Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια κορμάρα σταρ είχε το θράσος να δηλώσει: «Μακάρι να φόραγα καυτά σορτς, πριν αποκτήσω κυτταρίτιδα»

Είναι μία από τις πιο γλυκές και φυσικής ομορφιάς star του Hollywood.
Cover of the March 2006 issue of Playboy magaz...
 (Photo credit: Wikipedia)
Ποτέ δεν προκάλεσε, αφού είναι αφοσιωμένη στην ηθοποιία και φυσικά στην οικογένειά της. 


Εκτός από αψεγάδιαστο πρόσωπο, διαθέτει και αξιοζήλευτο κορμί. Μπορεί να είναι μανούλα, παρόλα αυτά διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και σμιλεμένα κορμιά.

Ο λόγος φυσικά για την Jessica Alba, η οποία έχει βαλθεί να μας τρελάνει τελείως. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι ήταν ιδιαίτερα ανασφαλής με το σώμα της.

Ακόμη και όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία (πριν καν γεννήσει), δίσταζε να φοράει καυτά σορτσάκια. Όπως η ίδια ομολόγησε παρατηρούσε διαρκώς το κορμί της και ένιωθε άβολα με αυτό.

«Ήμουν πολύ "ψείρα" με το σώμα μου. Μα ήταν τόσο αδύνατο και γυμνασμένο, πραγματικά γιατί το έκανα αυτό; Μακάρι να φορούσα καυτά σορτς όταν ακόμη το κορμί μου ήταν άψογο και χωρίς κυτταρίτιδα», σημείωσε.

Πηγή: http://www.queen.gr/

Enhanced by Zemanta

Δείτε τη Χριστίνα Κολέτσα χωρίς μακιγιάζ!


Πως είναι η διάσημη τραγουδίστρια όταν ξυπνάει το πρωί; Δείτε την φωτογραφία


Πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Χριστίνα Κολέτσα; 

Το ίδιο όμορφη! 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στον  προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία φωτογραφία όπου φαίνεται αμακιγιάριστη, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη φυσική της ομορφιά.



Κατερίνα Στικούδη: Δείτε τη μαζί με τον παρτενέρ της!


Οι πρόβες του «Dancing with the stars» ξεκίνησαν και η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με τον παρτενέρ της στο σόου χορού. Δείτε τη φωτογραφία!


Αγκαλιά με τον παρτενέρ της στο νέο «Dancing with the Stars» φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Στικούδη. Είναι η πρώτη φωτογραφία από τα  backstage του τέταρτου «Dancing with the stars», και την ανέβασε η Κατερίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία


Δείτε τη Λίλα Καφαντάρη με την κούκλα κόρη της!



Στην πρεμιέρα της ταινίας «Οι Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv στον κινηματογράφο ...Ideal. Μεταξύ άλλων, συνάντησε την ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη με την όμορφη κόρη της Ηλιάνα Μαυρομάτη.


Πήραν “φωτιά” τα social media για τη Χρυσή Αυγή! Τι λένε οι επώνυμοι για τις εξελίξεις;

“Φωτιά” έχουν πάρει τα social media τις τελευταίες ώρες μετά τις εξελίξεις με τις συλλήψεις Βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής. 


Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν και πολλοί από αυτούς παίρνουν θέση και σχολιάζουν όλα όσα γίνονται από το πρωί.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook:

