σιλουέτα της.

Η Mara χαρακτηρίζεται για την απλότητα των εμφανίσεών της ενώ σε τίποτα δεν θυμίζει την ατίθαση πρωταγωνίστρια με τα τατουάζ και τα δεκάδες σκουλαρίκια.
Enhanced by Zemanta

Τέλος η Μακρυπούλια από το DWTS

Οριστικά εκτός "Dancing with the stars" μενει η Ζέτα Μακρυπούλια.


Εκτός από τις θεατρικές υποχρεώσεις της ηθοποιού στο μιούζικαλ "Sugar" που αποτελούσαν "αγκάθι" για τη συνέχιση της συνεργασίας της με το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1, υπήρξε διαφωνία και στο οικονομικό σκέλος των διαπραγματεύσεων.

Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και την διευθυντή Προγράμματος Γιάννη Λάτσιο τις προηγούμενες μέρες, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί χρυσή τομή σε κανένα από τα δυο θέματα, κάνοντας έτσι οριστική την απόφαση των δύο πλευρών να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Το κανάλι θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του "DWTS 4".

Η Νάργες στο πρωινό του ΑΝΤ1;

Η Λάουρα Νάργες αντάσσεται στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία". 


Στις 14 Οκτωβρίου θα μας καλημερίσει η νέα παρέα της ψυχαγωγικής πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. 

Σίγουροι είναι η Λίτσα Πατέρα στην ενότητα της αστρολογίας, η οποία είναι και η κλασική αξία της πρωινής ζώνης στο κανάλι του Αμαρουσίου, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στη μαγειρική και ο Σπύρος Σούλης στην τηλεοπτική στήλη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Πηγή: Δημοκρατία

Οι Kardashians διαφήμισαν παγκόσμια τη Μύκονο και τη Σαντορίνη

Ολοκληρώθηκε  ο κύκλος των επεισοδίων της ψυχαγωγικής εκπομπής “Keeping up with the Kardashians” με επίκεντρο τις διακοπές της δημοφιλέστερης οικογένειας του κόσμου σε Μύκονο και Σαντορίνη. Με το χαρακτηριστικό τίτλο “Opa”, προβλήθηκε  το τρίτο επεισόδιο της σειράς  που μεταδίδεται από το δίκτυο Ε Εntertainment του ομίλου NBC Universal σε 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες διεθνώς. 

Αν και ο  αρχικός προγραμματισμός  της  παραγωγής αφορούσε την κινηματογράφηση  ενός με δύο επεισοδίων, τελικά η  Ελλάδα αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τις περιπέτειες της οικογένειας  σε 3  εβδομαδιαία επεισόδια  που σημείωσαν ρεκόρ τηλεθέασης.

Το σενάριο διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να αναδείξει την αρχιτεκτονική το φυσικό κάλλος, την ποιότητα των υπηρεσιών, τα θαλάσσια σπορ, τη γαστρονομία και τη νυχτερινή ζωή των νησιών, μέσα από τις εμπειρίες των Kardashians.

H ιστορία ξεκινά με την πρόσκληση που λαμβάνει η οικογένεια από το HELLENIC AMERICAN CHAMBER OF TOURISM  στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Greece is the word». Στο δεύτερο επεισόδιο που φέρει το όνομα «Greece him up”, οι βουτιές και οι καταδύσεις στα μαγευτικά νερά της Μυκόνου πρωταγωνιστούν για να δώσουν τη θέση τους στη χορευτική διάθεση όλων των μελών της οικογένειας με θέα, το επιβλητικό τοπίο  της Σαντορίνης στο επεισόδιο που δικαίως  ονομάστηκε ”Opa”.

