Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Nina Agdal: Φορώντας τα σέξι μαγιό του 2014

Ο... άγγελος της Victoria’s Secret μαγνητίζει ξανά τον φωτογραφικό φακό και τα βλέμματα των ανδρών


Με τα νέα μαγιό του επόμενου καλοκαιριού γνωστής εταιρείας φωτογραφήθηκε η καλλονή Nina Agdal, η οποία είναι ένας από τους πιο δημοφιλής αγγέλους της Victoria’s Secret. Η 22χρονη από τη Δανία εργάζεται για το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management στην Κοπεγχάγη και φωτογραφίζεται περισσότερο για εσώρουχα και μαγιό. Το 2012 η Agdal φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit Issue» και έγινε μια από τις αγαπημένες των αντρικών περιοδικών που δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί για αυτά.

Η Agdal σε συνέντευξή της έχει πει ότι η άψογη φυσική της κατάσταση είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής και καθημερινής γυμναστικής. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ 10  SEXY ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗ Nina Agdal

Isabeli Fontana: Με τα εσώρουχα του φετινού χειμώνα!

Το πασίγνωστο μοντέλο από τη Βραζιλία σε νέα αισθησιακή φωτογράφηση


Με τα νέα εσώρουχα του χειμώνα γνωστής εταιρείας φωτογραφήθηκε η καλλονή Isabeli Fontana, η οποία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Βραζιλίας.

Η 30χρονη Fontana ξεκίνησε την καριέρα της στα δεκατρία της από το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite Model Look και δεν έχει από τότε σταματήσει να εργάζεται. Στα 16 της εμφανίστηκε σε κατάλογο εσωρούχων της Victoria’s Secret, κάτι που από τη μία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων γιατί ήταν ανήλικη αλλά από την άλλη την έκανε σε όλον τον κόσμο γνωστή. Τα επόμενα συμβόλαιά της ήταν με τους οίκους VersaceRalph Lauren και Valentino. Η Fontana έχει παντρευτεί και χωρίσει 2 φορές ενώ έχει αρραβωνιαστεί μία, με τον γιο του Bob MarleyRohan Marley. Το ζευγάρι χώρισε δυο χρόνια μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 10 ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ  Isabeli Fontana

Ιωάννα Λίλη: «Δεν χωρίζω με τον Θοδωρή!»

Μίλησε για όλους και για όλα αποκλειστικά στα Παραπολιτικά


Η Ιωάννα Λίλη μετά τις φήμες που αφορούν τη κρίση στο γάμο της μιλάει αποκλειστικά στα «Παραπολιτικά» και στη Σπυριδούλα Τριάντου για τη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη! Αυτή τη περίοδο είναι στην επικαιρότητα χωρίς τη θέλησή της! 

Οι φήμες που τη θέλουν να χωρίζει, έκαναν την Ιωάννα Λίλη και τον σύζυγό της να κινηθούν νομικά: 

«Πράγματα που αναφέρονται σε μένα και την οικογένεια μου και προσβάλλονται η υπόληψη και αξιοπρέπειά μου και με παρουσιάζουν σαν κάτι τελείως διαφορετική από αυτό που είμαι έχουν πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης» 

Διανύουν τον 8ο χρόνο του γάμου τους, έχουν δυο υπέροχα παιδιά και παρόλο που έτσι φαίνεται, δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπά ζευγάρια! ! Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και ναι, όπως όλοι, έχουν και τις στιγμές που διαφωνούν: «Δεν έχει γίνει τεράστια αλλαγή στη ζωή μου απλά έχει ο γίνει ένας γλυκός συμβιβασμός με τον άνθρωπο που έχεις αποφασίσει να κάνεις οικογένεια. Στη σχέση πρέπει να υπάρχει διάλογος και να είσαι στο πλευρό του άλλου και στα εύκολα και στα δύσκολα! Καθοριστικό ρόλο στην έγγαμη ζωή μας ήταν όταν ο άνδρας μου αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ήταν δύσκολη η μετάβαση αλλά βοηθήσαμε πολύ και εγώ και τα παιδιά μου σε αυτό!».

Πως είναι όμως σαν σύζυγος ο Θοδωρής Ζαγοράκης; «Έχει ιδιαιτερότητες αλλά έχει και χαρίσματα που σε εκπλήσσουν καθημερινά! Νομίζω πως ο κατάλληλος χαρακτηρισμός για τον Θοδωρή είναι ένας ένα παραδοσιακός ανατολίτης άνδρας!». Η Ιωάννα απάντησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδάκι: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου αλλά δεν λέω και ποτέ!»

Η Kate Middleton έχασε.. όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι φωτογραφίες της δούκισσας του Κέμπριτζ με επίπεδη κοιλιά, χωρίς ίχνος του βάρους που πήρε λόγω εγκυμοσύνης, να παίζει βόλεϊ, προφανώς και… εκνευρίζουν όσες γυναίκες έζησαν την ευτυχία να γίνουν μητέρες, αλλά δυσκολεύτηκαν αρκετά να χάσουν βάρος.


Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου και έπαιξε βόλεϊ, δείχνοντας ότι μάλλον… κατέχει καλά το άθλημα.

