Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΣΤΟ «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»


Λίγες μόνον ημέρες έχουν μείνει μέχρι τη στιγμή που ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο Κώστας Μαρτάκης θα ανέβει στη Κεντρική σκηνή του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτκου Πάρκου της Ελλάδας, του «Μύλου των Ξωτικών» για μια μοναδική ΔΩΡΕΑΝ συναυλία. Για την ακρίβεια θα κάνει την εμφάνιση του, δυο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, στις 27 Δεκεμβρίου, στη 13.00 το μεσημέρι, σκορπίζοντας το κέφι και τη χαρά σε όλους τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που  ο Κώστας Μαρτάκης θα βρεθεί στα  Τρίκαλα και στους χώρους του Μύλου. Ενα χρόνο πριν, ο τραγουδιστής είχε τραγουδίσει και κατά συνέπεια μεταδόσει το μήνυμα του για «Καλά Χριστούγεννα» και πάλι από τη σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών». Η εμπειρία του, όπως είχε τονίσει και ο ίδιος ήταν τόσο όμορφη και μαγική που ήθελε να το επαναλάβει.

Το κοινό των Τρικάλων (και όχι μόνο) τον περιμένει με ανοιχτές αγγάλες για να τραγουδίσει μαζί του, δυνατά και να του χαρίσει το πιο θερμό του χειροκρότημα!

Η συνεργασία Μουτσινά-Φουρέιρα


Η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθούν μαζί, σε ένα… απρόβλεπτο σκηνικό. Κι αυτό γιατί ο αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπής «Δέστε τους» και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της 25χρονης τραγουδίστριας για το τραγούδι της "Πιο Έρωτας Πεθαίνεις".

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας το αποτέλεσμα.

Πηγή: faysbook.gr

ΒΙΝΤΕΟ- Η ροκ τραγουδίστρια η κόρη του Βουλγαράκη


Η κόρη του πρώην Υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, κάνει τα πρώτα της βήματα στις ροκ σκηνές ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.


 Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Τσαλιγοπούλου – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της


Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η οικογένειά της μετά το θάνατο του πατέρα της. Η γνωστή ερμηνεύτρια είναι συντετριμμένη μετά τη μεγάλη αυτή απώλεια.
 
Η ίδια αναμενόταν να εμφανιστεί απόψε το βράδυ σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, όπου είχε προγραμματίσει μια ξεχωριστή εμφάνιση για το κοινό της, αλλά μετά τη δυσάρεστη είδηση αναγκάστηκε να αναβάλει το live.
 
Η έκτακτη ανακοίνωση του μαγαζιού ανέφερε χαρακτηριστικά:
 
“Η προγραμματισμένη για απόψε εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο PassPort, αναβάλλεται λόγω πένθους της.
 
Παρακαλούμε να ενημερώσετε το κοινό, με σχετικές ανακοινώσεις.
 
Οι επόμενες 2 εμφανίσεις, προγραμματισμένες για το Σάββατο, 29/12 και 5/1, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την άμεση ανταπόκριση.

Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο”.
 

ΚΑΡΜΕΝ ΗΛΕΚΤΡΑ Το νέο της αμόρε είναι ο Σάιμον Κόουελ!

Εκείνος είναι ο εγκέφαλος της πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής "X Factor" και εκείνη είναι πρώην κουνελάκι του "Playboy" και ηθοποιός. 

Πρόκειται για το νέο διάσημο ζευγάρι τον Σάιμον Κόουελ (Simon Cowell) και την Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra) .

Την αποκάλυψη της σχέσης τους, την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κόουελ, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Πάντως διευκρίνισε πως πρόκειται απλά για μια φιλική σχέση που δεν θα καταλήξει σε κάτι πιο σοβαρό και δεσμευτικό...
Enhanced by Zemanta

EUROVISION 2013 Η Ελλάδα πάει... Σουηδία - Τέσσερις χώρες εκτός!

Τις χώρες που θα συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, την Άνοιξη του 2013, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι διοργανωτές, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους θα απουσιάσουν.

Δείτε τί λένε οι επίσημες πληροφορίες...

