Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Νέες καταγγελίες για το «Dancing With The Stars»

Επανέρχεται στο προσκήνιο η καταγγελία για «στησιμο» του «Dancing With The Stars» από το μέλος της κριτικής επιτροπής Γκαλένα Βελίκοβα.

Μετά τον χορογράφο Στίβεν Κέλλι, ο διεθνής κριτής χορού Γιώργος Σάγιας αποκαλύπτει στην κάμερα του Star πως η Βελίκοβα έχει επιλέξει χορευτές από την σχολή της και είναι υπεύθυνη για το τραγούδι και την χορογραφία, ενώ ζητά την παραίτησή της!

«Έχουμε ακούσει ότι επιλέγει τις μουσικές και σε πάρα πολλές περιπτώσεις κάνει και τις χορογραφίες με αμοιβή», λέει ο κ. Σάγιας και προσθέτει πως γνωρίζει πολύ καλά ότι 5 καθηγητές χορού που είναι στο «Dancing» εργάζονται στη σχολή της Βελίκοβα.

Όσο για το πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα; Ο κριτής χορού είναι σαφής: «μπορείς να υποβιβάσεις ένα ζευγάρι δίνοντάς του να κάνει λάθος κινήσεις», δηλώνει.

Προς το παρόν, πάντως, η κριτής τηρεί σιγή ιχθύος αν και μια απάντηση της θα είχε σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον...

Νύφη η κόρη του Πετζετάκι

Μυστικός γάμος στο Ψυχικό, με μάρτυρα σεΐχη του Ντουμπάι. Ο πρώην πρεσβευτής της Ελλάδας στην Κούβα και το Ναϊρόμπι Γιώργος Κωστούλας και η Σίσσυ, κόρη του Αριστόβουλου Πετζετάκι, ιδρυτή της ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας, παντρεύτηκαν με απόλυτη μυστικότητα χθες το μεσημέρι στις 12.30 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Παλαιού Ψυχικού, με μάρτυρα σεΐχη του Ντουμπάι.

Το ζευγάρι ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης αποφάσισε να περάσει την πόρτα του δημαρχείου, αφού, όπως μαθαίνουμε, πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πολύ χαμηλών τόνων μάλιστα, αφού παρ’ ότι είναι πολύ καιρό μαζί, ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει σχεδόν ποτέ. Το λαμπερό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν πολύ σεμνό γάμο, στον οποίο θα παρευρίσκονται μόνο πολύ δικά τους πρόσωπα.

Ο πατέρας της Σίσσυς, ο Αριστόβουλος Πετζετάκις, το 1960 ίδρυσε στην Ελλάδα την Α.Γ. Πετζετάκις που την καθιέρωσε ως μία παγκόσμιας φήμης καινοτόμο εταιρεία στη βιομηχανία πλαστικών. Τα προϊόντα της εταιρείας έγιναν γνωστά παγκοσμίως με το εμπορικό σήμα Heliflex, ενώ από τότε η τεχνολογία αγοράστηκε και χρησιμοποιείται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι 
Goodyear, Pirelli, Dunlop & Toyo Rubbers.

Μετά τον γάμο ακολούθησε glamorous δεξίωση στον ιστιοπλοϊκό όμιλο. Παρευρέθηκαν περίπου τριάντα καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Σωκράτης Κόκκαλης με τη σύζυγό του Ελένη, η Μαριάννα Λάτση, η Σάσα Βαρδινογιάννη, αλλά και φίλοι του ζευγαριού από το εξωτερικό.

Το μενού ήταν πλούσιο και η σαμπάνια έρεε άφθονη, ενώ το ζευγάρι δεν έκρυβε τη χαρά του, αφού γι’ αυτούς ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Οσον αφορά τη νύφη, που φημίζεται για το στιλ της, επέλεξε μια πολύ σικάτη εμφάνιση, ελαφρύ μακιγιάζ και εντυπωσιακές γόβες.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

Μας δουλεύει όλους η Σάσα Μπάστα: Παραμύθι η νοσηλεία για αφαίρεση αιματώματος. Προσθετική στήθους έκανε...


Παραμένει στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα και υποβλήθηκε  σε εγχείρηση.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ιασώ» και αρχικά ανακοινώθηκε ότι "οι γιατροί αφαιρούν αιμάτωμα δίπλα στο στήθος της".

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Mediacopy η Σάσα πρόσθεσε στήθος και η επέμβαση έγινε από τον ίδιο γιατρό που έκανε και την πλαστική στην ... διάσημη Φραντζέσκα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της σε ριάλιτι.

Η Σάσα διέδωσε το παραμύθι για "αφαίρεση αιματώματος  από το στήθος" για να υπενθυμίσει στον σημερινό της σύντροφο την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ταχτσίδη μια και με αυτόν είχε τραυματιστεί πρόσφατα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου,  αλλά και για να καλύψει την προσθετική στήθους.

Αυτά για όσους και όσες ανησύχησαν για την υγεία της Σάσας Μπάστα και το παραμύι της που διαδίδουν ορισμένα media  προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα Τζούλια.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Το πήρε το διαζύγιο ο Δάντης!

Πριν λίγο καιρό ο Χρήστος Δάντης είχε αφήσει υπονοούμενα ότι η πρώην σύζυγός του Φλώρα Θεοδώρου δεν θέλει να του δώσει το διαζύγιο και γι’ αυτό καθυστερεί να υπογράψει τα χαρτιά.
 
Σήμερα όμως μάθαμε στην εκπομπή «Φώτης και Μαρία Live» ότι οι πρώτες τελικά υπογραφές έπεσαν και ότι σε έξι μήνες οι δυο τους θα είναι ελεύθερα… πουλιά!!!
 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Δάντης, αν και έχει ήδη τρεις γάμους στην καμπούρα του, δεν  κωλώνει καθόλου να πάει και για τον τέταρτο!!!

 Τι είπε τώρα;;;;;

 Δείτε το ρεπορτάζ που έδειξε η εκπομπή «Φώτης και Μαρία live».

