Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τηλεοπτικό top 10: Θρίαμβος για «Νησί» και Λαζόπουλο

Η σάτιρα, η μαγειρική και το αριστουργηματικό «Νησί» κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών ως επί το πλείστον τη φετινή σεζόν που οδεύει στο τέλος της. Νέες τηλεοπτικές συζητήσεις έφεραν στο προσκήνιο «Οι οικογενειακές ιστορίες» του Alpha, ένα οικονομικό προϊόν, με ανέλπιστη όμως τηλεθέαση.

Το ίδιο συνέβη και με τις «Real Housewives» που προκάλεσαν πολλά σχόλια γύρω τους, συμμετέχοντας σε μία εκπομπή που χαρακτηρίστηκε αν μη τι άλλο άκαιρη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΡ ΤΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Playmate Ηρώ Λεγάκη δηλώνει: «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Εξελέγη Playmate 2011 σε μια λαμπερή βραδιά και έδειχνε ευτυχισμένη. Κανείς όμως δεν γνώριζε τι έκρυβε στην άκρη του μυαλού του το 20χρονο μοντέλο.

Μια αρρωστημένη σχέση και ένας έρωτας πάθους με στοιχεία παθολογικής ζήλιας εδώ και ένα χρόνο, έχουν οδηγήσει την Ηρώ Λεγάκη σε απόγνωση.

Ο πρώτος μεγάλος εφηβικός της έρωτας έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο και η μητέρα του έχουν ζητήσει την προστασία της αστυνομίας. Τρία ολόκληρα χρόνια συνέχιζε με την ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν, όμως τα χειρότερα ήρθαν όταν η Ηρώ αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος. Ο σύντροφός της, μη μπορώντας να το δεχτεί, έγινε ιδιαίτερα απειλητικός. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τι θα δούμε στον μεγάλο, Κυριακάτικο τελικό του 'Dancing'

Πράγματα και θάματα ετοιμάζονται από τους Αντεννικούς για τον μεγάλο Κυριακάτικο τελικό του "Dancing with the stars" ! Βλέπετε, επειδή πρόκειται για ένα τηλεοπτικό φινάλε που δεν πρόκειται να χάσει κανείς ή άντε για να μην υπερβάλλω, σχεδόν κανείς, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου θέλουν να καταφέρουν να μας προσφέρουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο και θα μας ψυχαγωγήσει και θα προσπαθήσει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ετσι, όσο αφορά στο τι θα δούμε αυτή την Κυριακή ; Ξεκινάω από τους δύο συμμετέχοντες που θα τους δούμε να χορεύουν συνολικά τρεις χορογραφίες. Ναι, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου, στο διαγωνιστικό κομμάτι θα έχουν να κάνουν με τους εξής χορούς : Με έναν γνωστό χορό, δηλαδή μια χορογραφία που έχουν ξαναχορέψει, με έναν εντελώς άγνωστο χορό και μια "μονομαχία", που σημαίνει ότι θα χορέψουν και οι δυο το ίδιο κομμάτι ξεχωριστά. Το τραγούδι θα είναι το «Κρυφά» από τις "Μέλισσες", σε free style. Σκοπός της «μονομαχίας» είναι ο τηλεθεατής να δει τους δυο διαγωνιζόμενους να χορεύουν το ίδιο κομμάτι και να διακρίνει τις διαφορές, ώστε να κριθεί στον πόντο ο νικητής. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στo δημοσίευμα

«Σκληρό πόκερ με Λιάγκα - Σκορδά» τιτλοφορείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το οποίο αναφέρει πως οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί κούρασης και φθοράς εξαιτίας της καθημερινής πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει με τη σύζυγό του αποτελούν μέρος ενός «παιχνιδιού δύναμης για γερούς παίκτες». 
Μάλιστα, το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως «παρά την επιτυχία που έχει σημειώσει η πρωινή εκπομπή τερματίζοντας πρώτη και με διαφορά από τους αντιπάλους της, το Mega δεν έχει ακόμα ανακοινώσει στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά τι σκοπεύει να κάνει την επόμενη σεζόν», κάτι που έκανε τον γνωστό παρουσιαστή να προβεί στις εν λόγω δηλώσεις ώστε να «πιέσει» την κατάσταση.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΕΔΩ

"Λάρισα εμπιστευτικό" στο... Δρομοκαΐτειο

Από τη Λάρισα στο Δρομοκαΐτειο. Κι όμως, για τον Στράτο Μαρκίδη ήταν η πιο λογική σκέψη, αφού τα κτίρια του ψυχιατρείου ταίριαζαν απόλυτα από αρχιτεκτονικής πλευράς με τα κλασικά μεγαθήρια της πόλης της Λάρισας. Ετσι, ο σκηνοθέτης αποφάσισε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Λάρισα εμπιστευτικό», να μεταφέρει το δημοτικό μέγαρο… στα πόδια του!