“Για τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών να εξηγήσουμε σε όσους δεν καταλαμβάνουν (ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ή στραβώνουν ή εξισώνουν) ότι η Δικαιοσύνη τους περνάει βραχιολάκια ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Και για τους συμψηφισμούς που κάνουν ορισμένοι: Όταν οι πολιτικοί του συνταγματικού τόξου αρχίζουν να σκοτώνουν, να μαχαιρώνουν, να δολοφονούν τότε να τους κάνουν παρέα. Ας κοιτάξουμε όμως κι εμείς την τύφλα μας όταν ψηφίζουμε: Γιατί τους πολιτικούς και τις πολιτικές έχουμε τρόπο να τους τιμωρήσουμε και δεν το κάνουμε. Άργησε πολύ να κινηθεί η Δικαιοσύνη με τους ναζί. Τουλάχιστον τώρα ας μην κάνουν πίσω. Είναι η γνωστή (και σωστή) η φράση του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη: Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου μια κουβέντα επί προσωπικού: Πάνω από ένα χρόνο τώρα είμαι στοχοποιημένη από αυτούς τους συμμορίτες κι έτρεχα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατέψω τον εαυτό μου. Κι επειδή συνέχισα να γράφω για τους φασίστες και τα συσσίτια του μίσους οι απειλές κλιμακώνονταν. Οπότε ναι, είναι μια καλή μέρα σήμερα... Για μένα. Την κόρη του Κύπριου και της Μικρασιάτισσας... Για μένα την απόγονο των προσφύγων που κάποιοι αποκαλούσαν τουρκόσπορους! Για όλους εμάς... Ή σχεδόν όλους!”

Τα σχόλιά τους για τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών έκαναν ο Αντώνης Σρόιτερ, η Μαρία Μπακοδήμου, η Σία Κοσιώνη, ο Αντίνοος Αλμπάνης και πολλοί άλλοι.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

 Αντίνοος Αλμπάνης

Μαρία Μπακοδήμου

Αντώνης Σρόιτερ

Σία Κοσιώνη






Αθηναΐς Νέγκα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν νομίζω να υπάρχει πιο συναισθηματική διαδρομή από το «Πάμε πακέτο»

Πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, στις 21:00


Πακέτα γεμάτα δυνατά συναισθήματα και έντονες στιγμές αναζητούν τον παραλήπτη τους.

Θα μπορέσουν να εκμηδενίσουν τις χιλιομετρικές και συναισθηματικές αποστάσεις και να αλλάξουν ζωές; Θα τολμήσουν οι παραλήπτες τους να τα ανοίξουν και να συναντήσουν το πιο απροσδόκητο κομμάτι της ζωής τους;

Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» έρχεται στον Alpha την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:00, για να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ανεκπλήρωτα όνειρα.

Για ένατη σεζόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους.

Ανθρώπους που  θέλουν να ρωτήσουν «γιατί», να ακούσουν «συγγνώμη», να πουν «ευχαριστώ», να ζήσουν τα πιο δυνατά συναισθήματα μέσα από τις πιο απροσδόκητες συναντήσεις.

Το πακέτο θα ταξιδέψει, και φέτος, εντός και εκτός Ελλάδας για να πραγματοποιήσει επιθυμίες για ένα νέο ξεκίνημα ζωής και να φέρει στη μικρή μας οθόνη συγκλονιστικές ιστορίες που έγραψε η ίδια η ζωή.

«Εννέα χρόνια ‘Πάμε πακέτο’! Δεν νομίζω να υπάρχει πιο συναισθηματική διαδρομή. Είναι μια διαδρομή με όλη την γκάμα των συναισθημάτων», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. «Βεβαίως υπάρχουν και δυσκολίες, από άμυνα όμως θυμόμαστε μόνο τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε με τους συνεργάτες, αλλά κυρίως τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε με τον κόσμο, γιατί με αυτόν τα μοιραζόμαστε όλα. Η εκπομπή έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων, πιστεύω, λοιπόν, ότι το ‘Πάμε πακέτο’ συνεχίζει να υπάρχει για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι έχουμε μία ευλογία, και το λέω με όλη τη σεμνότητα που μπορεί να με διακρίνει. Πραγματικά πιστεύω ότι κάποιος μας βοηθάει γιατί μερικές φορές έρχονται περιπτώσεις στην εκπομπή που μοιάζουν ανέφικτες. Κι όμως φτάνουμε στο αποτέλεσμα που είναι το επιθυμητό, που είναι το λυτρωτικό για τον άνθρωπο που μας εμπιστεύεται το μύχιο μυστικό του. Πολλοί άνθρωποι βρήκαν την ευτυχία μέσα από το ‘Πάμε πακέτο’, τα ζεστά τους λόγια, τις ευχές τους τις κρατώ πάντα στη ζωή μου σαν μικρά φυλαχτά».

  «Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η.. γιαγιά (!) Άννα Βίσση στο «Μελέτησέ το!».