Σύμφωνα με όσα διευκρίνισαν τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης, στο διαγωνισμό που θα διοργανωθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 14 ως τις 18 Μαΐου, δεν θα πάρουν μέρος η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Πορτογαλία, η Σλοβακία και η Τουρκία.

Οι τρεις πρώτες «επικαλέστηκαν οικονομικούς λόγους», ενώ η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε σχετικά με τον κανονισμό.

Αντίθετα, επιστρέφει στον διαγωνισμό η Αρμενία.

Συνολικά «39 δίκτυα αναμετάδοσης έχουν υπογράψει», σημείωσε η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση, μεταξύ των οποίων η ΕΡΤ, αν και τους τελευταίους μήνες υπήρχαν αμφιβολίες για το αν η Ελλάδα θα μετείχε στον διαγωνισμό.
Enhanced by Zemanta

ΣΤΑΝ "Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σταρ"

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο Σταν είναι ιδιαίτερα προσγειωμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει αντιστάρ.
"Σταρ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν! Είμαι ένας απλός άνθρωπος, που κάνει την δουλειά του και αρέσει στον κόσμο. Όποιος νομίζει ότι μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων έχει σταρ, είναι για μένα χαζός", υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Εκτός από τα επαγγελματικά του, ο Σταν μίλησε και για τα προσωπικά του και αποκάλυψε ότι η γυναίκα που βάζει πάνω απ' όλα είναι η μητέρα του!

Δείτε το βίντεο:

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ "Αυτός ο χειμώνας είναι χειρότερος από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο"

Ο Θάνος Μικρούτσικος σχεδόν σε κάθε του συνέντευξή αναφέρεται στην Ελλάδα και στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Αυτή τη φορά, οι δηλώσεις του είναι "αιχμηρές" και ο ίδιος φαίνεται να είναι απογοητευμένος με την πολιτική, και όχι μόνο, ηγεσία του τόπου.Δείτε τί είπε...

«Είτε είσαι δεξιός είτε είσαι αριστερός, βιώνεις με ένταση μία αυξανόμενη βαρβαρότητα από το 2010. Έχω την αίσθηση, ότι τούτος ο χειμώνας θα πρέπει να είναι ο χειρότερος μετά από το Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Όταν οι άνεργοι είναι 30% σημαίνει ότι μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής, 200.000 παιδιά θα ξυπνήσουν αύριο χωρίς γάλα. Όλα είναι υπό κατάρρευση. 

Η μεσαία τάξη διαλύεται. Πώς να είμαι αισιόδοξος εφόσον συνεχίζεται με την κυβέρνηση των τριών, αυτό που ξεκίνησε, πρώτα με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και έπειτα του Λουκά Παπαδήμου;», δήλωσε στο "Εγώ" ο μουσικοσυνθέτης και κατέληξε:

«Δε μπαίνω ειλικρινά στο δίλλημα που βάζουν μερικά κανάλια "Τι θα γίνει αν δεν πάρουμε τη δόση;"Θέλω να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Το 2022, δώδεκα χρόνια μετά την εφαρμογή του μνημονίου οι Έλληνες στην πλειονότητά τους θα ζουν από τριακόσια έως χίλια ευρώ το μήνα.
Θα είμαστε μια φτωχή χώρα. Επίσης οι διάφοροι μεγαλόσχημοι επενδυτές από το εξωτερικό θα έχουν αγοράσει και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό εθνικό πλούτο με 15% της αξίας του. Θα έχει ξεπουληθεί. Αυτό είναι το μεγάλο πλάνο. Πώς να είμαι αισιόδοξος ή ευτυχής. Πιστεύω ότι πρέπει απαλλαγούμε από το μνημόνιο».

ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ Τον αφήνει η καλή του επειδή είναι πολύ... μεγάλος!


English: Johnny Depp during the Paris premiere...
. (Photo credit: Wikipedia)

Εκείνη είναι 26 ετών και εκείνος πλησιάζει τα 50... και η διαφορά ηλικίας φαίνεται! 



Η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει να εκφράσει το οριστικό της αντίο στον διάσημο ηθοποιό Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).