Οσο για τον κατάλογο των celebrities σε guest ρόλους, εκτός από το όνομα της Φαίης Σκορδάς προστέθηκε και αυτό της Ελεονώρας Μελέτη. Τα δημαρχεία της Νεπούλας και της Βρυσούλας της Λάρισας «μετακόμισαν» προσωρινά στα δύο παλιά κτίρια του Δρομοκαΐτειου. Για δεκαπέντε τουλάχιστον ώρες οι… δήμαρχοι και οι δημοτικοί υπάλληλοι των δύο αυτών χωριών της θεσσαλικής πρωτεύουσας αναγκάστηκαν να κατεβούν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής.


Τα κτίρια αυτά παραχωρήθηκαν κατόπιν άδειας στον κινηματογραφικό παραγωγό και σκηνοθέτη Στράτο Μαρκίδη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο «Λάρισα εμπιστευτικό», που θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2012.

«Μας ταίριαξαν πολύ αυτά τα κτίρια στο Δρομοκαΐτειο. Ηταν αυτό ακριβώς που θέλαμε», λέει χαρούμενος ο Στράτος Μαρκίδης όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εισέβαλε εκεί ο φακός της «Espresso». Παθιασμένος με το νέο του εγχείρημα, ο σκηνοθέτης είναι δοσμένος ψυχή τε και σώματι σε αυτό.

«Είναι μια πολύ επίκαιρη ταινία. Εχει σχέση με τα σκάνδαλα που γίνονται σε κάποια υπουργεία» δήλωσε στην «Espresso».

«Το ΥΠΕΧΩΔΕ θέλει να εγκαταστήσει σύστημα βιολογικού καθαρισμού σε ένα από τα δύο αυτά θεσσαλικά χωριά -που είναι φανταστικά- και μαλώνουν μεταξύ τους. Οι αρμόδιοι έχουν σκοπό να τα δώσουν σε μια οff shor εταιρεία, στην οποία είναι ανακατεμένος ο αρμόδιος υπουργός, η ερωμένη του (Κατερίνα Παπουτσάκη) και ο στενός του συνεργάτης (Μιχάλης Μαρίνος). Οι τρεις τους κατεβαίνουν στο χωριό για να δουν πώς θα διευθετήσουν το θέμα και πέφτουν στη λούμπα που τους στήνουν οι χωρικοί».

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κ.Τσάβαλου:'Δεν νιώθω παρουσιάστρια'

Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Escape και παρότι τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο MTV δηλώνει πως δεν είναι παρουσιάστρια , αλλά ηθοποιός και αποκαλύπτει ποιο ήταν το μεγαλύτερο της άγχος και η μεγαλύτερη της φοβία τους πρώτους μήνες που είχε ξεκινήσει αυτόν τον καινούριο "ρόλο" στην ζωή της...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Διαζύγιο Μακρόπουλου:Η συνάντηση των δύο,η απειλή για απαγωγή και...

O Χρανιώτης δεν ήθελε την ντάμα του στον τελικό του Dancing;

Αντώνης Κανάκης: «Διαστρέβλωσαν όσα είπα για τους “Αγανακτισμένους”»

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Αντώνης Κανάκης με κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές που θεωρεί ότι διαστρέβλωσαν τα όσα είπε για τους «Αγανακτισμένους» και πρόβαλαν το θέμα με τίτλο: «δεν πηγαίνω στους “Αγανακτισμένους” γιατί μου ζητάνε αυτόγραφο».

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή των Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» χαρακτήρισε όλα αυτά που συνέβησαν «χαζά και γκομενίστικες βλακείες». Όπως είπε, «βιώνουμε όλοι μας αυτή την τρέλα που υπάρχει στο σύστημα με τη διαστρέβλωση των λεγομένων μας. Είναι μέρος ενός συστήματος που λατρεύει τον αρνητισμό. Εμείς λατρεύουμε την θετική ενέργεια. Είναι αναγκαίο κακό και δεν δίνουμε σημασία».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Greek Idol : Οι υποψήφιοι τραγουδούν ντουέτα με γνωστούς καλλιτέχνες

Προσκεκλημένος ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol έχει αναδείξει μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Από την δεκαπεντάδα που ξεκίνησε, έχουν παραμείνει τέσσερις υποψήφιοι. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή και, όπως έχει φανεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν είναι ασφαλής.