Η 31χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ γέννησε πριν από τρεις μήνες, και ήδη έχει χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.
Enhanced by Zemanta

Ο Νίνο στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου στην κλινική

Στις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει δίπλα του έναν καλό φίλο, έναν φύλακα άγγελο που τον βοηθάει να ξαναπατήσει και πάλι στα πόδια του, και δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή Νίνο. Ο Νίνο είναι ανάμεσα στα λιγοστά πρόσωπα από το περιβάλλον του τραγουδιστή που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” ο Νίνο επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τον Λάμπη Λιβιεράτο στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται δίνοντάς του κουράγιο και θάρρος για να συνεχίσει την προσπάθεια και να βγει νικητής στη μάχη του με την κατάθλιψη.

Πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Νίνο ήταν και πάλι εκεί και συζητούσε για ώρες με τον Λάμπη Λιβιεράτο στο παγκάκι του προαύλιου του νοσοκομείου.
Ο Νίνο μάλιστα ενημερώνεται από τους γιατρούς του για την αγωγή που λαμβάνει ο καλός του φίλος, θέλοντας να μάθει όλες τις εξελίξεις της θεραπείας του.

Ο Νίνο πιστεύει πως όλα μπορούν να ξεπεραστούν, και γι αυτό προσπαθεί να βοηθήσει τον Λάμπη Λιβιεράτο να κάνει μια καινούργια αρχή.

Bίκυ Καγιά: "Με τον Νίκο Κριθαριώτη δεν ήμασταν πια χαρούμενοι μαζί"


Για το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη, την νέα αρχή στην ζωή της, τις συναισθηματικές της δυσκολίες και τα όνειρά της για το μέλλον μίλησε η Βίκυ Καγιά παραχωρώντας συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου της δηλώνει χαρακτηριστικά: "Το διαζύγιο έχει βγει εδώ και λίγες ημέρες. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωτικό ούτε εξωπραγματικό. Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και χωρίσαμε πολύ όμορφα, πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Με τον Νίκο δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι."

Ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι χωρίζουν και εκείνη απαντά σε αυτό: "Δεν έχει σημασία το πότε έγινε τι και πως. Επιλέξαμε να κλείσει ο κύκλος της κοινής μας ζωής. Το πού και πότε δεν νομίζω ότι αφορά πια από την στιγμή που έχει βγει το διαζύγιο."

Η Βίκυ Καγιά παραδέχεται ότι ακόμα έχει επαφή με τον σύντροφό της και δηλώνει χαρακτηριστικά: "Γιατί να μην έχουμε; Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε." Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων την ρωτά αν είναι φίλοι με τον πρώην σύζυγό της, και εκείνη μιλώντας ειλικρινά και αυθόρμητα, απαντά : "Έχουμε επαφή. Κάποια στιγμή θα γίνουμε και φίλοι."


Πηγή: ΕΓΩ weekly

Μεγακλής Βιντιάδης: Γύρισε άλλος άνθρωπος από το Dubai - Τον "πρόδωσε" το χαμόγελό του!


Ζώη και κότα δείχνει να τα περνάει ο γνωστός σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης στο Dubai αφού επέστεψε στην Ελλάδα πιο «ζουμερός» από ποτέ!

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μπορεί να έφυγε από το Ελευθέριος Βενιζέλος όπως τον ξέραμε, με την άφιξη του στο Dubai όμως έπεσε «θύμα» των ανατολίτικων λιχουδιών!

Εκτός από τη χαριτωμένη κοιλίτσα που έχει αποκτήσει ο αγαπημένος σκηνοθέτης άλλαξε και το στυλ τον μαλλιών του. Εκεί που τον είχαμε συνηθίσει να κουρεύει σύριζα το κεφάλι του ή να βάφει τα μαλλιά και το μούσι του σε διάφορα χρώματα, γύρισε από τα Εμιράτα μακρυμάλλης!

Tην απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι πήρε ο Μεγακλής Βιντιάδης στα τέλη Ιανουαρίου και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ξεκινήσει την καινούργια του ζωή είχε πει:

«Τα παρατάω και φεύγω. Έξι χρόνια πηγαινοέρχομαι Ντουμπάι, αλλά αυτή τη φορά πηγαίνω μόνιμα, γιατί δεν πάει άλλο εδώ. Τέλειωσε, τέρμα. Πολλοί δεν θέλανε να καταλάβουνε πως η πτώση της τηλεόρασης θα συνεχιστεί. Αυτό το γεγονός με κούρασε ψυχολογικά. Δεν αντέχω, δεν άντεξα, τα παρατάω και φεύγω!». 

Η Πέγκυ Ζήνα με αλλαγμένο look για το νέο της βίντεοκλιπ


H νέα ραδιοφωνική επιτυχία της  Πέγκυ Ζήνα «Πάρε δρόμο» οπτικοποιήθηκε μα αυτή την φορά η τραγουδίστρια μας εξέπληξε όχι μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και με την τόλμη της στις στυλιστικές αλλαγές!

Η Πέγκυ Ζήνα για τις ανάγκες του νέου της βίντεοκλιπ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου μεταμορφώθηκε σε μυστηριώδη μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη με κοντό καρέ και αφέλειες και το νέο αυτό look της την κάνει αγνώριστη, μα συνάμα άκρως εντυπωσιακή!