Όλα άλλαξαν τον τελευταίο καιρό και εκεί που ο Τζόνι φαινόταν να έχει "εξημερώσει" την άτακτη Άμπερ τελικά φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι δυστυχισμένος και μόνος...

Η Χερντ δεν τα καταφέρνει να κρατήσει μια μονογαμική σχέση από ότι φαίνεται και αυτός που θα την πληρώσει είναι για άλλη μια φορά ο ερωτευμένος Ντεπ.
Enhanced by Zemanta

Γιώργος Τσαλίκης: «Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου»

Τι απαντά ο Γιώργος Τσαλίκης σε όσους ισχυρίζονται ότι όσοι συμμετέχουν στο Dancing, το κάνουν καθαρά για λόγους δημοσιότητας;

«Δεν με ενοχλεί. Υπάρχουν πολλές απόψεις, και είναι σεβαστές. Το θέμα είναι να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Ξέρω γιατί κάνω το Dancing και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει» δήλωσε στο Super Tv ο τραγουδιστής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Χωριό του Αϊ Βασίλη στη Λάρισα

Μια μεγάλη συναυλία στη Λάρισα στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Χωριό του Αϊ Βασίλη υπό την Αιγίδα του Δήμου Λάρισας, θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στη Σκεπαστή Αγορά Νεαπόλεως.

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και αισιοδοξία, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, θα δώσει ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στις φετινές εκδηλώσεις.

Έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις και πολλαπλά πλατινένια άλμπουμ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι o σπουδαιότερος καλλιτέχνες της γενιάς του. Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, επισκέπτεται την Λάρισα λίγο πριν την έλευση του Νέου Έτους, για να μοιραστεί μαζί μας νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του.

Μαζί του η Βαλάντω Τρύφωνος και μια εξαιρετική ομάδα μουσικών.

Η είσοδος στη συναυλία είναι μόλις 8 € και η είσοδος στο χωριό παραμένει δωρεάν.
Στο μεταξύ το κέφι κορυφώνεται στο χωριό του Αϊ Βασίλη τις τρεις τελευταίες ημέρες του 2012. Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η νέα μόδα στο χορό και την εκγύμναση έρχεται στο χωριό για να μας συνεπάρει: Zumba party για γλέντι και ρυθμό πρωτοχρονιάτικο μέχρι τελικής πτώσεως. Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου η γιορτή συνεχίζεται στις 12 το μεσημέρι όταν η φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων θα παρελάσει στους χώρους του χωριού και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές θα κατακλύσουν την ατμόσφαιρα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το γλέντι ξεκινά από το πρωί και κορυφώνεται με ένα hip – hop, latin και tango party που θα παρασύρει στους ξέφρενους ρυθμούς του και τους πιο απαιτητικούς από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα (από τη σχολή χορού burn the floor).

Στο Χωριό του Αϊ Βασίλη ζήστε τα Χριστούγεννα. Γιατί η μαγεία του Χωριού είναι ανεπανάληπτη!

Είναι επίσημο: Ο Ashton Kutcher έκανε την αίτηση διαζυγίου από την Demi Moore


English: Ashton Kutcher and Demi Moore at the ...
. (Photo credit: Wikipedia)
Από το Νοέμβριο του 2011 δεν είναι ζευγάρι, όμως κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει αίτηση διαζυγίου.

Ήρθε όμως η ώρα να το πάρει απόφαση ο Ashton Kutcher και σύμφωνα με δημοσιεύματα χθες έκανε και επίσημα αίτηση για να χωρίσει από την Demi Moore.

Φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχε το πρώην ζευγάρι στο διαχωρισμό των οικονομικών του και στην αίτηση του ο Kutcher τονίζει ότι θέλει το διαζύγιο με αιτία την ασυμφωνία χαρακτήρων.

Από τον περασμένο Νοέμβριο έχουν γίνει πολλά με τη Demi Moore να παθαίνει κρίση στο σπίτι και να μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Αυτός πιθανότατα ήταν και ο πρώτος λόγος για τον οποίο καθυστέρησαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία.