Στο όγδοο live δύο δοκιμασίες περιμένουν τους υποψήφιους: Πρώτα, θα ερμηνεύσουν μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως δεν τις έχουμε ξανακούσει. Μετά, θα κληθούν να τραγουδήσουν μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, η Μαρία Θεοδότου θα τραγουδήσει με τον Μάνο Πυροβολάκη, η Μαλού Κυριακοπούλου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τους Mamacitas, ο Γιώργος Ξυλούρης με τον Γιάννη Βαρδή και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος με τη Δέσποινα Ολυμπίου. . ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κανάκης , Σερβετάς, "Βράδυ" με τον Π. Κωστόπουλο

Τα βράδια της Πέμπτης είχαν την υπογραφή του Πέτρου Κωστόπουλου!

Ιδιαίτερες συναντήσεις, απροσδόκητες εξομολογήσεις, χαλαρή κουβέντα και πολλές εκπλήξεις σε ένα talk show που προκάλεσε ανατροπές και έβγαλε ειδήσεις!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εκρηκτικός, καυστικός, άμεσος, με άποψη και χιούμορ, ήταν στη συντροφιά μας κάθε Πέμπτη και έγραφε τον επίλογο της ημέρας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Αύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 23:00, ο Πέτρος Κωστόπουλος μας εύχεται καλό καλοκαίρι και μας αποχαιρετά για φέτος φιλοξενώντας στην παρέα του τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Αντώνη στο πλατό, ο Πέτρος αρχίζει το…παιχνίδι και ο Αντώνης και ο Γιάννης σχολιάζουν, καυτηριάζουν και απαντούν ακόμα και στην πιο …σκληρή ερώτηση.

Ποιού η γιαγιά θαύμαζε από μικρή τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Πόσα χρόνια μετρά η φιλία τους;

Πότε σκέφτεται να παντρευτεί ο Αντώνης;

Ο Γιάννης βγαίνει τα βράδια με τον Αντώνη ή η γυναίκα του έχει θέσει βέτο; Γιατί δεν φορά τη βέρα του;

Τι δένει τον Αντώνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Πόσο δύσκολο είναι να είναι φίλοι; Τι λέει για τον Γιάννη Λάτσιο;

Τι σκέφτεται για το κίνημα των Αγανακτισμένων και τι απαντά σε όσους τον επικρίνουν ότι δεν έχει συμμετάσχει σε καμία διαδήλωσή τους;

Πώς βρέθηκε ο Γιάννης στην τηλεοπτική ομάδα του Αντώνη; Πώς είναι η συνεργασία τους; Και τι απαντούν και οι δύο στις φήμες που θέλουν η εκπομπή τους να μην συνεχίζεται την επόμενη σεζόν;

Ο επίλογος της βραδιάς θα είναι μουσικός.

Ο Δήμος Αναστασιάδης και οι «48 Ώρες» αναλαμβάνουν να ανεβάσουν το θερμόμετρο στα ύψη με τη μουσική τους.

Ο Δήμος θα τραγουδήσει το αγαπημένο τραγούδι του Πέτρου ενώ οι «48 Ώρες» θα παρουσιάσουν το πρώτο τους ελληνικό τραγούδι

«Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο αύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 23:00.

Συντονιστείτε στον Alpha!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Α.Κανάκης:"Αν κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα θα το κάνουμε στον ΑΝΤ1"

Για το πρόστιμο ύψους 50.000 Ευρώ που «έφαγε» την προηγούμενη εβδομάδα από το ΕΣΡ, το οποίο τον έβγαλε εκτός εαυτού ακόμη και on air, μέσα από την εκπομπή του, μίλησε ο Αντώνης Κανάκης που δηλώνει παράλληλα:Αν κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα θα το κάνουμε στον ΑΝΤ1'

«Βγήκα εκτός εαυτού, γιατί όπως και εσείς ελπίζω, και όπως και κάθε άνθρωπος με τη βασική αίσθηση δημοκρατίας και σεβασμού της ελευθερίας του λόγου, τη θεώρησα αυτήν την απόφαση απαράδεκτη. Μετά από μια σειρά βέβαια απίστευτων και εξοργιστικών αποφάσεων του ΕΣΡ, αυτή η απόφαση νομίζω, σαν κερασάκι στην τούρτα, είναι μία από τις πιο προκλητικές, αντιδημοκρατικές και απίστευτες αποφάσεις που έχει πάρει ποτέ αυτή η ολοκληρωτική, τύπου αποφασίζουμε και διατάζουμε, ανεξάρτητη (πόσο αστείο ακούγεται αυτό!) αρχή!  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Video: Χαριτάτος: Το ατύχημα, η αεροσυνοδός και... ο καφές!