Η προβολή τω Κυκλαδίτικων προορισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από την δημοσιότητα που προκλήθηκε στο πλαίσιο των γυρισμάτων και τη μετάδοση των επεισοδίων, εκτιμάται σε επταψήφια νούμερα.  Εκατοντάδες αναφορές, δεκάδες αφιερώματα, εξώφυλλα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αποτέλεσαν την καθημερινότητα πολλών εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων,  τα έντυπα μέσα του εξωτερικού, HELLO, Marie Claire, Sun , Los Angeles Times, Luxury Travel Magazine  Daily Telegraph, Cosmopolitan, που απευθύνονται σε εκατομμύρια αναγνώστες της Μ Βρετανίας και των ΗΠΑ προχώρησαν σε εκτενή αφιερώματα σχετικά με τις ποιοτικές διακοπές της οικογένειας για τους σκοπούς  γυρισμάτων τους.

Συμπληρωματικά, η μετάδοση τω επεισοδίων πλαισιώθηκε από τα εκατοντάδες τηλεοπτικά και διαδικτυακά trailers στον όμιλο NBC Universal, ενώ οι συχνές αναφορές  στα social media των μελών της οικογένειας ενθάρρυναν  τους 35.000.000 φίλους τους να ταξιδέψουν στις Κυκλάδες και την Ελλάδα.

«Χάρη στην επίσκεψη των Kardashians και την παραγωγή των εκπομπών στην Ελλάδα, η Μύκονος και η Σαντορίνη θεωρούνται οι πλέον μοντέρνοι προορισμοί του καλοκαιριού για όλον τον κόσμο» τονίζεται σε σχετικό άρθρο του αμερικανικού περιοδικού Hello (http://www.hellomagazine.com/travel/2013072113633/greece-island-hopping-santorini-mykonos/)  που συγκεντρώνει εκατομμύρια αναγνώστες,  πράγμα που επιβεβαιώνει την επιτυχία της ενέργειας που είχε συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι τελευταίες βουτιές της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει τα τελευταία της μπάνια με την κόρη της στο Πήλιο.


Ο Τραϊανος Δέλλας δεν ακολούθησε τις γυναίκες του, αφού είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Σύμφωνα με το you, η Γωγώ βρέθηκε στην Τσαγκαράδα Πηλίου με τον αδελφό και την οικογένειά του. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Γωγώ Μαστροκώστα μαγνήτισε τα βλέμματα στην παραλία, ενώ η κόρη της και ο ανιψιός της δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στο νερό. 

Τέλος, η Γωγώ Μαστροκώστα ετοιμάζεται για την δεύτερη σειρά ρούχων της συλλογής «Gogo by Stalo». 

Η πρώτη συλλογή της πήγε πολύ καλά και έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλα τα κομμάτια.


πηγή: you

Η Lady Gaga το παραδέχεται: «Μου αρέσουν τα κορίτσια» - Ποιο σημείο του γυναικείου σώματος προτιμά

Ακόμη και ο Αντι Κόχεν, που συχνά φέρνει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους του με τολμηρές ερωτήσεις, δεν είχε προετοιμαστεί για την αυθόρμητη απάντηση της Lady Gaga. Γιατί εκείνη δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της και την προτίμησή της στις γυναίκες.


Στη συνέντευξή της στο τηλεοπτικό σόου του NBCU η προκλητική τραγουδίστρια έδωσε λεπτομερή ανάλυση για την προτίμησή της στις γυναίκες. «Μου αρέσουν τα κορίτσια. Ο κόσμος πιστεύει ότι το λέω για να σοκάρω, αλλά μου αρέσει το μ@@@@ι, απλά εξαρτάται από το ποιανής είναι!», είπε η Lady Gaga αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή.

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, αφού πρόσθεσε πως αυτό που της αρέσει στις ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι η τόλμη τους στην προσέγγιση. Πάντως την καρδιά της, όπως είπε, την χάρισε σε άνδρα. «Μόνο όταν βρέθηκε κάποιος που με πλησίασε με τον ίδιο δυναμικό τρόπο με τις γυναίκες, ερωτεύτηκα», συμπλήρωσε.