Η μοναδική Άννα Βίσση  μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη πρώτη φορά για το εγγονάκι της και τη διαδικασία τοκετού της κόρης της Σοφίας, που έζησε λεπτό-λεπτό μαζί της, αλλά και τις ετοιμασίες για την επιτυχημένη συνέχεια του μιούζικαλ «Δαίμονες».


Ακόμη, ζωντανά στο  studio του «Μελέτησέ το!», ένα …κωμικό μπουμ από την ομάδα του «Κάψε το σενάριο», με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Βαγιάτα, που θα παίξουν ξεκαρδιστικά παιχνίδια με την Ελεονώρα.

«Μελέτησέ το!», τη Δευτέρα 30/9 στις 13:00, η Ελεονώρα Μελέτη δίνει ραντεβού το μεσημέρι με τους τηλεοπτικούς της φίλους.


Δείτε το τρέιλερ:
https://www.youtube.com/watch?v=EU7h4e9VlYI&list=PLCg0cLoEdHTzBoEQQY0xuogY5MC8CmV7P&index=1       

Δείτε πως είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου από το Πενήντα-Πενήντα


Θυμάστε τον φίλο της παρέας από το «Πενήντα-Πενήντα», τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου;


Ο Σάκης Μπουλάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παυλος Χαϊκάλης πήγαιναν στην ταβέρνα του και τα έπιναν!

Ο λόγος για τον τον σκηνοθέτη της σειράς, Βασίλη Θωμόπουλο, όπου η σειρά ακόμα και σήμερα στις επαναλήψεις σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, ακόμα και 45% έκανε!


Ο φακός τον εντόπισε με την παρέα του στο Κηποθέατρο Παπάγου «Φωνάζει ο κλέφτης» και όπως θα δείτε έχει μακρύνει τα μαλλιά του και έχει αφήσει μούσι!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στο θέατρο με τη μαμά του ο Μέμος Μπεγνής

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον ηθοποιό συνοδευόμενο από τη τη μητέρα του στην παράσταση των Stomp


Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση των Stomp το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο του Badminton ήταν και ο Μέμος Μπεγνής.

Όμως, ο φωτογραφικός φακός δεν εντόπισε τον ηθοποιό μόνο του, αλλά συνοδευόμενο από τη τη μητέρα του.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Μέμου Μπεγνή, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει, μέσα στους επόμενους μήνες, στη σκηνή του συγκεκριμένου θεάτρου, καθώς μετά την ολοκλήρωση του κύκλου παραστάσεων του «Θα Σε Πάρω Να Φύγουμε» στη Θεσσαλονίκη, το έργο θα ξανανέβει στο Badminton από όπου ξεκίνησε πέρσι.

Απίστευτο: Πως είναι σήμερα η «κόρη» του Γιάννη Μπέζου στο «Άκρως Οικογενειακόν»;


Κάθε μεσημέρια τόσα χρόνια κρατάει την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές, οι οποίοι όσες φορές και να το παρακολουθήσουν δεν το χορταίνουν – κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα της Agb -. 


Ο λόγος για την κωμική σειρά του ΑΝΤ «Άκρως οικογενειακόν». 

Ο φωτογραφικός φακός του entertv βρέθηκε στη συναυλία του Βασίλη  Παπακωνσταντίνου και, μεταξύ άλλων, εντόπισε την τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου.

Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός Μαρούσα Στρογγύογλου.


Κι όμως αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη!



Στις 29 Οκτωβρίου του 1969 ένα όμορφο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο, σκορπίζοντας χαμόγελα στους γύρω της.


Τα παιδικά χρόνια της η Ελένη Μενεγάκη τα πέρασε στην Νίκαια μαζί με την μαμά τη, αφού έχασε τον μπαμπά της σε μικρή ηλικία. 

Το σχολείο δεν ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες αλλά ήταν πολύ αγαπητό παιδί σε δασκάλους και συμμαθητές. 

Σε νεαρή ηλικία ένιωσε το πρώτο ερωτικό καρδιοχτύπι που την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας γάμος όμως που δεν κράτησε πολύ. 