Το συνολικό της styling της επιμελήθηκε η Λίλα Κουτσιουμάρη , η κόμμωση είναι δια χειρός Στέφανου Βασιλάκη ενώ το μακιγιάζ της είναι με την υπογραφή της Ρούλας Σταματοπούλου. Το τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα «Πάρε δρόμο» είναι single του πρώτου live album της τραγουδίστριας και τα πρώτα δείγματα του βιντεοκλίπ δείχνουν ότι θα είναι μια ακόμη δουλειά που θα αγαπηθεί από τους θαυμαστές της!


Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορώ το επιθετικό ύφος που είχα παλιά»


Ο Απόστολος Γκλέτσος στα 47 του χρόνια δηλώνει ήρεμος έχοντας αφήσει τον εκρηκτικό του χαρακτήρα στο παρελθόν.

«Περνώντας τα χρόνια φιλοσοφείς περισσότερο, έχεις περισσότερες εμπειρίες, περισσότερες ευθύνες και όλο αυτό το σκληρό και το θυμωμένο μαλακώνει. Βλέπεις τη ζωή αλλιώς. Δεν θέλεις πια να τη χαστουκίσεις, θέλεις να την εξηγήσεις».

Όσο για το αν νιώθει ότι ωρίμασε απότομα δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»:

«Είμαι 47 χρονών. Τι απότομα; Μέχρι τα 40 μπορεί να είσαι το οργισμένο νιάτο. Μετά, σιγά-σιγά, πέφτουν οι τόνοι, οι ορμόνες. Δεν μπορώ το επιθετικό ύφος που είχα παλιά».


Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ: Επέστρεψαν στην Αθήνα

Στην πρωτεύουσα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες ο 44χρονος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος, και η 33χρονη σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο φακός του ΟΚ! τους συνάντησε στην πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, όπου πήγαν για να γευματίσουν. Συγκεκριμένα, αφού άφησαν το αυτοκίνητό τους έξω από το ξενοδοχείο Grande Bretagne, κατευθύνθηκαν προς το εστιατόριο Pasaji στη στοά CityLink.

 «Και οι δύο φαίνονταν σε εξαιρετική διάθεση, μα κυρίως η Τατιάνα δεν σταμάτησε να χαμογελά» σχολιάζει πρόσωπο που τους είδε από κοντά.

Τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα μαρτυρά ότι ο Νικόλαος και η Τατιάνα επέστρεψαν για να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.
Enhanced by Zemanta

Έλληνας ηθοποιός μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!


Ρεκόρ που τον έβαλε και στο βιβλίο Γκίνες έκανε πολύ γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός της χώρας μας.

Ο λόγος για τον Θωμά Παλιούρα ο οποίος κέρδισε αυτή τη διάκριση για την εντεκάχρονη συνεχή παρουσία του στη θεατρική σκηνή για το ίδιο έργο.

Ο ηθοποιός ήταν για 11 χρόνια στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» και παρέμεινε εκεί μέχρι που έκλεισε ο κύκλος αυτών των παραστάσεων. 

«Δεν το περίμενα. Ήταν πολύ ευχάριστο. Ήταν μια παράσταση που την είχα αγαπήσει πάρα πολύ και την είδαν 2,5 εκατομμύρια θεατές» δήλωσε ο ίδιος πανευτυχής για τη διάκρισή του αυτή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τώρα συμμετέχει στην παράσταση «Ψύλλοι σ' αφτιά».


Dancing with The Stars: Δείτε φωτογραφίες από τα backstage

Οι πρόβες είναι πυρετώδης. Οι υποψήφιοι ήδη έχουν δει τους πόντους να μειώνονται στο σώμα τους και τον ιδρώτα να στάζει. 

Η χαρά τους όμως για την πρεμιέρα του show την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:15, στον ΑΝΤ1, είναι τόσο μεγάλη που η κούραση περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το μεσημέρι όλη η ομάδα έκανε γενική πρόβα με τη Δούκισσα Νομικού να δοκιμάζει ρούχα, φώτα και στήσιμο στο πλατό.

Η  Ευαγγελία Αραβανή και ο Vladimir Morotsko στην 1η φωτό. Σίγουρη φαίνεται πως είναι η παρουσιάστρια – μοντέλο στο παρκέ. Πολύ καλή μαθήτρια ή έμπειρη χορεύτρια;


Κατερίνα Στικούδη – Ηλίας Μπούτσης

Το ζευγάρι προσπαθεί να τελειοποιήσει τα σηκώματα της χορογραφίας. Προβλέπεται να μας εντυπωσιάσουν…


Έτοιμο το παρεάκι

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που οι υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν στα studio ΚΑΠΑ και ξεκίνησαν τις πρόβες και όπως φαίνεται έχουν δέσει και περνάνε καλά στα…. παρασκήνια. Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει κους κους με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Λάκης Γαβαλάς είναι αφοσιωμένος στο στόχο του και οι χορευτές παρατηρούν τις πρόβες των υπολοίπων.

Peoplegreece.com.


Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με την Φαίη μπορεί να μιλάμε στο τηλέφωνο. Θεωρώ απαράδεκτο να ξεκατινιάζομαι δημόσια»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά ανοιχτά στις φήμες που την θέλουν να μην έχει πλέον καμία σχέση με την Φαίη Σκορδά και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει.


Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» και τόνισε: «Με τη Φαίη μπορεί και να μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν έχει πει καμία από τις δυο μας ότι δεν μιλάμε. Ό,τι συμβαίνει ανάμεσά μας, αφορά μόνο εμάς και αν έχουμε κάτι θα το λύσουμε μεταξύ μας. Οι δρόμοι μας έχουν απομακρυνθεί, δεν έχουν χωριστεί και θεωρώ απαράδεκτο να "ξεκατινιάζομαι" δημόσια».

Η Σταματίνα μίλησε και για την πρωινή εκπομπή του Mega: «Τα έχω παρακολουθήσει λίγο και τα δύο, νομίζω ότι και οι δύο εκπομπές έχουν καλά στοιχεία. Είναι γενικά καλό όταν "ανακατεύεται η τράπουλα" στην τηλεόραση και υπάρχουν καινούρια δεδομένα».

  Όσο για τη στιγμή που έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στον ΑΝΤ1, είπε: «Σίγουρα επειδή από τη μια στιγμή στην άλλη ανατράπηκε η επαγγελματική μου πραγματικότητα, που την είχα σίγουρη μέχρι κάποια στιγμή. Στενοχωρήθηκα, δεν θα πω ψέματα. Όταν έχεις όμως ένα μωράκι στη ζωή σου, που αλλάζει όλες τις προτεραιότητες, βρίσκεις το χαμόγελό σου και πάλι πολύ γρήγορα».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Η Αννίτα συναντά τη Βέφα Αλεξιάδου και μια μάνα που παλεύει να σώσει το παιδί της

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής! 

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η Αννίτα θα φιλοξενήσει στο πλατό της εκπομπής τη Βέφα Αλεξιάδου. Η αγαπημένη και έμπειρη μαγείρισσα θα μοιραστεί μαζί μας συνταγές της    …κρίσης και θα μας αποκαλύψει πως η κρίση άλλαξε τη ζωή της.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Αννίτα θα συναντήσει μια μητέρα που παλεύει να σώσει το παιδί της και αγωνιά καθημερινά για τη ζωή του. Μάνα και γιος στο πλατό της εκπομπής δεν διστάζουν δημόσια να αποκαλύψουν τον εφιάλτη που ζουν. Η ιστορία της ζωής τους και η αφοπλιστική ειλικρίνειά τους θα μας καθηλώσουν.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Ποιος «έπαιξε» ξύλο επειδή του έδωσαν χρήματα για να γράψει τραγούδια;

Για την πρόταση που του έγινε να γράψει τραγούδι στην Δέσποινα Βανδή αλλά και πώς αντιδρά όταν του δίνουν χρήματα για να γράψει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός τραγουδοποιός.

«Ναι μου πρότειναν να γράψω τραγούδια για την Βανδή. Συνέβη μέσω του παραγωγού της τώρα που ...τελείωσαν όλα. Την εποχή που κυριαρχούσε αυτό το σύστημα σαφώς δε με πλησίασε κανένας από αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ ήμουν πάντοτε το κακό παιδί της δισκογραφίας. Πρέπει να έχω λόγο για να γράψω τραγούδια, αυτός που θα γίνει κοινωνός να με πείσει ότι είναι άξιος πνευματικά να τα περάσει στον κόσμο. Εγώ δεν δέχθηκα να πάρω ποτέ ούτε ένα ευρώ για τα τραγούδια μου. Έχω πιαστεί στα χέρια με πολλούς ανθρώπους που προσπάθησαν να με πληρώσουν», αποκαλύπτει ο Αντώνης Μιτζέλος και καταλήγει στο Πρώτο θέμα: «Τσακωθήκαμε χονδρά. Πλακωθήκαμε. Παίξαμε ξύλο. Είμαι κακό παιδί! Θεωρώ τεράστια προσβολή να πληρώνεσαι για την τέχνη σου. Δείχνει ότι κάνουμε άλλη δουλειά. Δε με πήγαιναν επειδή ήμουν ειλικρινής. Δεν υπέγραψα ποτέ συμβόλαιο για παράδειγμα με καμία εταιρεία ενώ πουλούσε 300 και 500 χιλιάδες κόπιες το κάθε cd που έκανα», καταλήγει.


ΣΟΚ: Πατέρας από ώρα σε ώρα γίνεται γνωστός παρουσιαστής

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος από ώρα σε ώρα θα γίνει πατέρας!!!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο παρουσιαστής που δεν έχει κρύψει την σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας φυσικά, έχει κινήσει εδώ και αρκετούς μήνες την διαδικασία να αποκτήσουν αυτός και ο σύντροφός του ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στο parapolitika.gr ο ίδιος μαζί με τον σύντροφό του, με την οποίο είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, είχαν επισκεφθεί περίπου πριν από ένα χρόνο γνωστό γυναικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να ξεκινήσουν την προσπάθεια ώστε με κάθε νόμιμη διαδικασία και μέσω παρένθετης μητέρας να αποκτήσουν παιδί.

