Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Τακτοποιήθηκε το χρέος του… Θεοφάνους

Μπορεί να το έπαιξε λίγο δύσκολος, όμως τελικά ο Γ. Θεοφάνους αποφάσισε να ρίξει γέφυρες προς τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Αφοί Σοφικίτη Ο.Ε. και να λύσουν εξωδικαστικά τις οικονομικές διαφορές τους.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα νομής κατά του γνωστού μουσικοσυνθέτη, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει πληρώσει για τις κατασκευαστικές εργασίες που πραγματοποίησε στο «Μουσικό εργαστηράκι» του.

Ενώ λοιπόν τότε ο Γ. Θεοφάνους έλεγε ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για την εξόφληση της εταιρείας, το σκέφτηκε καλύτερα και προτίμησε να λυθεί η διαφορά και να μη διασύρεται το όνομά του.

Έτσι ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη βρίσκεται σε επαφή τόσο με το δικηγόρο, όσο και με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Γ. Θεοφάνους είναι πρόθυμος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου να καλύψει μεγάλο μέρος των 100.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου να το έχει καλύψει όλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως είναι τα αδέλφια Σοφικίτη να γράψουν επιστολή στην οποία θα αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους και ότι ήταν εντάξει στις οικονομικές του συναλλαγές.

Ρούλα Κορομηλά: «Θέλω να ερωτευτώ»

Ανανεωμένη γύρισε από τη Μύκονο, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές, Ρούλα Κορομηλά.

Αν και η γνωστή παρουσιάστρια βρισκόταν στη Μύκονο με γυναικοπαρέα, για την ακρίβεια με τις φίλες της Μαρία Ηλιάκη και Έλενα Παπαβασιλειου φαίνεται ότι η καλοκαιρινή χαλάρωση ξύπνησε μέσα της τον έρωτα.
«Λίγες ημέρες διακοπών ήταν αρκετές για να μου ανοίξουν την όρεξη και δεν εννοώ το προφανές. Τι έκανα ρε παιδιά τόσο καιρό και δεν έβλεπα τι κυκλοφορεί; Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, μπουρλότο!», γράφει η γνωστή παρουσιάστρια στο facebook.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο για τη Ρούλα, για την οποία πλέον πολλοί αναρωτιούνται αν θα γνωρίσει αυτό το καλοκαίρι τον έρωτα στη Μύκονο.

Οι φίλες της πάντως, όπως η Έλενα Παπαβασιλείου, συνεχίζουν να είναι μόνες και να κόβουν στο νησί των Ανέμων.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Να αλλάξει τη διαθήκη του επιχείρησε τη μέρα που πέθανε ο Πήτερ Σέλερς

Ο ηθοποιός Πήτερ Σέλερς προσπάθησε να αλλάξει τη διαθήκη του την ημέρα που έπαθε την καρδιακή προσβολή που του κόστισε τη ζωή, αποκαλύπτει επιστολή που παρέμενε άγνωστη. Ο ηθοποιός δεν ήθελε να περάσει η περιουσία του στην εν διαστάσει τέταρτη σύζυγό του Λιν Φρέντερικ.

Σύμφωνα με επιστολή με ημερομηνία 22 Ιουλίου 1980 -την ημέρα που ο διάσημος σταρ κατέρρευσε στο Dorchester Hotel, η κόρη του Βικτόρια από τον δεύτερο γάμο του με την Μπριτ Έκλαντ θα κληρονομούσε 20.000 λίρες όταν γινόταν 21 ετών.

Ωστόσο, η επιστολή δεν νομιμοποιήθηκε ποτέ και τα περισσότερα χρήματα κληρονόμησε η σύζυγός του Λιν Φρέντερικ.

Η επιστολή θα δημοπρατηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και αναμένεται να πουληθεί έναντι τουλάχιστον 1.500 λιρών.

Ο Πήτερ Σέλερς κατέρρευσε μερικές μόλις ημέρες πριν πραγματοποιήσει μια μεγάλη εγχείρηση καρδιάς στο Λος Αντζελες.

Είχε υποστεί πολλές φορές καρδιακή προσβολή -ακόμα και 13 μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Μετά την κατάρρευσή του έμεινε δύο ημέρες σε νοσοκομείο του Λονδίνου και πέθανε το βράδυ της 24ης Ιουλίου 1980, σε ηλικία 54 ετών.

Ο Mel Gibson κατηγορείται ότι κακοποίησε την κόρη του

Αυτή η κόντρα δεν λέει να κοπάσει. Μετά από τις κασέτες που διέρρευσαν με τον  Mel Gibson μαινόμενο να απειλεί την πρώην του Οξάνα Γκριγκορίεβα και να την κατηγορεί ότι δεν τον αγάπησε ποτέ, τώρα έρχεται εκείνη με νέες πιο βαριές κατηγορίες.

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται τώρα ότι κακοποίησε τη μόλις οχτώ μηνών κόρη που έχει με την Γκριγκορίεβα. Μάλιστα η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφίες που δείχνουν το μωρό μελανιασμένο και τις οποίες θα καταθέσει στο δικαστήριο, ζητώντας την ποινική δίωξη του Mel.