Εναντίον ποιου κατέθεσε αγωγή η Ε. Μερκούρη;

Η Ειρήνη Μερκούρη φρόντισε με μια ακόμα κίνησή της να συνεχίσει να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις φήμες ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί μετά από αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, τώρα η γαλανομάτα τραγουδίστρια μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Αυτή τη φορά τα βάζει με τη δισκογραφική εταιρεία SONY, εναντίον της οποίας κατέθεσε αγωγή, απαιτώντας 500.000 ευρώ για αθέτηση συμβολαίου.

Όπως ισχυρίζεται η πλευρά της Ε. Μερκούρη το συμβόλαιό της όριζε ρητά ότι η δισκογραφική εταιρεία όφειλε να της βγάλει τέσσερα νέα cd, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Η κόντρα της τραγουδίστριας με τη δισκογραφική ήταν γνωστή εδώ και καιρό, αφού και η ίδια είχε μιλήσει για το τεταμένο κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους. Τώρα όμως το πράγμα… «χοντραίνει» με την κόντρα αυτή να μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες.

Η συνέχεια λοιπόν στα δικαστήρια!!!

Η Λούρδη ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της!

Η κόρη της Madonna, Λούρδη δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα χνάρια της μαμάς κι έτσι στόχος της είναι να μπει και αυτή στη showbiz.

Για να γίνει όμως αυτό, η μαμά Madonna φροντίζει για την καλύτερη δυνατή μόρφωση της μικρής και έχει βάλει λυτούς και δεμένους, προκειμένου η Λούρδη να μπει στο LaGuardia High School, ένα από τα καλύτερα σχολεία για την τέχνη και το τραγούδι.

Τι νομίζατε δηλαδή ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν τα ρουσφέτια; Όχι βέβαια!!! Αλίμονο αν δεν μπορεί ολόκληρη βασίλισσα της ποπ να βολέψει το βλαστάρι της…

Μόνο που οι κινήσεις της Madonna έχουν εξαγριώσει τους υπόλοιπους μαθητές που θέλουν να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες ότι και καλά η Λούρδη χαίρει ιδιαίτερης μεταχείρισης, ειδικά στις οντισιόν.

Λέτε να έχει μπελάδες κοτζάμ Madonna;
Reblog this post [with Zemanta]

Η Τζούλια έβγαλε καινούργιο τραγούδι!!!

Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζει νέο τραγούδι. Και ναι οι προειδοποιήσεις μας δεν ήταν… κούφιες απειλές.

Το κορίτσι το έκανε το ντουετάκι του με τον ράπερ Καίσαρα και εμείς σας το παρουσιάζουμε, έτσι για να μη λέτε ότι σας αφήνουμε στην απέξω.

Τίτλος του «Μ’ αρέσει» και το περιεχόμενο του άκρως αισθησιακό, επηρεασμένη μάλλον από το πορνό dvd!!!

Είναι ένα… ραπ κομμάτι να το πούμε, με τη Τζούλια να πρωταγωνιστεί στο ρεφρέν.

Ακούστε το και ελπίζουμε να μην πληγώσουμε πολύ τα αυτάκια σας.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Αννα βίσση: «οι νεότεροι άντρες είναι περισσότερο ακομπλεξάριστοι»

Η Άννα Βίσση άνετη και ειλικρινής μιλάει για τους σημερινούς άντρες αλλά και για τον επικείμενο γάμο του πρώην συζύγου της Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια. «Οι νεότεροι άντρες είναι περισσότερο ακομπλεξάριστοι μπροστά στην επιτυχία ή τη δυναμική προσωπικότητα μιας ολοκληρωμένης γυναίκας» δήλωσε η Άννα Βίσση και συνέχισε αναφερόμενη στον επικείμενο γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια λέγοντας: «Οι ισορροπίες της ευρύτερης οικογένειάς μου είναι πλέον άψογα τοποθετημένες. Ο Νίκος και η Αννίτα είναι ευχάριστα απρόβλεπτοι....
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...]

Φωτιά και... Lava η Oλγα

Sexy Ολγα και όποιος αντέξει! Γνωστή για τον αισθησιασμό της, η Ολγα Φαρμάκη δοκιμάζεται σε ρόλο τραγουδίστριας, ξαπλώνει σε μοβ καναπέ και φωνάζει «Ελα». Η παρουσιάστρια βάζει κάτι «καυτό» και έρχεται για να μας δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της: το ταλέντο της στον χορό και το τραγούδι.

Ο ράπερ Lava φαίνεται πως σε κάθε του δισκογραφική επανεμφάνιση θέλει να κάνει τη διαφορά. Η «Espresso» σας παρουσιάζει σκηνές από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ελα» με την Ολγα Φαρμάκη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Τζιράκη. Στο νέο hot & sexy βιντεοκλίπ του single ο Lava μάς παρουσιάζει τη νέα του μούσα, η οποία χορεύει ξέφρενα και τραγουδά «Ελα πάμε μαζί, το θέλω όσο και εσύ».

Παρουσιάστρια, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, τώρα και τραγουδίστρια, η Ολγα Φαρμάκη προκαλεί άλλη μία φορά τον ανδρικό πληθυσμό στο ντουέτο που δέχτηκε να ηχογραφήσει με τον ράπερ, ο οποίος έχει ήδη ένα «σουξέ» στο ενεργητικό του με εξίσου σέξι παρουσία στο πλευρό του.

«Τώρα θέλω το πρώτο σου φιλί», τραγούδησε η Κατερίνα Στικούδη στον Lava. Το τραγούδι έπαιζε ασταμάτητα πέρυσι το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα, ενώ η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ πιο αισθησιακή από ποτέ. Στο ίδιο concept δούλεψε αυτή τη φορά η Ολγα Φαρμάκη με τον ράπερ, ο οποίος αντί για «Τώρα», λέει «Ελα» και μας προσφέρει τη μελαχρινή παρουσιάστρια σε hot στιγμές να τραγουδά «Ελα θα είναι βράδυ καυτό, έλα τα πάντα όλα μπορώ».
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Χωρίζει για 8η φορά ο Λάρι Κίνγκ !