Πριν από λίγες ώρες η μητέρα του παιδιού εισήχθη σε μαιευτική κλινική και από ώρα σε ώρα ο γνωστός παρουσιαστής θα γίνει πατέρας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που πραγματικά έχει να δώσει αγάπη στο παιδί που θα αποκτήσει και σίγουρα θα αλλάξει τη ζωή του. Ο ίδιος από την στιγμή που αποκάλυψε την ιδιαίτερη σεξουαλικότητά του, έχει εξομολογηθεί πολλές φορές την επιθυμία του να γίνει πατέρας, γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις που έχει ο ρόλος του γονέα. Η πλούσια καριέρα του, καθώς έχει πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας και μετράει πολλές ώρες «πτήσεις» στον τηλεοπτικό αέρα, δεν του άφηναν το περιθώριο να αφιερώσει το χρόνο που ο ίδιος θα ήθελε σε ένα παιδί. Τώρα, αν και παραμένει στην πρώτη γραμμή και πάλι, εκτιμά ότι έφτασε η ώρα να εκπληρώσει την μεγάλη του επιθυμία.


Καλλονές φωτογραφίζονται για το ημερολόγιο του Sports Illustrated 2014!

Ποζάρουν φορώντας τα μικροσκοπικά τους μαγιό


Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό διατήρησε τις παραδόσεις και για ακόμα ένα χρόνο κυκλοφόρησε το γνωστό καυτό του ημερολόγιο για το 2014. 

Δώδεκα αναγνωρισμένα μοντέλα του περιοδικού, με πρώτη και καλύτερη την Kate Upton ποζάρουν στον φακό φορώντας τα... μικροσκοπικά τους μαγιό και δημιουργούν ένα σούπερ καυτό ημερολόγιο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΔΩ

Πριν απο λίγο: Έπεσε με την μηχανή. Γλίτωσε απο θαύμα απο Πέτρος Φιλιπίδης

Είχε ραντεβού με τον Λιάγκα…τηλεοπτικό ραντεβού για τις ανάγκες της εκπομπής και έπεσε με την μηχανή του. 


Ο Πέτρος Φιλιππίδης γλίτωσε από θαύμα καθώς ένα αυτοκίνητό τον έκλεισε στο κέντρο της Αθήνας και υποχρεώθηκε να ρίξει την μηχανή του κοντά στο πεζοδρόμιο.

Το κεφάλι του απείχε εκατοστά από το κράσπεδο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αυτή την ώρα επιστρέφει στο σπίτι του με μικροτραυματισμούς.

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

BINTEO-Λιάγκας: Ζω το θαύμα

Με χορούς ξεκίνησε την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας και εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά καθώς η Φαίη Σκοδά δεν μπορεί να μιλήσει. Ο παρουσιαστής δήλωσε: "Ζω το θαύμα που θα ήθελε να ζει κάθε Έλληνας στο σπίτι του. Δεν μπορεί να μιλήσει η γυναίκα μου".

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε "Καλημέρα".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Το Πρωινό":

Εύη Φραγκάκη: Μαζί με τον αγαπημένο της, πήγαν το γιο της σε παιδικό πάρτι


​Σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τσάκωσαν οι παπαράτσι την Εύη Φραγκάκη, με τον 5χρονο γιο της, Σταύρο.


Η δημοσιογράφος, πήγε τον γιο της σε παιδικό πάρτι που γινόταν στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρου, ενώ λίγο αργότερα έφτασε εκεί και ο σύντροφος της, Γιάννης Χονδράκης.



Το ζευγάρι, είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αν και ο 35χρονος πολιτικός μηχανικός μένει μόνιμα στην Κρήτη.


Όποτε έρχεται όμως στην Αθήνα, φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο στην 33χρονη δημοσιογράφο, ενώ έχει και πολύ καλές σχέσεις με τον 5χρονο γιο της.


Πηγή: ΟΚ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Είδαμε για άλλη μια φορά το στήθος της Καλλιμούκου on air

Στο τέλος, το στήθος της Αντωνίας Καλλιμούκου θα γίνει πιο διάσημο από την ίδια.


Πριν τη λήξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη είχε φρικάρει όταν είδε την Αντωνία Καλλιμούκου χωρίς σουτιέν. 

Σήμερα, η πανελίστρια της εκπομπής είχε ένα σέξι ατύχημα on air και συγκεκριμένα παραλίγο να φανεί το στήθος της όχι μια αλλά δυο φορές. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συντελεστές της εκπομπής άρχισαν να δοκιμάζουν διάφορα ρούχα για να τα παρουσιάσουν στους τηλεθεατές. 

Η Αντωνία Καλλιμούκου επέλεξε να φορέσει ένα πουκάμισο , το οποίο κάλυπτε ίσα- ίσα το στήθος της σε συνδυασμό με μια μίντι μαύρη φούστα. Όταν έκανε την εμφάνισή της στο πλατό, τα σχόλια ήταν πολλά. Μια απότομη όμως κίνηση της στυλίστριας ήταν αρκετή για να φανεί έστω και λίγο αυτό που δεν έπρεπε.

