Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η «Μούσα» του Αλμοδοβάρ στη Μύκονο

Από τον Πέτρο Στεργίου /zougla.gr

Ακόμα μια χρονιά, το νησί των ανέμων φιλοξενεί παρέλαση επωνύμων και σε λίγες μέρες, η Μύκονος θα υποδεχτεί ακόμα μια διάσημη σταρ, μια σταρ «στα πρόθυρα νευρικής κρίσης»! Ο λόγος βέβαια, για την Ισπανίδα, Rossy De Palma, η οποία πρωταγωνίστησε και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία του Πέδρο Αλμοδοβάρ, «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». 

Η εκκεντρική ηθοποιός με τη γαμψή μύτη, θεωρείτε από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα της σόου μπιζ της Ισπανίας, η οποία κατάφερε να σπάσει το φράγμα της στερεότυπης ομορφιάς που επικρατούσε για χρόνια στην μεγάλη οθόνη. Την ανακάλυψε ο δαιμόνιος σκηνοθέτης σε ένα καφέ, την έχρισε πρωταγωνίστρια λόγο της διαφορετικότητας της και τα υπόλοιπα είναι …ιστορία.

Θα την θυμόσαστε σίγουρα από την συμμετοχή της στις ταινίες «ΚΙΚΑ», «Το μυστικό μου λουλούδι» και στην ταινία «Νόμοι του Πάθους» στο πλευρό του Αντόνιο Μπαντέρας. Η πετυχημένη καριέρα στην μεγάλη οθόνη της άνοιξε και τον δρόμο για τον κόσμο της μόδας – τελικά η διαφορετικότητα αποδείχθηκε διαβατήριο. Έγινε μούσα και μοντέλο για τους διάσημους μετρ μόδας, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler, Christian Loubotin και πλήθος άλλων.

Η Rossy De Palma, η οποία έχει σχολιαστεί ότι είναι σαν να βγήκε από πίνακα του Πικάσο, στις 29 Ιουλίου θα βρεθεί στο γνωστό μπαρ της Μυκόνου «JACKIE’O», για να ευχηθεί «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» ή αν θέλετε «Feliz Cumpleaños» για τα τέσσερα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και να διασκεδάσει με τους θαμώνες του. Το εν λόγω μπαρ έχει καταφέρει στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του να γίνει πόλος έλξης των διάσημων Ελλήνων και ξένων που επισκέπτονται το νησί. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει από εκεί , εκτός όλων των εγχώριων celebrity, o τραγουδιστής George Michael, οι σχεδιαστές Jean Paul Gautier, Dean & Dan των D Squared, κ.α.

Αναμφισβήτητα, η Rossy De Palma, έρχεται την πιο σωστή στιγμή στη χώρα μας, όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της, είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...