Larry King during a videotaping of his Larry K...Ο Larry Kin, ο ‘βασιλιάς των τοκ σόου‘ στην Αμερική και ΄λο τον κόσμο βαδίζει προς το 8ο διαζύγιό του!  Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας STAR  του Τοροντο Καναδά, ο 76χρονος δημοσιογράφος έκανε αίτηση διαζυγίου με την 8η σύζυγό του, μετά από 13 χρόνια γάμου.

Ο Larry King έχει αποκτήσει από αυτό το γάμο δύο αγόρια 9 και 11 χρόνων και υπάρχει διαμάχη για την επιμέλειά τους. Ο Larry King επικαλείται "αδιάλλακτες διαφορές" με την 8η σύζυγό του.
  
Ο δημοφιλής παρουσιαστής του CNN είχε παντρευτεί την 50χρονη, σήμερα,  Shawn Southwick στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου όπου είχε  υποβληθεί  σε χειρουργική επέμβαση για να καθαρίσει ένα φραγμένο αιμοφόρο αγγείο.


Το CNN στηρίζει τον παρουσιαστή του επί 25 χρόνια μια και είναι  πρώτος σε θεαματικότητα. Ο Λάρι Κίνγκ που έχει κάνει μόδα και τις τιράντες που φορά κατά την παρουσίαση των εκπομπών του, έχει παντρευτεί 7 φορές και έχει χωρίσει 8, γιατί με μια από τις γυναίκες του ξαναπαντρεύτηκε. Έχει άλλα τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του.
Reblog this post [with Zemanta]

Η απάντηση των «Ράδιο Αρβύλα» στον Άνθιμο για τον παππά – ΠΑΟΚ

Με τον αγαπημένο τους Μητροπολίτη Άνθιμο, τον… «άγιο» αυτόν άνθρωπο, όπως τον αποκαλούν, ασχολήθηκαν και πάλι στην εκπομπή τους οι «Ράδιο Αρβύλα» και μάλιστα σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, αφού η εκπομπή είχε γενέθλια.

Αφορμή το δελτίο τύπου που έβγαλε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, απαντώντας  στα όσα είπαν, κάνοντας προφανώς πλάκα, οι «Ράδιο Αρβύλα» για τον παππά – Χρήστο, τον φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ που δίνει το παρόν σε όλους τους αγώνες του Δικέφαλου του Βορρά.

Στο αστείο βιντεάκι έδειχνε επίσης μια νέα… «ενδέκατη» εντολή, ξέρετε τώρα, «ραδιοαρβυλιώτικη».

«Ου παρακολουθήσεις αγώνες του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών (ΠΑΟΚ), ιδιαίτερα δε ου παρευρεθείς αυτοπροσώπως εις στάδιον τούμπας. Αντ’ αυτού δύνασαι να παρακολουθήσεις τη Θεία Λειτουργία εις την Ι.Μ. Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται απέναντι από τη Θύρα 4 της Τούμπας. Τουλάχιστον θα ακούς τα τέρματα που επιτυγχάνονται»!!!

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, όμως απ’ ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνει από πλάκες και πολύ σοβαρά, θέλησε να απαντήσει με δελτίο τύπου  στο αστείο αυτό.

Ε, σήμερα λοιπόν πήγε το γέλιο σύννεφο για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

«Βρε παιδιά, πλάκα κάνουμε βρε παιδιά, μη στέλνετε δελτίο τύπου κάθε φορά που εμάς μας κατεβαίνει κάτι στο μυαλό», είπε ο Α. Κανάκης απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη και στους συνεργάτες του.

Πάντως όλα, όσα λέει ο Άνθιμος, ότι και καλά δεν είναι τίποτα αλήθεια από αυτά που είπαν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή τους την Τρίτη, δεν ισχύουν και πολύ. Γιατί για κακή τύχη του Μητροπολίτη έπεσε στα χέρια της εκπομπής ένα έγγραφο που απευθύνεται στον Μητροπολίτη Κασσανδρίας, όπου ανήκει ο παππά – ΠΑΟΚ και ούτε λίγο, ούτε πολύ του ζητά να τραβήξει λίγο το αυτί στον παππούλη.

Ααααα και επίσης για να είμαστε δίκαιοι, όντως ο Άνθιμος τα πάει περίφημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε τέτοιο σημείο που έστειλε για αγιασμό έναν ιερέα, αρχιμανδρίτη, δεν ξέρω να σας πω και του ζήτησε να μεταφέρει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα μήνυμα. Ποιο ήταν αυτό;

«Ζήτω ο ΠΑΟΚ, ζήτω ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, ζήτω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ»!!!!

Τέλος, ο Άνθιμος είναι παοκτζής, δεν το συζητώ!!!!

Δείτε την απάντηση των «Ράδιο Αρβύλα».

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η σπαρακτική έκκληση της αδελφής της Α. Μπήλιου

Πριν από λίγο καιρό η Άση Μπήλιου με μια συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε συνταράξει τη showbiz, αποκαλύπτοντας ότι είναι υιοθετημένη.

Σήμερα, η βιολογική της αδελφή, η κα Κατερίνα, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις», ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να προσεγγίσει την αδελφή της.

«Είμαι υιοθετημένη», αποκαλύπτει για πρώτη φορά και προσθέτει «Το έμαθα στα 15 μου», είχε αποκαλύψει η Άση, προσθέτοντας ότι δεν είχε μια ήρεμη παιδική ηλικία.

«Δεν έζησα μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Έχασα τους γονείς μου σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν 9 όταν πέθανε ο πατέρας μου… Λίγα χρόνια μετά η μητέρα μου μου αποκάλυψε ότι με υιοθέτησαν όταν ήμουν τριών. Αυτή είναι μια είδηση πολύ δύσκολη για ένα παιδί. Δεν ξέρεις πώς να το χωρέσεις μέσα σου και στη συνέχεια να το κουβαλήσεις. Πριν καλά, καλά κλείσω τα 19, χάνω και τη μητέρα μου…», είχε πει τότε.