Πηγή: Daily Mail

Enhanced by Zemanta

Η Beyonce χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι... εκνευριστικά όμορφη

 
Εντελώς ακομπλεξάριστη -δικαιώς- αποδεικνύεται η Beyonce η οποία δεν δίστασε να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της από τις διακοπές της στη Μεσόγειο όπου είναι εντελώς αμακιγιάριστη.


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αυτή την περίοδο χαλαρώνει στα... μέρη μας, τη Μεσόγειο, παρέα με τον σύντροφό της και την κόρη της.


Λίγο το κλίμα των διακοπών, λίγο ότι δεν έχει και κανένα λόγο να μην το κάνει η Beyonce πήρε την... απόφαση: Πόζαρε στο φακό φορώντας μόνο το καλύτερο χαμόγελό της. Το αποτέλεσμα εκθαμβωτικό, ίσως καλύτερο και από όλες τις άλλες φορές που ο φακός την απαθανατίζει σε στιγμές που φορά το βαρύ της μακιγιάζ.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τόπλες στα νερά της Κορσικής η Πενέλοπε Κρουζ ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Στην Κορσική απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα τον Αύγουστο η Πενέλοπε Κρουζ, παρέα με την οικογένειά της, ένα μόλις μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, της κόρης της Λούνα. 


Απαλλαγμένη από σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις και μαγνήτισε τα βλέμματα των λουομένων.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την «συνέλλαβε» σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές μέσα στη θάλασσα παρέα με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και των δύο ετών γιο τους, Λεονάρντο, αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης με την παρέα της.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΡΟΥΖ

Ελεονώρα Μελέτη: Με άλλον βγάζει φωτογραφία, με άλλον είναι ερωτευμένη!

Διέψευσε τις φήμες για σχέση της με νεαρό ποδοσφαιριστή και «πρόδωσε» τον πραγματικό της σύντροφο


Μια φωτογραφία που «ανέβασε» σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media στάθηκε η αφορμή να «χρεώσουν» ως σύντροφο στην Ελεονώρα Μελέτη τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ταξίδι της παρουσιάστριας στο Ηράκλειο της Κρήτης και μιας και έβγαλαν μία ωραία φωτογραφία μαζί, η Ελεονώρα αποφάσισε να την αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram - το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής.

Στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας τους, η Ελεονώρα απάντησε αρχικά με ένα tweet: «Αντρέα, τα 'μαθες τα νέα? Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα!!!».

Όλη αυτή όμως η φημολογία φαίνεται ότι έκανε μάλλον κακό στη σχέση της Ελεονώρας, μιας και «τα έχει» με άλλον, και έτσι αποφάσισε να γράψει για αυτό και να… «εξηγηθεί» στο blog της στο mustonline.

«Σήμερα που λέτε, έμαθα πως έχω σχέση με έναν ποδοσφαιριστή!

Ενδιαφέρον σκέφτηκα!

Όλα αυτά τα χρόνια τα έντυπα μου χρεώνουν συνήθως τραγουδιστές ή ηθοποιούς. Τώρα πιάσαμε τον αθλητικό χώρο μίας και είναι πιο κοντά και στην ιδιοσυγκρασία μου.

Σαφώς και γέλασα όταν το διάβασα. Εκείνο όμως που με διασκέδασε ακόμα περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο βγήκε αυτή η φήμη προς τα έξω.

Με λες και ξενέρωτη τελευταία. Δεν ανεβάζω δα και τίποτα σπουδαίο. Πηγαίνοντας πίσω - πίσω χρονολογικά στις φωτογραφίες μου στο instagram, τσουπ, να μία φωτογραφία με έναν νεαρό! Ημερομηνία; 7 Αυγούστου. Στη φωτογραφία είμαι εγώ, και ένας καλός φίλος , ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. 20 ετών, και πολλά υποσχόμενος παίχτης. Δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά όταν σ' αυτή την ηλικία έχεις καταφέρει να παίζεις σε μεγάλα παιχνίδια και να σε διεκδικούν μεγάλες ομάδες, κάτι κάνεις σωστά. Από κάτω από τη φωτογραφία, μία λεζάντα, ένα δικό μου σχόλιο:

«Με τον καλό μου φίλο, Ανδρέα»...