Η Γκριγκορίεβα ισχυρίζεται ότι ο Gibson της επιτέθηκε την ώρα που κρατούσε τη μικρή στην αγκαλιά της όταν ήταν μόλις δύο μηνών, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Στο πλευρό του Gibson έσπευσε η πρώην σύζυγός του, η οποία ήταν μαζί του για σχεδόν 30 χρόνια και απέκτησε μαζί του επτά παιδιά.

Η Robyn Gibson έδωσε ένορκη κατάθεση και υποστήριξε: «Ο Mel δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί μου, ούτε κατά τη διάρκεια του γάμου μας, ούτε μετά το χωρισμό μας. Ήταν ένας υπέροχος και στοργικός πατέρας».

Πάντως δεν φαίνεται ότι ο Mel Gibson θα ξεμπερδέψει γρήγορα με τη Ρωσίδα πρώην του.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πρόστιμο από υπουργείο στον Κ. Σόμερ

Το 2009 έφυγε με τον χειρότερο τρόπο για τον Κώστα Σόμερ και το 2010 αποδεικνύεται πολύ χειρότερο.

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν έντρομος ο γνωστός ηθοποιός κατέφτανε στη Γλυφάδα για να δει την καφετερία του να γίνεται στάχτη μπροστά στα μάτια του.

Η καφετέρια «Oxyzen» που βρισκόταν στο ισόγειο πολυκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς και τότε αρκετά δημοσιεύματα υποστήριζαν  ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Και σαν να μην έφτανε η πίκρα του ηθοποιού που καταστράφηκε η περιουσία του, τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο, ύψους 20.000 ευρώ, αφού κατηγορείται για σοβαρές παραλείψεις όσο καιρό λειτουργούσε η καφετέρια.

Ο ΕΦΕΤ κατηγορεί τον Σόμερ για σοβαρές αποκλίσεις των όρων αδειοδότησης, αφού ο γνωστός ηθοποιός είχε βγάλει άδεια για Αναψυκτήριο – Ζαχαροπλαστείο με Παρασκευαστήριο – Γαλακτοπωλείο και το «Oxyzen» κάθε άλλο παρά ζαχαροπλαστείο ήταν.

Εκτός κι αν στα ζαχαροπλαστεία – γαλακτοπωλεία σερβίρουν αλκοολούχα ποτά και έχουν το dj να παίζει στα decks μέχρι πρωίας!!!

Επίσης η καφετέρια δεν είχε τις κατάλληλες υποδομές για να καλύψει τις ανάγκες της, οι εργαζόμενοι δεν είχαν βιβλιάρια υγείας ενώ βρέθηκαν μέχρι και ακατάλληλα προς κατανάλωση τρόφιμα!!!!

Λουκούμι δηλαδή το… «Oxyzen»! Σίγουρα ο Κ. Σόμερ θα θέλει να ξεχάσει όσο πιο σύντομα γίνεται το επιχειρηματικό του αυτό φιάσκο.

Δείτε φωτογραφίες από την καμένη καφετέρια του ηθοποιού.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Sakis - Hλίας ξανά μαζί!

ANT1Hλίας Ψινάκης και Σάκης Ρουβάς, ξανά μαζί! Σε νέο πόστο ο Ηλίας Ψινάκης για τον ANT1 και μάλιστα στο πλευρό του Sakis!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ηλίας Ψινάκης είπε το «ναι» για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» και μάλιστα αρπάζοντας τη θέση του Νίκου Μουρατίδη. Ο περιζήτητος ως παρουσιαστής, κριτής, σχολιαστής αλλά και καλεσμένος κάνει και πάλι την έκπληξη λέγοντας «όχι» σε κάθε είδους πρόταση άλλων καναλιών προκειμένου να καθίσει σε μία από τις τέσσερις θέσεις της κριτικής επιτροπής του 3ου live show.

Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του μάνατζερ, ο Ηλίας Ψινάκης έχει κάνει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ANT1. Ο μάνατζερ τα έχει βρει με το κανάλι σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμος να συνεργαστεί άλλη μία φορά με τον Σάκη Ρουβά. Υστερα από αρκετά χρόνια επαγγελματικού χωρισμού ο παρουσιαστής θα συναντήσει και πάλι τον πρώην μάνατζέρ του, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη.

Οι άνθρωποι του σταθμού αρκετό καιρό συζητούν για το ποιοι θα στελεχώσουν φέτος την κριτική επιτροπή, καθώς υπήρξε πιθανότητα αποχώρησης του Γιώργου Θεοφάνους, λόγω των προβλημάτων του με τη δισκογραφική Sony. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, άρα ο συνθέτης μπορεί να μείνει στη θέση του.

Ετσι λοιπόν ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε ο «κλήρος» πέφτει σε αυτήν του Νίκου Μουρατίδη. Αλλωστε ο μουσικός παραγωγός καθυστέρησε να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τον ANT1 και το «X-Factor», καθώς δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του Mega «Just two of us», την οποία ήθελε να μελετήσει.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Ηλία Ψινάκη να είναι ένα βήμα πριν επισφραγίσει τη νέα του συμφωνία και με υπογραφή, η οποία θα τον φέρει ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιώργο Θεοφάνους.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...