Τώρα ο Ashton Kutcher είναι με τη Mila Kunis και εδώ και λίγους μήνες έχουν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν και τη Demi Moore να έχει βρει νέο σύντροφο στο πρόσωπο ενός νεότερου και πάλι άνδρα.

Enhanced by Zemanta

Μαίρη Συντατσάκη: «Στο Master Chef θα δούμε έρωτες»

Έντονα στοιχεία reality αναμένεται να έχει φέτος στο Master Chef.

Στον διαγωνισμό μαγειρικής που τελικά θα προβληθεί φέτος, δεν θα δούμε μόνο τις μαγειρικές ικανότητες των συμμετεχόντων. Όπως δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της, θα προκύψουν και έρωτες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, που θα δώσουν μια άλλη νότα στην εκπομπή.

Δείτε πώς υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη το τέλος του κόσμου!

Ντύθηκε, στολίστηκε, έβαλε τα αρώματά της και έκανε φαντασμαγορική είσοδο η Ελένη Μενεγάκη  στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια όπως δήλωσε ήθελε αν ερχόταν το τέλος του κόσμου να την έβρισκε τουλάχιστον υπέρλαμπρη. Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της τις τελευταίες ημέρες ασχολούνταν πολύ με το θέμα της συντέλειας και τις θεωρίες περί καταστροφής με πρωτεργάτη τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια ανέτρεψε τη δομή της εκπομπής και έβγαλε στην αρχή την Άση Μπήλιου να μιλήσουν για τους πλανήτες αλλά και για τα ζώδια. Και μπορεί η ωραία Ελένη να μην πίστευε πως θα έρθει το τέλος του κόσμου αλλά δεν έπαυε να έχει το νου της στην ώρα και τα λεπτά και κάποια στιγμή ξεκίνησε τη φράση της λέγοντας «πρώτα ο Θεός...» προκαλώντας γέλια στους συνεργάτες της.
Δείτε το απόσπασμα

Η απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη: «Έλα να καλύψεις το κενό εσύ ρε φίλε! Ποιος είσαι; Πού τραγουδάς;»

Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.
Να αποσυρθούν είχε ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς ο τραγουδιστής σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος, η Αλεξίου, η Γαλάνη... αφού πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στο κοινό. «Άντε, έφυγα εγώ, έφυγε η Χαρούλα... Έλα ρε φίλε να καλύψεις το κενό εσύ. Ποιος είσαι; Που τραγουδάς;», δήλωσε αρχικά ο τροβαδούρος το έρωτα στο koolnews.
Στη συνέχεια έδωσε ακόμη ένα παράδειγμα για τον τρόπο που λειτουργούν ορισμένοι συνάδελφοι του και κυρίως νεαρά παιδιά τα οποία δεν έχουν αφήσει τη δική τους πινελιά. «Το ωραιότερο το έχει πει η Μαρινέλλα, αυτή η μεγάλη «μάνα», όλοι έτσι τη λέμε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια κοπέλα, που είχαμε μαζί μας σε ένα σχήμα, και προσπαθούσα με τον πιο ωραίο τρόπο να της πω «δεν κάνει να τη στεναχωρείς τη Μαρινέλλα» κι εκείνη επέμενε λέγοντας «μα ξέρεις τι καλή που είμαι σε αυτό το είδος» ενώ ήταν κάκιστη και της λέει η Μαρινέλλα «σου μιλάει με τόση ευγένεια ο Γιάννης και δεν καταλαβαίνεις... Για να έχεις την απαίτηση να πάρεις «τόκο» θα πρέπει να καταθέσεις κεφάλαιο καλλιτεχνικό». Να μπορούμε να μιλάμε έτσι για τη Γαλάνη, την Αλεξίου, τη Μαρινέλλα, εμείς που δεν έχουμε «σκύψει» να τους πλύνουμε τα πόδια», εξήγησε.
Τέλος, ο Γιάννης Πάριος μιλώντας συγκεκριμένα για τον Βαλάντη δήλωσε πως και τον γνωρίζει και τον εκτιμάει σαν τραγουδιστή όμως αυτό που είπε ήταν λάθος και το κακό είναι πως ότι γράφεται δεν... ξεγράφεται. «Τον ξέρω σαν χαρακτήρα, αυτόν που το είπε και είμαι σίγουρος πως το έχει μετανιώσει. Αλλά δεν μπορεί να το διορθώσει τώρα. Για αυτό δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό. Είναι καλό παιδί, είναι καλός τραγουδιστής σε αυτό που κάνει. Ποτέ δεν θα έβγαινα εγώ να πω για τον Μπιθικώτση ή τον Καζαντζίδη, «δεν είναι η ώρα να πάνε σπίτι τους;». Αν θέλεις, κάνε το με τον τρόπο σου, δεν είναι ανάγκη να το λες. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε παλιά «με φάγανε τα κυκλώματα». Ποια κυκλώματα; Εδώ δεν υπάρχουν ευθείες, πια», κατέληξε ο τραγουδιστής του έρωτα.