Τέλη της δεκαετίας του '80 η λαμπερή παρουσιάστρια ξεκίνησε δειλά – δειλά τα πρώτα της βήματα και σήμερα είναι η πιο αγαπητή τηλεοπτική παρουσία! 

Το περιοδικό You δημοσιεύει φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, τις στιγμές της στο σχολείο αλλά και όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική της ηλικία αλλά και το πρώτο της εξώφυλλο!


ΒΙΝΤΕΟ - Κάρλα Μπρούνι: Ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού... σε εκδήλωση για το Αλτσχάιμερ!

Το να ξεχάσει ένας καλλιτέχνης τους στίχους του τραγουδιού δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, και είναι κάτι που συμβαίνει... και στις καλύτερες οικογένειες. Όμως όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μία εκδήλωση για τη νόσο Αλτσχάιμερ, τότε αναμφίβολα είναι είδηση.


Και μάλλον είναι ακόμα μεγαλύτερη είδηση όταν ο “καλλιτέχνης” δεν είναι όποιος κι όποιος, αλλά η πρώην “πρώτη κυρία” της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι !

Όπως θα δείτε λοιπόν στο βίντεο, στη διάρκεια μίας εκδήλωσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ, η Κάρλα Μπρούνι ξεκινά να τραγουδά το Quelqu’un m’a dit, το κομμάτι με το οποίο πέρασε από τις πασαρέλες στο χώρο της μουσικής το 2002. Όμως ξεχνάει τους στίχους, και σταματά γελώντας. “Εντάξει, είμαι λίγο φορτισμένη συναισθηματικά. Έκανα ένα λάθος, οπότε θα αρχίσω πάλι”, λέει στο κοινό, που τη χειροκροτά. Και αυτή τη φορά, τα καταφέρνει...

Μοντέλο γρονθοκόπησε γυμνόστηθη διαδηλώτρια


Η παρσαρέλα μετατράπηκε σε ρινγκ!Δείτε φωτογραφίες!


Εμβρόντητη έμεινε η 18χρονη Hollie-May Saker- το μοντέλο που για πολλούς θεωρείται η διάδοχος της Kate Moss- όταν τη στιγμή που διέσχιζε την πασαρέλα στο show της Nina Ricci, είδε δύο γυμνόστηθες φεμινίστριες να ανεβαίνουν ουρλιάζοντας στη σκηνή. Η μία μάλιστα, άρπαξε το 18χρονο μοντέλο από το χέρι και προσπάθησε να της σηκώσει τη φούστα. 

Η ενστικτώδης αντίδραση της Saker ήταν να χτυπήσει την φεμινίστρια διαδηλώτρια στη μύτη, συνεχίζοντας -φαινομενικά τουλάχιστον- ατάραχη το show της.


Μιλώντας αργότερα για το περιστατικό, το νεαρό μοντέλο είπε: «Δεν ήθελα να την χτυπήσω αλλά είχε αρπάξει το χέρι μου και το έκανα για να την διώξω από πάνω μου. Τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν καλύτερο να είχα σπρώξει και τις δύο για να κατέβουν από τη σκηνή γιατί κατέστρεψαν το αγαπημένο μου show».


Η ίδια περιγράφει το περιστατικό: «Ήμουν το 19ο κορίτσι του show όταν ξαφνικά άκουσα κραυγές από πίσω μου. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν δύο γυμνόστηθες γυναίκες να ανεβαίνουν στη σκηνή. Όταν η μία με έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να σηκώσει τη
φούστα μου, τράβηξα το χέρι μου με δύναμη προς τα πίσω με αποτέλεσμα να τη χτυπήσω στη μύτη. Ήμουν τόσο θυμωμένη αλλά ήξερα ότι ως επαγγελματίας ότι έπρεπε να συνεχίσω κανιονίκα. Ημουν ανήσυχη που θα πήγαινα στα παρασκήνια αλλά κανένας τελικά δεν μου είπε τίποτα. Ένιωσα άσχημα για ό,τι έγινε!».



Το περιστατικό έγινε κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γυμνόστηθες διαδηλώτριες ανήκουν στην φεμινιστική οργάνωση FEMEN.