Μάλιστα είχε παραδεχθεί ότι δεν αναζήτησε ποτέ του φυσικούς της γονείς. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη ένιωσα ότι δεν υπάρχουν άλλοι γονείς για μένα… Όταν μια γυναίκα, μόλις τρεις μέρες αφού σε γέννησε, σε δίνει σε άλλους ανθρώπους, τότε το πρώτο δώρο που σου κάνει η ζωή είναι η ¨προδοσίᨻ.

Τώρα λοιπόν έρχεται η βιολογική της αδελφή για να παρουσιάσει την δική της πλευρά το πραγμάτων.

Όπως είπε λοιπόν, η Άση ήταν το τελευταίο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Από τη στιγμή που γεννήθηκε, ο θετός της πατέρας, που ήταν ξάδελφος της γιαγιάς της, πίεζε την οικογένεια να του δώσει ένα από τα δύο κοριτσάκια της.

Όπως αποκαλύπτει η κα Κατερίνα, ο μόνος λόγος που δόθηκε η Άση για υιοθεσία ήταν γιατί η γιαγιά της ήθελε να κάνει ένα καλό στον ξάδελφό της. Δεν υπήρξε κανένα οικονομικό όφελος, καμία συναλλαγή. Άλλωστε όπως είπε ζούσαν πολύ καλά και δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα.

Η κα Κατερίνα είπε επίσης ότι η μητέρα της, 24 χρονών τότε, δεν ήθελε να δώσει για υιοθεσία τη μικρή Άση και ότι ακόμα και τώρα βασανίζεται από τις τύψεις γι’ αυτό που έγινε. Αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη ότι ο πατέρας της δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά και τα έμαθε δυστυχώς εκ των υστέρων, έχοντας πάντα μέσα του μια πίκρα.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι πολλές φορές προσπάθησαν να την πλησιάσουν εκείνη όμως δεν ήθελε. «Προσπαθήσαμε να την προσεγγίσουμε, αλλά υπήρχαν πάντα κλεισμένες πόρτες, κλεισμένα τηλέφωνα, δεν ήθελε επαφή. Και καλώς να μην ήθελε με τους γονείς μας. Με εμάς τα αδέλφια; Εμείς τι της κάναμε», αναρωτιέται.

Απευθυνόμενη μάλιστα στην αδελφή της, την παρακαλά: «Να μαλακώσεις λίγο Άση. Δεν περνά η ζωή έτσι. Κι εμείς είμαστε αίμα σου. Θα το καταλάβεις αργότερα, αλλά πρώτα όμως πρέπει να συγχωρήσεις τους γονείς μας, για να αισθανθείς κι εσύ καλύτερα».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της βιολογικής αδελφής της Άσης Μπήλιου, στο «Αξίζει να το δεις».

«Κότες» το ζεύγος των Mπουμπούκων μπροστά στον Ψινάκη!

«Κάτσε κάτω μωρή. Γελοία. Πατσαβούρα της Βέρμαχτ», αναφώνησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Ηλίας Ψινάκης, απευθυνόμενος στον… «Μπουμπούκο», Άδωνη Γεωργιάδη!!!

Κι αυτός αντί να τα πάρει στο κρανίο και να αρχίσει τις υστερίες του, χάρη στις οποίες έγινε ανάρπαστος στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις εκπομπές, έκανε την… πάπια!!!

Άχνα!!! Ούτε αυτός, ούτε η… «Μπουμπούκα»!!!

Αντίθετα, ο Άδωνης εξήρε το… πνεύμα του Ψινάκη και αρκέστηκε να πει ότι φόρεσε καθαρό κοστούμι και όχι… πατσαβούρα!!!

Άκουσον, άκουσον. Ο Άδωνης, που ξεσήκωσε τον τόπο στις εκλογές για να μην είναι υποψήφιος με το ΛΑ. Ο.Σ. ο Ψινάκης. Ο Άδωνης που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, όταν ας πούμε τον σατιρίζει ο Λαζόπουλος. Ο Άδωνης ο… φωνακλάς, κάθεται Παναγίτσα μπροστά στον Ηλία.

Να μην πούμε για τη «Μπουμπούκα», την Ευγενία, που μασώντας τσίχλα το παίζει αθώα περιστερά!!! Η κυρία Μανωλίδου, δεν ασχολείται με υποθέσεις τους ανδρός της, απαπαπαπα… Και τώρα μάλιστα που ο Ψινάκης κάθεται δίπλα της στο τραπέζι των κριτών του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»; Σιγά μην πει κουβέντα.

Ε, ρε Ψινάκης που σας χρειάζεται!!!!

Δείτε την… απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στον Ηλία Ψινάκη.

Ομογενής από τη Γερμανία φλερτάρει με την Ευγενία Μανωλίδου.

Κοινό και κριτική επιτροπή ξεσήκωσε ένας ομογενής από τη Γερμανία στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον Αντ1.

Ο 26χρονος που ονομάζεται Χρόνης Πολυχρόνης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα δικό του κομμάτι το οποίο απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και από τους τρεις κριτές ενώ παράλληλα έκανε το κοινό να παραληρεί.

Ο νεαρός ομογενής που χειροκροτήθηκε έντονα από όλους χόρεψε, τραγούδησε και έκανε μία εμφάνιση που θα ζήλευαν πολλοί.

Στο τέλος μάλιστα δεν παρέλειψε να φλερτάρει με τον τρόπο τους και την Ευγενία Μανωλίδου. Μετά από σχόλιό της ότι είχε πολύ έντονο eye contact εκείνος την ρώτησε με νόημα.

«Την επόμενη φορά που θα έρθω δεν θα μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια;».

Δείτε σχετικό βίντεο

Η αδυναμία της Ελένης στο... ανδρικό φύλο!

Τι ήταν πάλι αυτά που έκανε η Ελένη πουρνό – πουρνό στην εκπομπή της;;;

Δεν άφησε άνδρα για άνδρα στην ησυχία του! Και καλά τον Μουτσινά και ελεύθερος είναι και προσφέρεται  να κάνει ότι βλακεία του ζητήσει η Ελένη, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα της, αλλά  ο Τσαλίκης;;

Πήγε ο άνθρωπος στην εκπομπή σήμερα και με το «καλημέρα» σας τον βουτάει και αρχίζει να το… μυρίζει!