Ελευθερία Ελευθερίου: Πήρε το αφροδισιακό της και τα πέταξε όλα στη σκηνή

Αυτό είναι που λένε από φωνή... φωνάρα! Όταν το sexy ξεπερνάει τα όρια... ο ανδρικός πληθυσμός κάνει... πιο χαρούμενα Χριστούγεννα!

Μέρες αγάπης και προσφοράς φαίνεται να σκέφτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, γιατί να μην προσφέρω λίγο χαρά παραπάνω; Το είπε και το έκανε λοιπόν! Φόρεσε ότι πιο κοντό, στενό, ανύπαρκτο σορτσάκι βρήκε και βγήκε να τραγουδήσει! Εκείνη βγήκε... το θέμα είναι ποιος την άκουσε αφού όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού, άνδρες – γυναίκες (για διαφορετικούς λόγους) είχαν αλλού... το μυαλό τους... και τα μάτια τους! Να πούμε ότι τους αδικούμε; Δεν μπορούμε! Βλέπετε... έχουμε κι εμείς μάτια...


 gossip-tv.gr

Σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για παιδεραστία

English: Ian Watkins
English: Ian Watkins (Photo credit: Wikipedia)

Βρέθηκαν στον υπολογιστή του περισσότερες από 40 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για φωτογραφίες που απεικονίζουν κτηνοβασία.

Ο λόγος για τον Ian Watkins, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Lost prophets» ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρά παιδιά αλλά και σε μωρά ακόμα και κάτω του ενός έτους!

Ο Watkins είχε συλληφθεί από τις αρχές στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ στο δικαστήριο που έγινε σήμερα, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκισή του, ενώ οι αρχές κάνουν έκκληση για βοήθεια μαρτύρων ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.
Enhanced by Zemanta

Παπαρίζου-Καψάλης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση – επιβεβαιώνουν τη συγκατοίκηση

Ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου και ο σύντροφός της, Ανδρέας Καψάλης, πραγματοποίησαν κοινή, δημόσια έξοδο, στην οποία μάλιστα η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι πλέον οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Το ζευγάρι απόλαυσε μια ήρεμη βόλτα για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.
Η τραγουδίστρια πήρε δώρα για τους συνεργάτες της ενώ ο... υπομονετικός σύντροφός της δεν είχε πρόβλημα να την περιμένει ώρες μέχρι εκείνη να διαλέξει όλα όσα επιθυμούσε.
Η 'Ελενα μίλησε για τα Χριστούγεννα, τονίζοντας ότι θα τα περάσει οικογενειακά, ενώ χωρίς κανένα πρόβλημα επιβεβαίωσε πως πλέον μένει μαζί με τον καλό της.
Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star:

Η Ελένη Ράντου γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα»