Μετά από αυτό, η Hollie May Saker έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Αυτή η σκ%@#@! κατέστεψε το show μου»
Enhanced by Zemanta

Σπάνιο Ντοκουμέντο: H πρώτη παπαράτσι φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη


Θα φανεί περίεργο, αλλά μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 οι παπαράτσι δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον για τους λαμπερούς σταρ του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του ‘50 και του ‘60. 


Τους απασχολούσαν οι πολυτάραχες ζωές των πλουσίων Ελλήνων, όπως του Ωνάση με την Μαρία Κάλλας και της Τζάκι Ωνάση, του Νιάρχου ή του Λάτση. Και αυτό, γιατί αυτές οι προσωπικότητες απασχολούσαν τον παγκόσμιο Τύπο.

Το πρώτο παπαράτσι κινηματογραφικού σταρ σε ιδιωτική στιγμή ήταν αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία και φυσικά αφορούσε την εθνική σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τραβήχτηκε το 1979 σε μια προσωπική της στιγμή στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Η Αλίκη βγαίνει από την παραλία ημίγυμνη κρατώντας με τα χέρια το πλούσιο γυμνό στήθος της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε με τηλεφακό και καταχωρήθηκε στην ιστορία ως το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι.

Η εφημερίδα που δημοσίευσε την φωτογραφία ξεπούλησε και έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει το κυνήγι των παπαράτσι να επεκτείνεται και σε άλλες προσωπικότητές.


http://joytv.gr/

Ένας πανέμορφος Ελληνας στην αγκαλιά της Λετίσια Κάστα


Ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μαζί με τη γαλλίδα καλλονή, η οποία αφού κατέκτησε τις πασαρέλες, πέρασε με επιτυχία και στον κινηματογράφο.


Το γνωστό μοντέλο, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» γι' αυτήν τη συνεργασία. «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία το να συνεργάζεσαι με τέτοια άτομα. 

Η Λετίσια Κάστα ήταν πολύ cool, επαγγελματίας και πανέξυπνη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι, σε ένα ξενοδοχείο, και κράτησαν όλη μέρα. Το σενάριο του βίντεο, που λέγεται "Divine", περιέγραφε τον χωρισμό ενός ζευγαριού».

Όμορφος αν και hipster


Θρηνεί η Ελλάδα: Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου


​Σίγησε σήμερα μία από τις σπουδαίες φωνές του λαϊκού τραγουδιού. Η Πόλυ Πάνου απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από τη νοσηλεία της, το τελευταίο διάστημα, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.


Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:00 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:30 της Δευτέρας, στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου.


Η Πολυτίμη Κολιοπάνου -όπως ήταν το πραγματικό της όνομα-, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1940, μεγάλωσε όμως στην Πάτρα. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν ο άνθρωπος που την ανακάλυψε και τη «βάφτισε» με το καλλιτεχνικό της όνομα.


 Ο τότε παραγωγός της Columbia, έχοντας μεσολαβήσει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης για την ακρόαση και εντυπωσιασμένος από τη σπάνια φωνή της, του είπε: «Γρηγόρη μου, μού ‘φερες μια Βέμπο του λαϊκού τραγουδιού!».


Το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε, το έγραψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και είχε τίτλο «Πήρα τη στράτα την κακιά» (1952). Ακολούθησε το «Να πας να πεις της μάνας μου» (1956) του Γιώργου Ζαμπέτα.


Η Πόλυ Πάνου ήταν η πρώτη που τραγούδησε τα «Παιδιά του Πειραιά», που αργότερα έγινε μεγάλη επιτυχία. Το "Μες στην πολλή σκοτούρα μου", και το "Παίξε Χρήστο το μπουζούκι" του Βασίλη Τσιτσάνη, "Φέρτε μια κούπα με κρασί", "Οτι βρέξει ας κατεβάσει" του Απ.Καλδάρα, "Σβήσε το φως να κοιμηθούμε" του Γιάννη Παπαϊωάννου, "Πάρε το δαχτυλίδι μου", "Καυγαδάκι" του Μητσάκη, "΄Αλλα μου λεν τα μάτια σου", "Ένα σφάλμα έκανα" του Δερβενιώτη, "Εσένα δε σου άξιζε αγάπη", "Τα αδέλφια δε χωρίζουνε", "΄Ασε πρώτα να ξεχάσω" του Καλδάρα, "Τα λιμάνια" του Τσιτσάνη και πολλά άλλα, υπήρξαν σταθμός στην καλλιτεχνική της πορεία.