Πώς κάνουν τα σκυλιά, όταν ψάχνουν κάτι. Έεεετσι και η Ελενίτσα. Του είχε χώσει το κεφάλι στο μπούστο της, το οποίο δεν είχε πετάξει έξω αυτή τη φορά, και τον μύριζε καλέ (!) από τον λαιμό μέχρι τον αυχένα και πίσω πάλι!!!

Μετά από αυτό έψαχνε την μια αφορμή μετά την άλλη να τον… πιάσει, προσπαθώντας να μας υπενθυμίσει με τον τρόπο της, πόσο της λείπει η ανδρική παρουσία από την ζωή της μετά το διαζύγιο!

Μετά άφησε τον Τσαλίκη και έπιασε τον… Μουτσινά. Του έδωσε μερικά ρουφηχτά φιλιά, αλλά όταν αυτός άρχισε να την μπαλαμουτιάζει με αφορμή το ότι είχε λερωθεί, γυρνάει με ύφος και του λέει: «Νίκο, σε παρακαλώ, κάτσε καλά. Μετά θα έρχεται ο καθένας, θα μου λέει ‘’λερώθηκες’’ και θα με πιάνει»!!!

Ναι, γιατί ο Μουτσινάς δίνει τα δικαιώματα...

Δείτε πως έκανε η Ελένη σήμερα στην εκπομπή της

Η απάντηση του Θεοφάνους στην Στεφανίδου

Του… ANT1 έχει γίνει φέτος! «Ράδιο Αρβύλα» εναντίον Λάτσιου, Καραμέρος – Χαριτάτος εναντίον Σάκη Ρουβά, Ψινάκης εναντίον Μανωλίδου, ουφ, νισάφι πια! Ξεχάσαμε κανέναν; Α, πως δεν ξεχάσαμε: Στεφανίδου  vs Θεοφάνους!

Τι τα ήθελε ο Γιώργος και τα έβαζε με την Τάτι; Ξινό του βγήκε. Πήγε να το παίξει ηθικός και υπεράνω ρίχνοντας της μια… καμπάνα άνευ προηγουμένου, επειδή κάλεσε την Τζούλια στην εκπομπή του, και τα άκουσε για τα καλά.

Τα πήρε και η Τατιάνα και έβγαλε όλα τα άπλυτα του στην φόρα. Τι καταπιεσμένο τον είπε, τι αστεία προσωπικότητα τον είπε. Γελοίο τον ανέβαζε, ψώνιο τον κατέβαζε.

Και μάλλον τον τρόμαξε λίγο και μαζεύτηκε, γιατί τώρα που του ζητούν οι δημοσιογράφοι να δώσει και αυτός την δική του απάντηση, κάνει… τον Κινέζο!

Ούτε φωνές, ούτε υστερίες!

Η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» τον εντόπισε και το μόνο που θέλησε να πει ήταν «Σήμερα, Τρίτη και 13 μου μιλάς για την Τατιάνα»; Τι εννοούσε ο ποιητής; Ότι είναι κατσικοπόδαρη και γρουσούζα, μήπως;;;

Σε αυτά αρκέστηκε πάντως ο Θεοφάνους, ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα τα πούμε άλλη φορά αυτά. Μήπως ήθελε να προετοιμάσει τις απαντήσεις του;

Σακίρα και Σον Πεν στα παιδιά της Αϊτής

Δυο σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τα παιδιά της Αϊτής. Χέρι βοηθείας έτεινε η Σακίρα στα άπορα παιδιά που έπεσαν θύματα του καταστροφικού σεισμού, πηγαίνοντας στην Αϊτή, όπου την υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες ο Σον Πεν που βρισκόταν ήδη στην ταλαιπωρημένη χώρα ως πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός εδώ και αρκετές εβδομάδες φιλοξενείται στο Πορτ-Ο-Πρενς προκειμένου να βοηθά τους αστέγους, τη στιγμή που άλλοι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ στέλνουν απλώς χρήματα. Εκείνος, έχοντας στο πλευρό του περίπου δέκα γιατρούς, αποφάσισε να πάει να βοηθήσει όσο μπορεί με την παρουσία του εκεί. 

Το παράδειγμά του ακολούθησε και η Κολομβιανή τραγουδίστρια που θα συμβάλει οικονομικά -και όχι μόνο- στο χτίσιμο σχολείων. Αλλωστε αυτή ήταν και η κυριότερη αφορμή της επίσκεψής της στους καταυλισμούς. Ιδρύτρια η ίδια μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, θέλει να δει μόνη της σε ποια σημεία της περιοχής μπορούν να χτιστούν σχολεία για τα παιδιά του Πορτ-Ο-Πρενς. Ο Σον Πεν ώς τώρα υπήρξε ένας από τους πολυτιμότερους εθελοντές της βασανισμένης χώρας αφού εκτός από την υγεία των πληγέντων, βοηθά στη διανομή των τροφίμων και τον καθαρισμό του νερού. Προχθές, ο 50χρονος ηθοποιός εθεάθη να ξεναγεί την 32χρονη τραγουδίστρια σε όλα τα σημεία των καταυλισμών όπου η Σακίρα αγκάλιασε με θέρμη πολλά ορφανά παιδάκια.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Τα τρελά κασέ του Χόλιγουντ

Την ίδια στιγμή που η Αμερική βυθιζόταν στην οικονομική κρίση, οι σταρ του Χόλιγουντ έβγαζαν εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή τους σε μία και μόνο ταινία.

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους Αμερικανούς ηθοποιούς του έγκριτου αμερικανικού περιοδικού «Forbes» βρίσκεται ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος από τον Ιούνιο του 2008 ώς τον Ιούνιο του 2009 αύξησε τον τραπεζικό λογαριασμό του κατά 65 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στη συμμετοχή του στην ταινία «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull». Παρά το γεγονός ότι η ταινία βγήκε στις αίθουσες πριν από τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Φορντ εισέπραξε την αμοιβή του μερικούς μήνες μετά την προβολή της.