Δείτε το video:


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Barbara Fialho: Τα πιο σέξι μαγιό του 2014


Η Fialho γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1987 σε μια κωμόπολη της Βραζιλίας και έχει ήδη ένα πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές και φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά.

Για την εταιρεία εσωρούχων και μαγιό Ki Korpo φωτογραφήθηκε σε εξωτική παραλία η καλλονή Barbara Fialho, ποζάροντας με τα πιο σέξι μαγιό του επόμενου καλοκαιριού.

Η Fialho γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1987 σε μια κωμόπολη της Βραζιλίας και έχει ήδη ένα πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές και φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά. Εχει ύψος 1.81 και χαρακτηριστικά μπλε-πράσινα μάτια.

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έγινε την Ανοιξη του 2004 ενώ η συνεργασία της με τον οίκο μόδας της Victoria’s Secret, το 2012, εκτόξευσε το κασέ της και την κατέταξε στα πιο περιζήτητα μοντέλου του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 12 ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ  Barbara Fialho ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ 

Αγγελική Νικολούλη: Μιλά για την δύσκολή στιγμή του διαζυγίου της!

Για την δύσκολη φάση της ζωής της, όταν με τον σύζυγο της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αγγελική Νικολούλη.

«Δεν περνάς εύκολα μ' ένα σάλτο από μια ζωή σε μια άλλη. Πόσο μάλλον όταν είσαι με έναν άνθρωπο 22 ολόκληρα χρόνια και έχεις αποκτήσεις μαζί του και παιδί», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει μιλώντας για το αν ο γιος της είχε πρόβλημα με την αναγνωρισιμότητα.

«Ως παιδί χαμηλών τόνων που ήταν πάντα, δεν του άρεσε όλη αυτή η προβολή. Στο σχολείο, όταν ήταν μικρός, απέφευγε να πει ποια είναι η μητέρα του. Θυμάμαι πόσο δυσκολευόταν και στις διακοπές μας. Πήγαινα εγώ με τον πατέρα του μπροστά και ακολουθούσε με τον φόβο μην πέσει πάνω μας κάποιος φωτογράφος», συμπληρώνει και καταλήγει:

«Είναι φύσει και θέσει καλλιτέχνης. Ψάχνεται πάνω στη δουλειά του και έχει μια ιδιαίτερη οπτική πίσω από την κάμερα. Στο δεύτερο βιβλίο μου, μάλιστα, με βοήθησε με παρατηρήσεις προκειμένου ν' αποκτήσω κι εγώ την απαραίτητη σκηνοθετική ματιά».

Ε. Μενεγάκη: Στο πλευρό της Ν. Θεοδωρίδου για την παρουσίαση του νέου της άλμπουμ!

Δες ποιοι άλλοι επώνυμοι βρέθηκαν στην εκδήλωση...


Τη νέα δισκογραφική δουλειά της με τίτλο “Σ’αγαπώ” παρουσίασε χθες βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου και από το πλευρό της δεν έλειπε η καλή φίλη της και κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις εννιά το βράδυ στον πέμπτο όροφο του Public, σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε μεγάλο πάρτυ. Ενώ, οι διάσημοι φίλοι και συνεργάτες της Νατάσας άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς για να την ακούσουν να τραγουδά live τα νέα της κομμάτια, από τα οποία ήδη έχει ξεχωρίσει το “Είμαι εγκλωβισμένη”.


Το “παρών” στη βραδιά εκτός από την Ελένη που αναμφίβολα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας, έδωσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Βαρδής, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Θωμαή Απέργη, ο Ευθύμης Ζησάκης και πολλοί άλλοι. 

Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη όταν την ρώτησαν για τον Κωστόπουλο;

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Νατάσας Θεοδωρίδου.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα για όλα. Μάλιστα, σχολίασε την πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου με την Τζένη Μπαλατσινού κα του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά. 

Η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι ήταν πολύ καλός και ελπίζει στο μέλλον να μείνει εγκρατής όπως ήταν την πρώτη μέρα. 

Τέλος, η παρουσιάστρια απέφυγε ν’ απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου όταν την ρώτησε εάν υπάρχει ηλικία στην τηλεόραση.

Δείτε το video:

Το δράμα της «Χουρέμ»: Παραλίγο να χάσει το παιδί

Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειωμό για την Μεριέμ Ουζερλί ή «Χουρέμ» όπως την ξέρει το τηλεοπτικό κοινό.


Η όμορφη ηθοποιός προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, παραλίγο να αποβάλει. 

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, έπιασαν έντονοι πόνοι την Μεριέμ Ουζερλί και η οικογένειά της την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το μωρό.

Η ψυχολογική κατάσταση της «Χουρέμ» δεν είναι καθόλου καλή και προσπαθεί να ξεφύγει από το πρόσφατο παρελθόν της, το οποίο την οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η σχέση της με τον επιχειρηματία Τζεμ Ατές στάθηκε αφορμή για να της συμβούν όλα αυτά, αφού εκείνος την πίεζε ν’ αδυνατίσει, ν’ αλλάξει εμφάνιση με αποκορύφωμα που της ζήτησε να κάνει έκτρωση, αφού δεν ήθελε αυτό το παιδί.