Πριν δημοσιεύσω τη φωτογραφία μας, σαφώς και πήρα την άδεια του, γιατί δεν ήθελα με τίποτα να του δημιουργήσω πρόβλημα είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική του ζωή. Το ίδιο έκανε και εκείνος, όταν δημοσίευσε και στο δικό του προφίλ την ίδια φωτογραφία λίγες μέρες μετά.

Από το πουθενά, ξαφνικά όλα τα sites με βαφτίζουν ζευγάρι με τον Ανδρέα.
Τίτλοι που δίνουν έμφαση στην 15αετή διαφορά ηλικίας μας δίνουν και παίρνουν, άλλοι πιο τολμηροί π α ρ ο υ σ ι ά ζ ο υ ν στο κοινό τον νέο μου σύντροφο... και έτσι, μαζί με όλους, και εγώ ενημερώνομαι για τον δεσμό μου!

Γέλασα. Πραγματικά εγώ γέλασα. Έχω συνηθίσει εξάλλου αυτό το αστείο και φυσικά δεν αντέδρασα.

Αποφάσισα όμως να σχολιάσω κάτι μέσα από το μπλογκ μου, γιατί θεωρώ άδικο, να εκτίθεται έτσι ωμά και χωρίς λόγο, έναν σοβαρό παιδί, ένας άξιος επαγγελματίας όπως είναι ο Ανδρέας, που σέβεται την αθλητική του ταυτότητα και ουδέποτε έχει απασχολήσει με τα προσωπικά του την κοινή γνώμη.

Οι αθλητές τραβάνε ζόρι. Τυχαίνει και γνωρίζω αρκετούς. Κάθε μέρα για 2-3 ώρες περνάω τα πρωινά μου κάνοντας φυσιοθεραπεία παρέα με πληθώρα ποδοσφαιριστών. Αυτό που τους διακρίνει είναι η πειθαρχεία, το πάθος για το άθλημα τους, η επιμονή και το πείσμα τους, η αφοσίωση τους στο αυστηρό τους πρόγραμμα. Έτσι και ο Ανδρέας. Είναι αυτό που σας περιέγραψα. Σε μία περίοδο λοιπόν που οι αγώνες τρέχουν, θεωρώ βλακώδες να αποσπάται η προσοχή ενός αθλητή από χαζομαρούλες άλλων. Έτσι λοιπόν σας λέω εγώ την αλήθεια.
Ο Ανδρέας είναι φίλος μου. Το καλοκαίρι μάλιστα που επισκέφθηκα με την κολλητή μου, Σαμάνθα Αποστολοπούλου το πανέμορφο Ηράκλειο, ο Ανδρέας ήτανε εκεί, καθότι Κρητικός, μαζί με άλλους κοινούς φίλους, για να μας φιλοξενήσει και να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του νησιού. Από εκείνες τις λίγες και αυστηρά περιορισμένες ώρες που μας αφιέρωσε, είναι και η φωτογραφία που θυμήθηκαν κάποιοι και ξέθαψαν από το καλοκαιρινό μου άλμπουμ.

Έχω να τον δω από τότε, καθώς προπονείται σκληρά και παίζει σε αγώνες. Μιλήσαμε πριν λίγες μέρες όπου ανάμεσα στα νέα μας, του εκμυστηρεύτηκα και κάποιες λεπτομέρειες για τον άνδρα που πραγματικά έχω στο πλευρό μου. Και δεν είναι ο Ανδρέας.