Δεύτερος πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα είναι -παραδόξως- ο Ανταμ Σάντλερ. Παρά το γεγονός ότι δεν ανήκει στα κορυφαία ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας ώστε να διεκδικεί μεγάλα κασέ, η συμμετοχή του σε δύο παραγωγές («You don't mess with the Zohan» και «Bedtime Stories») το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αύξησε την προσωπική του περιουσία κατά 55 εκατομμύρια δολάρια. Μία θέση πιο κάτω στη λίστα συναντάμε τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος με τα «Hancock» και «Seven Pounds» κέρδισε συνολικά μέσα σε έναν χρόνο 50 εκατομμύρια δολάρια.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Εντι Μέρφι και ο Νίκολας Κέιτζ, με έσοδα ύψους κατά προσέγγιση 40 εκατομμυρίων δολαρίων και οι δύο. Καλή χρονιά ήταν όμως και για τον Τομ Χανκς, ο οποίος έβγαλε 35 εκατομμύρια δολάρια, με τον Τομ Κρουζ να ακολουθεί με έσοδα 30 εκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως λόγω της ταινίας «Valkyrie» που πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Από 28 εκατομμύρια δολάρια έβγαλαν το ίδιο χρονικό διάστημα και ο Τζιμ Κάρεϊ με τον Μπραντ Πιτ, ενώ ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατετάγησαν τελευταίοι με 27 και 25 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα. Ο Κλούνεϊ μάλιστα αποφεύγει τις μεγάλες παραγωγές τα τελευταία χρόνια ποντάροντας σε μικρότερα και πιο ποιοτικά project, όπως το «The men who stare at goats».

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ολα τα φλας στην Αντριάνα

Αφορμή για συγκέντρωση αστέρων του αθλητισμού -και όχι μόνο- αποτέλεσε η λαμπερή φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Μιλάνο με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Νότιας Αφρικής, που δεν έχουν την ευκαιρία για μόρφωση. Μόνο που την παράσταση δεν έκλεψε κάποιος αθλητής, αλλά η σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα φλας αλλά και τα βλέμματα των αντρών που βρίσκονταν στην εκδήλωση. Οσο για τον Κριστιάν, αυτός χαμογελούσε με νόημα σκεπτόμενος ίσως ότι μόνο εκείνος έχει τη χαρά να έχει μια τέτοια γυναίκα στο πλευρό του.

Το ίδρυμα «Champions for Children» του Κλάρενς Σίντορφ οργάνωσε το πρώτο διεθνές φιλανθρωπικό γκαλά στο κάστρο Sforzesco. Οπως ήταν φυσικό, στη μεγάλη γιορτή γενναιοδωρίας εμφανίστηκαν αθλητές και καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η δήμαρχος του Μιλάνου Λετίτσια Μοράτι. Ολοι οι καλεσμένοι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά της Αφρικής. 

Στις δηλώσεις όλων των προσκεκλημένων, βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το ποδόσφαιρο. Η 54χρονη κόρη του Νέλσον Μαντέλα, Μάκι, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ένωση των λαών. Και η δήμαρχος του Μιλάνου, όμως, η οποία φωτογραφήθηκε με τον Κλάρενς Σίντορφ, μίλησε για τα οφέλη του ποδοσφαίρου και γενικότερα της υγιεινής ζωής που προσφέρει ο αθλητισμός. Για το ίδρυμα «Champions for Children», που δημιουργήθηκε το 2005, η δήμαρχος τόνισε ότι εκτός από τον αθλητισμό προάγει και τα δικαιώματα κάθε ατόμου. 

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Γερμανός πρώην παίκτης του τένις Μπόρις Μπέκερ, ο Βραζιλιάνος Αλεχάντρε Πάτο και πολλοί άλλοι αθλητές και καλλιτέχνες. Κατά την έναρξη της λαμπρής βραδιάς οι διάσημοι αστέρες απόλαυσαν τα εδέσματα ενός εντυπωσιακού μπουφέ ακούγοντας μουσική από Νοτιοαφρικανούς ντράμερ. Στη συνέχεια τους διασκέδασε ο χορός της Ελεονόρα Αμπανιάτο, ενώ λίγο αργότερα χόρεψαν υπό τους ποπ ήχους του Ολλανδού τραγουδιστή Αλεν Κλαρκ.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Στο κρεβάτι με τη Ράκελ Γουέλς

Ολες οι γυναίκες τη δεκαετία του '60 τούς ποθούσαν, η Ράκελ Γουέλς όμως τους είχε στο κρεβάτι της! Η καλλονή του κινηματογράφου αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι κατέληξε στο κρεβάτι με όλα τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Ντιν Μάρτιν, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Ελβις Πρίσλεϊ! 

Για τις κατακτήσεις της, λέει ότι ερωτεύτηκε τον Μάρτιν, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία του 1968 «Bandolero». Τον χαρακτηρίζει «επιτομή της άνεσης» και περιγράφει πώς έκανε τις γυναίκες να τον διεκδικούν. Για τον Σινάτρα λέει ότι διέθετε «χαρισματική γοητεία», ενώ για τον Ρέινολντς ότι «συνδύαζε το σκαμπρόζικο χιούμορ με τη γοητεία του δρόμου, ωστόσο ήταν γλυκός και προστατευτικός». Τέλος, για τον Ελβις αποκαλύπτει ότι διέθετε «ενέργεια πολλών οκτανίων που ήταν έτοιμη να πυροδοτηθεί». Από το κρεβάτι της, όμως, πέρασε -πάντα σύμφωνα με το νέο της βιβλίο- και ο τραγουδιστής Τομ Τζόουνς αλλά και ο Μπομπ Ντίλαν, τον οποίο χαρακτηρίζει «αινιγματική ιδιοφυΐα». 

Σε ένα άλλο κεφάλαιο αναφέρεται σε όλους εκείνους τους «σεσημασμένους» γυναικάδες της σοουμπίζ από τους οποίους ξέφυγε, όπως ο Γουόρεν Μπίτι, ο Στιβ Μακ Κουίν, ο Αλις Κούπερ και ο Ντάντλεϊ Μουρ. Μια γυναίκα που είχε συνηθίσει να έχει όλους τους άνδρες στα πόδια της, όπως αποκαλύπτει η ίδια, ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την ομορφιά της.