Sofia Vergara: Στο «κόκκινο χαλί» των Emmy με κοσμήματα 7.000.000 δολαρίων

Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας σταρ. Το είπε πρώτη η Μέριλιν Μονρό, το εφαρμόζει και η Σοφία Βεργκάρα


Η πανέμορφη λατίνα ηθοποιός εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στα βραβεία Emmy.

Ίσως υπερβολικά λαμπερή, καθώς τα πολύτιμα πετράδια που είχαν επάνω τα κοσμήματά της στοίχιζαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, εφτά εκατομμύρια δολάρια.

Δανεικά βεβαίως, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Γιατί όλα τα κορίτσια θέλουν διαμάντια.

Η πανέμορφη σταρ από την Κολομβία μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο Emmy Α' γυναικείου ρόλου για το «Modern Family», έκλεψε ωστόσο την παράσταση με τα εντυπωσιακά κοσμήματά της.

Το σετ σκουλαρικιών που φορούσε, κρεμαστά και γεμάτα τεράστια κολομβιανά σμαράγδια, αλλά και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 21 καρατίων, καθώς και ένα ακόμη ροζ σμαραγδένιο δαχτυλίδι 40 καρατίων, «τύφλωσαν» τους παρευρισκόμενους με τη λάμψη τους και συνδυάστηκαν υπέροχα με την κατακόκκινη Vera Wang τουαλέτα της.
Enhanced by Zemanta

Δείτε το βίντεο: Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας στα… μαχαίρια!


Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ του νέου πρωινού του ΑΝΤ1


Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την προβολή του teaser για το τρέιλερ της νέας πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, το ολοκληρωμένο τρέιλερ άρχισε να προβάλλεται από το σταθμό.

Το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι επιστρέφει, το οποίο είναι εμφανές και από το πρωτότυπο τρέιλερ της νέας τους εκπομπής. Μάλιστα, πλέον αποκαλύπτεται και το επίσημο όνομα της νέας τους εκπομπής στον ΑΝΤ1, η οποία έχει τίτλο «Το Πρωινό».

Έχοντας μέχρι στιγμής αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και έχοντας ως κύριο όπλο του το χιούμορ, το ζευγάρι εμφανίζεται ντυμένο με τα… καλά του στην κουζίνα και ετοιμάζεται να πάρει το πρωινό του. Ο καφές στην καφετιέρα, οι φρυγανιές ετοιμάστηκαν και η Φαίη Σκορδά ξεκινάει τη δική της «μάχη» με το Γιώργο Λιάγκα…

Στο νοσοκομείο η Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια προάστια με υψηλό πυρετό και αφόρητους πόνους σε όλο της το σώμα.


Όλα ξεκίνησαν μετά το πέρασμα της από την Ινδία, όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους. "Ήρθα από την Ινδία την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από δύο μέρες ανέβασα πυρετό. Το Σάββατο με έφερε ο άνδρας μου εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου μου έκαναν ενέσεις και μου έβαλαν όρους προκειμένου να πέσει ο υψηλός πυρετός και να σταματήσουν τα ρίγη. Στη συνέχεια έφυγα, γιατί δεν ήθελα να νοσηλευτώ" δηλώνει αποκλειστικά στην "Espresso" η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δυστυχώς όμως χρειάστηκε να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, αφού ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα. Οι γιατροί δίνουν καθημερινό αγώνα και την υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να βρουν ποιο είναι το επίμονο μικρόβιο που την έχει προσβάλει, ώστε να της δώσουν την κατάλληλη αντιβίωση.



Πηγή: Espresso

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Χρήστος Μενιδιάτης

Η περιπέτεια του τραγουδιστή ξεκίνησε την Τρίτη, καθώς ενώ ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα


Λίγο πριν την πρεμιέρα του σε live stage των βορείων προαστίων μαζί με τον Ηλία Βρεττό και τη Χριστίνα Σάλτη, ο Χρήστος Μενιδιάτης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείo, εξαιτίας φρικτών πόνων στην κοιλιά.