Η μητέρα και η αδελφή της «Χουρέμ» πιστεύουν ότι ο πρώην αγαπημένος της την παρενοχλεί ακόμα και την πιέζει να μην κρατήσει το παιδί και προφανώς αυτό ήταν που την οδήγησε με πόνους στο νοσοκομείο και παραλίγο να χάσει το κοριτσάκι της. 

Σκορδά: Μου τη φέρανε στον ΑΝΤ1 με την εγκυμοσύνη!


Την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά και το ξέσπασμά της σε φίλους της καταγράφουν διάφορα δημοσιεύματα μετά την ... μαϊμού εγκυμοσύνη της. 

Η παρουσιάστρια εμφανίζεται να είναι έξαλλη και να εκτιμά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ότι το κανάλι γνώριζε για το δημοσίευμα και δεν το ... σταμάτησε.

Μάλιστα η παρουσιάστρια λένε ότι είναι προβληματισμένη με την διοίκηση του καναλιού και σκοπεύει να εκφράσει αυτή τη δυσαρέσκειά της.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Βασίλης είναι η πιο σοβαρή σχέση της ζωής μου»


Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλά, το λέει, και αυτό φαίνεται. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε, εκτός των άλλων, και για τη σχέση της με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Καλά είμαι! Γιατί εσύ με έχεις πετύχει σε φάσεις που δεν ήμουν καλά...» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως αναφέρθηκε στη νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία συμπλήρωσε: «Δεν έχω κρύψει πως είμαι σε μια σχέση και περνάω όμορφα. Όντως συζώ με τον άνθρωπό μου. Στην αρχή οι γονείς μου δεν το πήραν πολύ καλά. Εντάξει, ο πατέρας μου ακόμα δεν το έχει πιστέψει... Στη ζωή μου είναι η πρώτη φορά που μένω με τον άνθρωπό μου και είναι πάρα πολύ ωραίο».

Όσο για τους λόγους που θεωρεί ότι η συγκεκριμένη σχέση της έχει μια πιο σοβαρή εξέλιξη σε σχέση με παλαιότερους δεσμούς της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ελένη μου, μεγαλώνω. Ωριμάζω και το νιώθω αυτό. Όσο περνούν τα χρόνια, είμαι άλλος άνθρωπος. Ήρθα κοριτσάκι στον Alpha και γίνομαι γυναίκα σιγά σιγά», είπε. Και πρόσθεσε: «Στην αρχή, ειδικά όταν βγήκα μπροστά στις κάμερες και άρχισα να βγαίνω (τα βράδια), να έχω προσωπική ζωή και να φλερτάρω, τα χειριζόμουν όλα λάθος. Πριν πω ή κάνω το οτιδήποτε, δεν σκεφτόμουν καθόλου».

«Τον αγαπημένο μου τον λένε Βασίλη και είναι πολύ καλό παιδί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ όταν η Ελένη Μενεγάκη της ζήτησε να της αποκαλύψει τα στοιχεία που τη γοήτευσαν σε εκείνον, ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που- μέχρι στιγμής και χτύπα ξύλο- με ολοκληρώνει και περνάω πάρα πολύ όμορφα. Εγώ όταν ερωτεύομαι, το κάνω με την πρώτη ματιά. Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να σε σέβεται ο άλλος. Να υπάρχει χώρος και χρόνος για τον καθένα. Πλέον είμαι πιεστική σε περιορισμένο βαθμό...».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Ο Βασίλης είναι η πιο σοβαρή σχέση της ζωής μου. Σου είπα και πριν ότι συζώ. Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, επειδή έχω κατηγορηθεί πως μιλάω δημοσίως για τη σχέση μου. Πρώτη φορά μιλάω για αυτή τη σχέση, σήμερα σε σένα. Έχω πει απλά από την αρχή ότι είμαι καλά και ερωτευμένη. Θα βγω με τον άνθρωπό μου, δεν θα κρυφτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στην Ελούντα για δυο μέρες μόνο η Rihanna

Μικρή απόδραση στην Ελούντα για την πασίγνωστη Rihanna
Για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελούντα θα βρεθεί η πασίγνωστη τραγουδίαστρια Rihanna που όπως αναφέρουν πληροφορίες θα έρθει στην Κρήτη για ... δυο μέρες μόνο. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η άφιξη της αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου ενώ η ίδια θα καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Επιθυμία της είναι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές να απολαύσει ένα 48ωρο ξεκούρασης και να επισκεφτεί τη γραφική πλάκα και τη Σπιναλόγκα. 

Για την άφιξη της έχει σημάνει συναγερμός αν και η ίδια φέρεται να μην έχει ... παράλογες απαιτήσεις. Σημειώνεται ότι πριν από λίγα χρόνια την Ελούντα είχε επισκευτεί και η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga.

 prismanews.gr
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στήθηκε ένα... γλέντι!


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν τον Λάκη Λαζόπουλο με ένα αφιέρωμα γεμάτο κέφι και καλή διάθεση!