Γράφω αυτό το κείμενο, γιατί μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν συνάδελφοι που ενώ με ξέρουν τόσα χρόνια, δεν γνωρίζουν ακόμα πως δεν θα ανέβαζα ποτέ τον σύντροφο μου φωτογραφία σε κάποιο κοινωνικό δύκτιο.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί θεωρώ πως ακόμα και στη life style δημοσιογραφία υπάρχει ρεπορτάζ και μεθοδολογία όπως και δεοντολογία αυτού.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω συναδέλφους να αναπαράγουν τυφλά σαν πρόβατα μία «είδηση» που δεν έχουν καν μπει στον κόπο να τσεκάρουν.

Γράφω αυτό το κείμενο γιατί είμαι του «ξανθού» και του υγρού στοιχείου. Φιλάκια σας...».

Έτσι, η Ελεονώρα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το νεαρό ποδοσφαιριστή και το δικό της αγόρι είναι ξανθό και έχει σχέση με το υγρό στοιχείο! Ποιος, όμως, είναι; Ο χρόνος θα δείξει!

Βόμβα για το «My number one» - VIDEO

Απόφαση βόμβα για το τραγούδι που κέρδισε το 2005 το φεστιβάλ της Eurovision, το «My number one». Με ανάρτησή του στο facebook πριν από λίγο ο Μάνος Ψαλτάκης ανακοίνωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου τον δικαίωσε αναγνωρίζοντας ότι είναι μουσική σύνθεση δική του κι όχι του Χρήστου Δάντη.


Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος Ψαλτάκης διεκδικούσε τη μουσική του τραγουδιού που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου και που υπέγραφε ο Χρήστος Δάντης και για το λόγο αυτό και είχε ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης.



Όπως φαίνεται λοιπόν από την ανάρτηση του Μάνου Ψαλτάκη το δικαστήριο έκρινε ότι η μουσική είναι δική του οπότε σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά το τραγούδι που κέρδισε το φεστιβάλ τραγουδιού.



Γρηγόρης Μελάς
Enhanced by Zemanta

Οργή Αλιάγα για τους Έλληνες παπαράτσι

Ενοχλημένος ο δημοσιογράφος από τη δημοσίευση φωτογραφιών από το γάμο της αδερφής του


Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της αδερφής του έδωσε το παρόν ο Nίκος Αλιάγας, στο γάμος της που έγινε στη Τζιά.

Φαίνεται, όμως, ότι η «κάλυψη» του ευτυχούς γεγονότος από τα έντυπα μέσα εν αγνοία του ήταν κάτι που εξόργισε τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο, ο οποίος εξέφρασε τα αρνητικά του συναισθήματα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Είναι λυπηρό να δημοσιεύονται κλεμμένες φωτό από το γάμο της αδελφής μου σε ελληνικό περιοδικό. Για παπαράτσι έβαλαν ένα ανήλικο αγόρι #shame» ήταν το μήνυμα που έγραψε, tweet που ακολούθησαν χιλιάδες άλλες από τους followers του που θέλησαν με τον τρόπο αυτό να του συμπαρασταθούν.

Γελάνε μαζί της: Μαύρο δερμάτινο σουτιέν-φόρεμα που αφήνει λίγα στη φαντασία έβαλε η Ναόμι Κάμπελ


Εχει περάσει τα 40 χρόνια αλλά εξακολουθεί να ζαλίζει η Ναόμι Κάμπελ τόσο με την ομορφιά της όσο και με τις τολμηρότατες ενδυματολογικές επιλογές της.


Ετσι, παραβρέθηκε σε δείπνο του φιλανθρωπικού ιδρύματος Novak Djokovic φορώντας ένα φόρεμα με τεράστιο δερμάτινο στηθόδεσμο που αποκάλυπτε το μπούστο της εκτός από τα απολύτως απαραίτητα σημεία.. Το φόρεμα θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει αποκαλυπτικά ατυχήματα την ώρα των φωτογραφίσεων, όμως η έμπειρη γαζέλα ξέρει πως να σταθεί – και στηθεί- μπροστά στο φακό για να δείξει ακριβώς όσα θέλει.



Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...