Η περιπέτεια του τραγουδιστή ξεκίνησε την Τρίτη, καθώς ενώ ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα συγγενικό του πρόσωπο να τον μεταφέρει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Ο γιατρός που τον εξέτασε διέγνωσε ότι ο τραγουδιστής είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα και μεταφέθηκε αμέσως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα λάβει εξιτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκάρει "Είμαι 35... Άλλοι με λυπούνται... Για κάποιους έχω χάσει το τρένο..."

Διαβάστε την εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας

Την μέρα των γενεθλίων, στις 17 Σεπτεμβρίου, συνάντησε ο φακός του ΟΚ! την Ελεονώρα Μελέτη κι ενώ αναχωρούσε από το κομμωτήριο για το πλατό του STAR.

Την ίδια μέρα, η παρουσιάστρια έγραφε στο blog της:

"35. Σε πέντε 40. Πριν πέντε 30. Ηλικίες. Αριθμοί. Οι οποίοι όμως έχουν αρχίσει να συνοδεύονται με σημάδια που αποδεικνύουν πως τα χρόνια φεύγουν. Σημάδια αλλά και ταμπού. 35. Ανύπαντρη. Εγώ το βρίσκω τέλειο. Άλλοι με λυπούνται. 35. Χωρίς παιδιά. Εμένα δεν με πειράζει. Άλλοι αναρωτιούνται πότε θα γίνω μάνα. 35... Για τους περισσότερους έχω μείνει πίσω, για κάποιους έχω χάσει το τρένο, για άλλους δεν είμαι φυσιολογική, για λίγους «με ενδιαφέρει μόνο η καριέρα μου. Για μένα τίποτε απ όλα αυτά. Για μένα 35. Χωρίς γάμο, αλλά και χωρίς διαζύγιο. Χωρίς παιδί, αλλά και χωρίς την ευθύνη να πληρώνει το παιδί αυτό τις δικές μου ενδεχομένως λάθος επιλογές, που κατά τη γνώμη μου ήμουν πολύ επιρρεπής στο να κάνω μέχρι σήμερα.
...

"Και αν δεν νιώσω ότι αυτό που έχω στο μυαλό μου μπορώ να το έχω και στη ζωή μου, δεν θα φοβηθώ να μην κάνω οικογένεια. Γιατί απολαμβάνω τη ζωή. Δεν είμαι κατά τύχη ανύπαντρη. Δεν είμαι κατά τύχη χωρίς παιδί. Δεν είμαι κατά τύχη 35. Απλά έχω ακολουθήσει τη φυσική ροή των πραγμάτων στη δική μου ζωή. Είμαι 35. Και είμαι ευλογημένη. Νιώθω τυχερή. Νιώθω αγαπητή...".

Η απίστευτη περιγραφή της Τζένης Μπότση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Η Τζένη Μπότση εξομολογήθηκε ότι στην αρχή της καριέρας της δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και ενώ έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.


«Ένας άνθρωπος του θεάματος, στον οποίο απευθύνθηκα για να βρω δουλειά, έκανε κάτι τόσο χυδαίο που δυσκολεύομαι ακόμα και να το περιγράψω. Έπαθα τέτοιο σοκ που προσπαθούσα να βρω που είναι η έξοδος και δεν μπορούσα», δήλωσε στο Οκ και συνέχισε την περιγραφή της:

«Ούτε θυμάμαι πόσες μέρες έκλαιγα, όταν έφερνα στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη εικόνα. Εγώ τότε ήμουν 21 ετών και για χρόνια , όποτε πήγαινα σε μια οντισιόν ήμουν πολύ επιθετική, ακριβώς γιατί φοβόμουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Τον έχω συναντήσει αρκετές φορές από τότε και πρέπει να σου πω ότι ταράζομαι κάθε φορά. Δεν το έχω πει σε κανέναν αυτό, αλλά πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που δεν θα είχα πρόβλημα αν τον έβλεπα να σέρνεται».


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...