Η 69χρονη ηθοποιός στο βιβλίο της, που έχει τίτλο «Raquel: Beyond the Cleavage», είναι αποκαλυπτική και για όσα δοκίμασε ώστε να διατηρήσει την εμφάνισή της. Παραδέχεται πως όταν άρχισε να μεγαλώνει, για να διατηρήσει το σφριγηλό δέρμα της έκανε ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Ξεκίνησε στα 62 της, όταν συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς «American Family», ώστε να φαίνεται φρέσκια και ξεκούραστη. Ωστόσο, γρήγορα σταμάτησε τη θεραπεία γιατί έδειχνε πρησμένη. Τώρα πια, κατασταλλαγμένη και ήρεμη, μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, δηλώνει ότι λατρεύει να ζει μόνη, ενώ αποκαλύπτει ότι θεωρεί το σεξ «υπερεκτιμημένο».

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά σε όσους τον σατιρίζουν

Μετά το τέλος του χθεσινού «Dancing with the stars» ο Γιάννης Λάτσιος είχε όρεξη, οπότε κάθισε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που είχαν ξεροσταλιάσει έξω από τα StudioΚάππα.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 φαίνεται είναι τύπος large κι έτσι σε ερώτηση για την σάτιρα που έγινε στο πρόσωπό του από εκπομπές του σταθμού, όπως το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Όλα 10», δήλωσε ότι δεν ενοχλείται καθόλου.

«Η σάτιρα γίνεται σαφώς καλοπροαίρετα. Όταν εκτίθεσαι είναι λογικό να δεχτείς και κριτική, αλλά και σάτιρα. Δεν μου φάνηκε καθόλου παράξενο που ασχολήθηκαν μαζί μου, άλλωστε και πριν από την εκπομπή είχαν ασχοληθεί με τρόπο σκωπτικό. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, άλλωστε το έχω πει πολλές φορές ότι αν κάποιος δεν δέχεται να αυτοσαρκαστεί δεν έχει δικαίωμα να γελά με τους άλλους»!!!!

Μιλάμε ο άνθρωπος είναι υπεράνω!!! Βέβαια μίλησε μόνο για το Θέμο και τους «Ράδιο Αρβύλα», έχει άραγε την ίδια γνώμη και για τους Καραμεροχαριτάτους που προσπαθούν κι αυτοί, αποτυχημένα είναι η αλήθεια, να τον… σατιρίσουν;

Τέλος πάντων, ο κύριος Λάτσιος δεν ασχολείται με τέτοια πεζά θέματα. Ερωτώμενος πάντως για τη δυσαρέσκεια του Θέμου Αναστασιάδη για τη μεταφορά της εκπομπής του και το γεγονός ότι προηγείται αυτής το «Ράδιο Αρβύλα», ο κ. Λάτσιος είναι σαφέστατος:

«Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον ΑΝΤ1. Το «Ράδιο Αρβύλα» πάει πάρα πολύ καλά και το «Όλα» κάνει τα πιο καλά του νούμερα».

Αν αναρωτιέστε πάντως γιατί κοτζάμ διευθυντής αποφάσισε να γίνει κριτής σε talent show η απάντηση θα σας εκπλήξει για την ειλικρίνεια του κ. Λάτσιου:

«Ε, εντάξει έχω μια Κυριακή κλεισμένη. Άλλωστε δεν έχω και τόσα να κάνω τα βράδια της Κυριακής»!!!

Σνιφ, σνιφ, πολύ συγκινητικό!!!

Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε!!! Το Πάσχα ο κ. Λάτσιος ήταν στο Καμάρι και στα Τρίκαλα Κορινθίας, μαζί με τα παιδιά!!! Έτσι για να μην είστε και στην αγωνία.

Δείτε τι είπε ο κ. Λάτσιος στους δημοσιογράφους.

Θέμα στην εκπομπή της Ελένης: Η επιμήκυνση πέους

Το χαριτωμένο θέμα της... επιμήκυνσης πέους  βρήκε να παρουσιάσει στις 11μιση το πρωί η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στον Alpha.

H παρουσιάστρια του «Καφές με την Ελένη» με τη βοήθεια ειδικού μας ανέλυσε διεξοδικά το θέμα. Οι ερωτήσεις έδιναν και έπαιρναν ενώ η συμμετοχή των υπολοίπων του πάνελ ήταν σίγουρα σημαντική για τη συζήτηση.

Με απόλυτη αφέλεια λοιπόν η Ελένη ρωτούσε τον ειδικό ποιο πέος εννοούμε πολύ μικρό...

«Είναι σοβαρό το πρόβλημα γιατί φαντάζομαι θα έχετε αντιμετωπίσει και περιπτώσεις ανθρώπων που σας λένε ότι θέλω να το κάνω μεγαλύτερο… έχουν δει και την ταινία…», ήταν μία από τις  ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Κάπου μεταξύ των ερωτήσεων φυσικά έσκαγαν και μερικά αθώα χαμόγελα από τους υπόλοιπους του πάνελ οι οποίοι άκουγαν με αγωνία τα τελευταία νέα της επιμήκυνσης πέους.

Μία ερώτηση που έκανε ακόμα περισσότερο αίσθηση ήταν αν έχουν σημασία στο μέγεθος οι συχνές επαφές ή όχι. Και, αν ναι, τι γίνεται με την περίπτωση του Ίαν- Γιώργου που έπαιξε στην ταινία της Τζούλιας; Θα συμπληρώναμε εμείς με απορία...

Πάλι μας κούφανε πρωί πρωί η Ελένη…

Δείτε σχετικό βίντεο

H αγγελία γάμου της Βάσιας Λόη!

Όπως σας είχαμε πει η Βάσια Λόη παντρεύεται και… πολύ άμεσα μάλιστα (28 Μαΐου)!