O Σπύρος Χαριτάτος σήμερα μέσα από την εκπομπή του μοιράστηκε μια εμπειρία και ένα ατύχημα που είχε στον αέρα με μια αεροσυνοδό και τον… πρωινό του καφέ! 

Ο Γιώργος Καραμέρος με ύφος του είπε πως εδώ και 2 χρόνια του έλεγε να προσέχει τον «Πρωινό Καφέ» και ο Σπύρος επεσήμανε ότι ο Πρωινός Καφές κάνει κακό... gossip.tv
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Video: Τι τρέχει με την Μενεγάκη; Γιατί πάχυνε απότομα;

Η Ελένη Μενεγάκη φορώντας σήμερα ένα λευκό φόρεμα, που θα μπορούσε να φορέσει και μια έγκυος, δεν πλησίασε την κουζίνα, γιατί όπως είπε έχει παχύνει απότομα από εκεί που ήταν πετσί και κόκκαλο...

Όπως είπε δεν θέλει να είναι ούτε πετσί, ούτε κόκκαλο, αλλά κανονικός άνθρωπος και θέλει να έχει το περιθώριο το καλοκαίρι στις διακοπές της να πιει τα ουζάκια της, να φάει τις ποικιλίες της και να περάσει καλά...  

gossip.tv
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕO ΕΔΩ

VIDEO: Έκραξαν την Μελέτη στο Σύνταγμα ...

Έκραξαν την Ελεονώρα Μελέτη την Κυριακή που πήγε στο Σύνταγμα μαζί με τους υπόλοιπους Αγανακτισμένους.

Με τον... "αέρα ακτιβίστριας" η Μελέτη μοίραζε χαμόγελα, αλλά είχε μια δυσάρεστη έκπληξη που την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα.

Μια κοπέλα της είπε με αρνητικό ύφος ότι πήγε εκεί για να κάνει δημόσιες σχέσεις...

Και στη συνέχεια έπεσε άγριο κράξιμο...

ΔΕΙΤΕ το σχετικό βίντεο όπου κάνει τα παράπονά της η Μελέτη και δηλώνει ότι "δεν πρόκειται να ξαναπάει μετά από αυτό που της έκανε η κοπέλα - Έγινα ρόμπα"
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

VIDEO: "Dancing" :! Εφυγε η Αγγελική...

"Ο μεγάλος τελικός του "Dancing with the stars" θα είναι... γυναικεία υπόθεση", είχε δηλώσει μόλις πριν από δύο περίπου εβδομάδες ο Αργύρης Αγγέλου, όταν του ζητήθηκε να κάνει την προσωπική του εκτίμηση και να προβλέψει το ποια θα ήταν τα δύο ζευγάρια που θα έφταναν μέχρι και τον τελικό του φετινού σόου του ΑΝΤ1.

Ναι, ο Αργύρης πίστευε πως κανείς από τους άνδρες δεν θα έφτανε μέχρι την... πηγή και μάλιστα όπως είχε ακουστεί, θεωρούσε φαβορί τόσο την Ελεονώρα Μελέτη, όσο και την Νάντια Μπουλέ ! Τελικά ,όμως, εντελώς διαφορετικό θα είναι το φινάλε που θα γραφτεί την επόμενη Κυριακή στο "Dancing" ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

VIDEO: Δεκάρια για τον Αργύρη Αγγέλου

O Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ κλήθηκαν να επαναλάβουν μια χορογραφία που είχαν ξανακάνει και έτσι ξαναείδαμε το πολύ γρήγορο jive που είχαμε δει και απολαύσει πριν κάποια Live. 
 
Για μια ακόμα φορά ήταν εξαιρετικός και η κριτική επιτροπή τους βρήκε άριστους. 
 
Η βαθμολογία τους ήταν και πάλι 4 δεκάρια.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη: Η Σάσα Σταμάτη είχε γίνει... «στόχος» πολλών «επωνύμων»! (video)

Το βίντεο που θα δείτε είναι από ζωντανή εκπομπή σε αντίπαλο του Mega κανάλι, λίγο πριν κοπεί η Σάσα από το "Πρωινό mou": 

Από τα σκληρά λόγια που λέει στον αέρα ένας γνωστός ηθοποιός-τραγουδιστής, θα καταλάβετε ότι Σταμάτη είχε... αντιπάθειες στο χώρο!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...