Η Ελένη Ράντου γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη Σοφία Τσίπα το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σοφία Τσίπα κάνει "ανάποδα" Χριστούγεννα παρέα με την Ελένη Ράντου. Στολίζουν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά! Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει τι σημαίνουν για εκείνη τα Χριστούγεννα.
Μιλάει για τη σχέση της με τη μαγειρική και τις δουλειές του σπιτιού, αποκαλύπτει ότι επτά ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να μάθει να κολυμπά και δοκιμάζει να εφαρμόσει αυτά που της έμαθε η κόρη της στη ζωγραφική στον καμβά της εκπομπής.
Ακόμη, συζητά για το θέατρο, το παράλογο της εποχής και αποκωδικοποιεί τους στίχους του "Πεθαίνω για σένα".
«Ο κόσμος ανάποδα» καλεί τους τηλεθεατές σ' ένα σπαρταριστό ταξίδι στις πέντε γωνιές του πλανήτη. Μισή ώρα γεμάτη συναρπαστικές εικόνες, αστεία βίντεο και ειδήσεις που φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν στη ζωή μας το χρώμα που της αξίζει.
Ανοίγουν παράθυρο στα περίεργα του κόσμου, δίνουν μικρόφωνο στους ανθρώπους, που έχουν να αφηγηθούν κάτι διαφορετικό.
«Ο κόσμος ανάποδα» κάθε Σάββατο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.30 το πρωί.

Δείτε την on air πρόταση του Σειρηνάκη στον Κωστόπουλο να συμμετάσχει σε hot dvd-Έχει άραγε τα «προσόντα» ο παρουσιαστής;

Ένα σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με έναν παρουσιαστή, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Δημήτρη Σειρηνάκη να συμμετάσχει σε ταινία του, ήταν η αφορμή για μια πολύ... ενδιαφέρουσα πρόταση από τον παραγωγό στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η πρόταση φυσικά ήταν να συμμετάσχει σε πορνό ταινία! Ο Δημήτρης Σειρηνάκης «αξιολόγησε» τα «προσόντα» του Κωστόπουλου και του ξεκαθάρισε αν έχει τις... διαστάσεις να μπορεί να παίξει.

Ο παραγωγός hot ταινιών δήλωσε ότι την επιθυμία να κάνει αυτή τη δουλειά την είχε από τα εφηβικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που καταφέρνουν οι πρωταγωνιστές του να μην... ολοκληρώνουν το έργο τους πρόωρα.
Δείτε το video:

24χρονη ηθοποιός με εσώρουχα σε δοκιμαστήριο στην Γλυφάδα

Όχι και τόσο ευνοϊκά σχόλια προκαλεί η απόφαση της Πατρίσιας Μίλικ Περιστέρη να φωτογραφηθεί για εβδομαδιαίο περιοδικό την ώρα που δοκίμαζε εσώρουχα σε μαγαζί στην Γλυφάδα.


Ακατανόητη μοιάζει να είναι η απόφαση της 24χρονης ταλαντούχας ηθοποιού (που ετοιμάζεται να φύγει για σεμινάριο υποκριτικής στο Λονδίνο) να φωτογραφηθεί στο δοκιμαστήριο για το τελευταίο τεύχος του ΟΚ που μόλις κυκλοφόρησε.

Ειδικά από την στιγμή που πολύ δύσκολα θα πιστέψει κανείς ότι ο φωτογράφος «έτυχε» να βρεθεί εκεί, την ώρα που εκείνη έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές της και η ηθοποιός (που στο παρελθόν έχει απαξιώσει τις προκλητικες φωτογραφήσεις που έκανε ξεκινώντας) «έτυχε» να δεχτεί.

Κατά τα άλλα το δαντελένιο εσώρουχο που επέλεξε μια χαρά ταιριάζει στο καλογυμνασμένο σώμα της. Αν και μάλλον δεν θα το χρειαστεί ιδιαίτερα στις πίστες της Αυστρίας όπου θα περάσει τις γιορτές κάνοντας snowboard.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ "Μύρισαν" Χριστούγεννα στο σπίτι της!


Με μπλε κορδέλες, στεφάνια και μεγάλα κλαδιά από έλατο στα κάγκελα στόλισε η 47χρονη χολιγουντιανή ηθοποιός την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη. Έστησε μάλιστα κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι ακριβώς δίπλα στην εξώπορτα.
Ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" επί τω έργω... Κι εκείνη ανενόχλητη συνέχισε να τοποθετεί τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της! Δείτε τις φωτογραφίες.
Η fashionista Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) φορούσε μπουφάν, τζιν, γούνινες χαμηλές μπότες, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα χαριτωμένο σκουφάκι για το κρύο.