Τον δημοφιλή δημιουργό  θα τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και τις ερμηνείες τους αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του, όπως ο Κώστας  Βουτσάς, η Χρύσα  Ρώπα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Φαίη Ξυλά, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Τάσος Παλατζίδης, καθώς και νέοι ηθοποιοί και μουσικοί από τη θεατρική παράσταση «Sorry… I’m Greek!» που θα παίζεται στο θέατρο Βρετάνια.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, ο Άθως Δανέλλης, θα προσφέρει γέλιο με το θέατρο σκιών του και τα ευρηματικά σκετσάκια του, τα οποία αναφέρονται στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ακόμη, μουσικοί από τον τόπο καταγωγής του Λάκη Λαζόπουλου θα ανεβάσουν το κέφι με παραδοσιακή μουσική και θα παρασύρουν τους καλεσμένους στον χορό.

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

ΒΙΝΤΕΟ - Εκτός της εκπομπής «Το πρωινό» η Λάουρα Νάργες για σοβαρό θέμα υγείας και ο Λιάγκας έκανε πλάκα!

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά καλά η σεζόν και «Το Πρωινό» μετράει απώλειες.


«Η Λάουρα Νάργες δεν θα ξαναείναι στην εκπομπή γιατί απολύθηκε χθες» είπε λίγο μετά την έναρξη ο Γιώργος Λιάγκας διευκρινίζοντας όμως άμεσα ότι κάνει πλάκα και δίνοντας τον πραγματικό λόγο που το fresh κορίτσι της εκπομπής το προσεχές διάστημα θα απέχει από την πρωινή εκπομπή. Όπως είπε η Λάουρα χρειάστηκε να φύγει εσπευσμένα στο εξωτερικό –στην Γερμανία συγκεκριμένα- λόγω ενός θέματος υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως μάθαμε η γλυκιά Λάουρα ενημερώθηκε χθες οτι ο πατέρας της έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό και έφυγε άρον άρον για την Γερμανία τρελή από την αγωνία της. Λίγο άτοπη - αν όχι κακόγουστη- η πλάκα του Γιώργου Λιάγκα λοιπόν για το θέμα που είναι και σοβαρό και θέμα υγείας. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον μπαμπά της όμορφης παρουσιάστριας. Από εμάς περαστικά και γρήγορη επιστροφή.

Oταν η Ζέτα Μακρυπούλια βγαίνει να ψωνίσει μαρούλια


Ντυμένη casual και εντελώς άβαφτη, η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τα ψώνια της, αγοράζοντας υγιεινά προϊόντα, μιας και προσέχει τη σιλουέτα και τη διατροφή της.


Η 35χρονη ηθοποιός αγοράζει ζαρζαβατικά από γνωστό οπωροπωλείο της Βουλιαγμένης, το οποίο είναι κοντά στο σπίτι της.


Το χειμώνα, θα τη δούμε στο musical "Sugar-Μερικοί το προτιμούν καυτό», το οποίο ανεβαίνει στις 9 Νοεμβρίου στο θέατρο «Παλλάς». Πηγή: ΟΚ


Θρίλερ στο Mega! Με αίματα στο νοσοκομείο η Παπαβασιλείου

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι μετά το σοβαρό ατύχημα της Έλενας... 


Aπανωτές συσκέψεις γίνονται αυτή την ώρα στο MEGA Κύπρου μετά την έκτακτη ανακοίνωση ότι η Έλενα Παπαβασιλείου δε θα είναι στο Show που παρουσιάζει. 

Σύμφωνα με το ShowTime-cy, οι υπεύθυνοι ψάχνουν να βρουν μια άμεση λύση. Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο τύμπανο και εσωτερική αιμορραγία στο αυτί, πρόβλημα που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης της.

Το faysbook επικοινώνησε με την Έλενα όπου μίλησε για το ατύχημα της: "Είμαι καλά τώρα, είμαι σπίτι μου, παίρνω φαρμακευτική αγωγή, είμαι σε ανάρρωση, και αν ήξερα ότι θα είχα αυτή την εξέλιξη θα απέφευγα να πετάξω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και συμβουλεύω όποιον είναι κρυωμένος να αποφεύγει τις πτήσεις, γιατί το έπαθα από την πίεση του αέρα. Οι γιατροί μου απαγόρευσαν να πετάξω ή να κάνω καταδύσεις.
parapolitika

ΒΡΕ πώς μεγάλωσε! Πώς είναι σήμερα ο Δημητράκης... από το "Νησί";


Θυμάστε τον «Δημητράκη», τον μικρό μαθητή της Κατερίνας Λέχου στην Σπιναλόγκα που έκλεψε την παράσταση στην τηλεοπτική σειρά, «Το νησί»;

Ο Δημητράκης έχει μεγαλώσει αρκετά από τότε που έκανε τα γυρίσματα για το επιτυχημένο σίριαλ του Mega και έχει γίνει ολόκληρος έφηβος.

Ο κατά κόσμος Μανώλης Τσαγκαράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής 60’ Ελλάδα και στον Νίκο Μάνεση και αναφέρθηκε στο πώς νιώθει, τι ξέρει για τη Σπιναλόγκα, πώς τον επέλεξαν για να παίξει στο σίριαλ, αλλά και ποια είναι τα όνειρά του για το μέλλον.

gossip-tv.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...