Η αγγελία του γάμου δημοσιοποιήθηκε σε οικονομική εφημερίδα του Σαββάτου και είναι η εξής:

«O Νικόλαος Μαδιάς του Ευάγγελου και της Ειρήνης το γένος Εγγλέζου- Πονηρού που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άλιμο και η Βασιλική Λόη του Δημητρίου και της Χριστίνας το γένος Κοσμά που γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη και κατοικεί στο Χαλάνδρι πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα».

Το γεγονός προκάλεσε εντύπωση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί τόσο σύντομα. Οι φήμες για εγκυμοσυνή φούντωσαν το τελευταίο διάστημα και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν επιβεβαιώνονται ή όχι.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

…the other Face of Theofania Papathoma

Το  Faces μεταμορφώνεται σε ένα upgraded bar και συνεχίζει τα δικά του μοναδικά party…

Μετά τα πλέον γνωστά και πολύ επιτυχημένα celebrity Dj’s Party σειρά έχει η Θεοφανία Παπαθωμά!

Την Πέμπτη 22 Απριλίου μετά τις 22.00 η Θεοφανία Παπαθωμά ανεβαίνει στα decks με τις πιο hot μουσικές επιλογές σε μια εκρηκτική σύνθεση απο mainstream & pop ήχους αλλά και μερικές πινελιές από 80ς, έτοιμη να σας υποδεχτεί σε ένα πάρτι με ένταση στα beat, πολύ όρεξη για χορό και την καλύτερη διάθεση για μια υπέροχη βραδιά με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, δυνατή μουσική, ωραίες παρουσίες και ανεβασμένη διάθεση...

Το all day Café-Bar-Restaurant Faces των Δημήτρη Παναγόπουλου και Κώστα Λούδη, βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!

Faces Café│Bar│Restaurant Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011www.facesglyfada.gr 

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Red για την υποστήριξη της Αφρικής

Με κεφάτα πάρτι, φλας και glam opening στην παραλιακή η κοσμική αθηναϊκή society αντιστέκεται στην οικονομική κρίση! 

Το «Rich» με οικοδεσπότη τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου τους συγκέντρωσε όλους στο mystique champagne party που παρέθεσε. 

Επίσης, στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο του «Μεταλλουργείου» οι fans της Nike συμμετείχαν συμβολικά στην πρωτοβουλία Red για την υποστήριξη της Αφρικής, χρησιμοποιώντας τα special edition κορδόνια για να δημιουργήσουν το σχήμα της Μαύρης Ηπείρου.
Reblog this post [with Zemanta]

Χρυσό κουφέτο για Πάνια και Καρβέλα!

Λένε... ζαμανφού στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν και πάνε για γάμο πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια παντρεύονται στις 29 Απριλίου, στις 8 το βράδυ με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ, ιδιοκτησίας του κολλητού φίλου του Καρβέλα, του Κώστα Δροσόπουλου, ο οποίος θα είναι και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα υπάρξει και άλλο ένα πρόσωπο-έκπληξη που θα αλλάξει τα στέφανα, αλλά αυτό είναι εφτασφράγιστο μυστικό. Πάντως, δεν θα είναι η Αννα Βίσση, η οποία βεβαίως θα παραστεί στον γάμο σε τιμητική θέση. Οσο για τα παρανυφάκια, σας λέμε με απόλυτη σιγουριά ότι θα είναι ο μικρός Ανδρέας και η Σοφία Καρβέλα, η οποία θα έρθει από τη Νέα Υόρκη ειδικά για τον γάμο και θα παραμείνει στην Αθήνα μόνο για μία μέρα. 

«Η Αννίτα και ο Νίκος δεν έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όπως νομίζουν κάποιοι, και πάντα είχαν στην πίσω μεριά του μυαλού τους να κάνουν έναν γάμο, χωρίς όμως να τους απασχολεί και πολύ το θέμα...» λέει άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος. «Η αλήθεια είναι ότι η Σοφία Καρβέλα, που διατηρεί άριστη σχέση με την Αννίτα και λατρεύει τον πατέρα της, τους “έψηνε” από καιρό να παντρευτούν. Η απόφασή τους για τον γάμο πάρθηκε εντελώς ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες και όλα έγιναν αυθόρμητα κα χωρίς τυμπανοκρουσίες, μιας και το ζευγάρι θέλει να παντρευτεί “κεκλεισμένων των θυρών” με προσκεκλημένους μόνο τους συγγενείς και τους στενούς του φίλους»... 

Το γεγονός ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας είναι... αιρετικοί τύποι δημιουργεί μεγάλη απορία για το πώς θα εμφανιστούν στην εκκλησία. Θα φορέσει νυφικό με πέπλο η Αννίτα και κοστούμι με γραβάτα ο Καρβέλας; Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», η Αννίτα ψάχνει να βρει ένα νυφικό στα δικά της γούστα που να... παραπέμπει σε νυφικό χωρίς όμως να είναι το κλασικό του είδους. «Εχει βρει ένα σύνολο Ισπανού σχεδιαστή που μέχρι τώρα της αρέσει, αλλά η Αννίτα που είναι ανατρεπτικός τύπος μπορεί στο τέλος να εμφανιστεί και με ένα πολύ απλό ντύσιμο στο στιλ των ρούχων που φοράει και στην καθημερινή της ζωή. Πάντως, μην περιμένετε πέπλα και άλλα νυφικά... μπιχλιμπίδια, τα οποία δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά της!» λέει στην «Espresso της Κυριακής» στενή φίλη της. Οσο για τον Νίκο Καρβέλα, «παίζεται» το αν θα φορέσει κοστούμι. «Το πιο πιθανό είναι να συνδυάσει σακάκι με τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια» μας λέει η ίδια πηγή. 

Μετά τον γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση στον πανέμορφο χώρο του Πολιτεία Τένις Κλαμπ με την παρουσία περίπου διακοσίων προσκεκλημένων. Το ζευγάρι θέλει να έχει στον γάμο του μόνο τα πολύ αγαπημένα του πρόσωπα και αυτές τις ημέρες ετοιμάζει τη λίστα με εκείνους που θα παραστούν στο μυστήριο, ώστε να τους αποσταλούν τα προσκλητήρια εντός της ερχόμενης εβδομάδας.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Reblog this post [with Zemanta]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...