Enhanced by Zemanta

Τον εφιάλτη τον χάκερς έζησε η καλλονή Κατερίνα Στικούδη


Τον εφιάλτη τον χάκερς έζησε η καλλονή Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Τετάρτης. Άγνωστοι εισέβαλαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και έστελναν μηνύματα προσποιούμενοι πως είναι η ίδια. Τα περισσότερα ήταν άσεμνα και προσέβαλλαν την ίδια.
Οι χρήστες που την ακολουθούν στο Twitter στην αρχή δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα ανήθικα μηνύματα, που τάχα, τους έστελνε η τραγουδίστρια και μοντέλο.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια το πρωί της Πέμπτης στο Twitter  ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν εκείνη που έστελνε τα συγκεκριμένα μηνύματα:

Η Ριάνα με το μαγιό της στα Μπαρμπέιντος πίνει μπύρες για να ξεπεράσει το χωρισμό της


Εξω το έριξε η Ριάνα μετά το χωρίσμό της με τον Κρις Μπράουν. Η τραγουδίστρία ούτε στο κλάμα το έριξε, ούτε στο σπίτι κλείστηκε. Αντιθέτως πήρε μια φίλη της και πήγε στην... πατρίδα της, τα νησιά Μπαρμπέιντος.

Οι παπαράτσι, για άλλη μια φορά την ακολούθησαν, και την απαθανάτισαν να... πίνει μπύρες στο μπαλκόνι της πολυτελούς βίλας στην οποία φιλοξενείται.

Από ότι φαίνεται η τραγουδίστρια ακολουθεί τη δική της συνταγή για να ξεπεράσει το χωρισμό της, η οποία περιλαμβάνει διακοπές, ξεκούραση, μπάνια, ήλιο και ποτό..

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Ανέβηκε σε λεωφορείο και προκάλεσε πανζουρλισμό


Το πρωί της Πέμπτης ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας. Τα κοριτσόπουλα μόλις τον αναγνώρισαν έκαναν σαν υστερικές!
Είχε επιβιβαστεί σε διώροφο κάμπριο λεωφορείο, φορώντας ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν. Ο τραγουδιστής απολάμβανε την βόλτα του βλέποντας από ψηλά κάθε γωνιά του κέντρου και στα φανάρια τον χαιρετούσαν οι πάντες. 
Όχι, ο τραγουδιστής δεν ξέμεινε από αυτοκίνητο και είπε να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς... Παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη και για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής "Άλλη όψη" της ΝΕΤ έπρεπε να ανέβει στο τουριστικό λεωφορείο.  
Η συνέντευξη του τραγουδιστή θα προβληθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. 

O Xαβιέρ Μπαρδέμ μιλά ελληνικά


Ο διεθνής σταρ Χαβιέρ Μπαρδέμ με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει και ελληνικά με εξαιρετική προφορά έχει ένα δυνατό μήνυμα να μας μεταφέρει εκ μέρους των Γιατρών χωρίς Σύνορα

Μας καλεί να αγοράσουμε ένα πακέτο παστίλιες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που με την αγορά τους συγκεντρώνονται έσοδα για την ανακούφιση ανθρώπων που πραγματικά υποφέρουν. Ένα κουτί με παστίλιες κοστίζουν 1,6 ευρώ, όμως όπως λέει στα ελληνικά ο Μπαρδέμ «εσύ τις παίρνεις, κάποιος άλλος σταματάει να πονάει». Μάλιστα τρώει μια καραμέλα για να μας πείσει.


Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που δίνουν στην ήδη επιτυχημένη εκστρατεία τους για τις παστίλιες νέα ώθηση.Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια πλήρης εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ασθενείς ευάλωτους , «ξεχασμένους», αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κι ένα πρακτικό «όχημα» αλληλεγγύης αφού με την αγορά ενός πακέτου Παστίλιες (1,60 €), το ένα ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ Άνοιξε δικό του κλαμπ βόρεια των Αθηνών


Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου περνά από τον κόσμο της τηλεόρασης στον επιχειρηματικό. Το βράδυ της Τετάρτης εγκαινίασε δικό του κλαμπ που άνοιξε στα Βόρεια προάστια της Αθήνας. Μπορεί να επικρατεί οικονομική κρίση, ο "Άρνι" όμως τολμά και ρισκάρει. 
Ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στα εγκαίνια και κατέγραψε τη χαρά του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος είχε από κοντά την αγαπημένη του σύντροφο Κατερίνα.
Ο Γρηγόρης θέλοντας να αλλάξει λίγο την μέχρι σήμερα εικόνα των κλαμπ φέρνει μια νέα πρόταση. Θα έχει live πρόγραμμα και στο μικρόφωνο οι θαμώνες θα απολαμβάνουν τον τραγουδιστή Γιώργο Λιανό. 
Δείτε σε φωτογραφίες ποια γνωστά πρόσωπα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Γρηγόρη. 

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ Στη Λάρισα στο χωριό του Άγιου Βασίλη


Κοντά στο χωριό του Άη Βασίλη στη Λάρισα βρέθηκε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, όπου και διάβασε παραμύθια στα παιδιά.
Από νωρίς δεκάδες μικροί φίλοι της είχαν συγκεντρωθεί για να την απολαύσουν από κοντά αλλά και για να τους ταξιδέψει σε παραμυθένιους κόσμους με τους φανταστικούς ήρωες των βιβλίων.
Την ίδια ημέρα στο χωριό παρευρέθηκε και η οικογενειακή σύμβουλος Τένια Μακρή, όπου μίλησε στους μεγαλύτερους για την ψυχοσύνθεση μας την περίοδο των εορτών. 

ΡΙΑΝΑ Δείτε το παλατάκι της, που κόστισε... μόνο 9 εκατ. ευρώ!


Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna)όπως σας έχουμε ενημερώσει απέκτησε μια καινούρια βίλα αξίας... 9 εκατομμυρίων ευρώ!
Τώρα μπορούμε να την απολαύσουμε έστω και εικονικά μέσα από τις φωτογραφίες...
Το τεράστιο παλατάκι αποτελείται από επτά κρεβατοκάμαρες, εννιά τουαλέτες ενώ δε λείπει η πισίνα και τα, πολλά, έξτρα όπως γκαράζ, μπάρμπεκιου και αίθουσα προβολής ταινιών!
Δείτε τις φωτογραφίες της απίστευτης βιλάρας:


Enhanced by Zemanta

Η ναζιάρα Λάουρα Νάργες στην Ερμού


Η ναζιάρα Λάουρα Νάργες που κάθε Κυριακή προβάλλει τις χορευτικές της ικανότητες στο "Dancing with the stars", επισκέφθηκε πρόσφατα την Ερμού.
Και δεν έκανε τη βόλτα της, αλλά χόρεψε!
Καλά διαβάσατε! Η ξανθιά παρουσιάστρια έπρεπε για τις ανάγκες της χορογραφίας της στο σόου, να μείνει στην έναρξη ακίνητη, κάνοντας την κούκλα. Εκείνη όμως δυσκολευόταν.
Για το λόγο αυτό ο παρτενέρ της αποφάσισε να επισκεφθούν τον πεζόδρομο της Ερμού, όπου υπάρχουν πολλοί ζογκλέρ και την έβαλε να μείνει ακίνητη μπροστά στον κόσμο.
Οι περαστικοί την παρακολουθούσαν ενθουσιασμένοι ενώ εκείνη προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια της και να συγκεντρωθεί στο ρόλο της. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το διασκέδασε με την ψυχή της όπως φυσικά και όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο σημείο!

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ Σε ρόλο Dj!


Στα νότια προάστια εντόπισε πριν λίγες ημέρες ο φακός μας τον Γιώργο Σατσίδη.

Ο παρουσιαστής επισκέπτεται συχνά την περιοχή της Γλυφάδας, αφού εκεί είναι τα στέκια των φίλων του.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν απόλαυσε απλά το καφεδάκι του, αλλά τον είδαμε και σε ρόλο Dj! Λάτρης της μουσικής ο Γιώργος, μπήκε πίσω από τα decks και ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού, με ξένα και ελληνικά hits!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...