Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Φωτογραφίες από την άφιξη των Kardashian στην Ελλάδα!

Στη Μύκονο βρίσκονται από χθες οι αδελφές Kardashian με την μητέρα τους και ολόκληρο το συνεργείο της reality εκπομπής που πρωταγωνιστούν. Οι διάσημες τηλεπερσόνες επέλεξαν το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου για να περάσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πλάι στο κύμα.
 
Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου έκαναν τα ψώνια τους στα μαγαζιά περιμένοντας να πάρουν την πτήση τους για Μύκονο.
Ευτυχισμένη γιαγιά, η Kris Jenner, δεν άφησε από την αγκαλιά της την εγγονή της Penelope. Η μικρή κόρη της Kourtney έχει κλέψει άλλωστε τις εντυπώσεις στην οικογένεια. Ενώ, στα duty free έκανε τις βόλτες της και η μέλλουσα μανούλα Kim Kardashian, φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα.
 
Όσο για την άφιξή τους στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι διάσημες κυρίες έφθασαν στο νησί στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης με κανονική πτήση της Aegean, ανάμεσα στον υπόλοιπο απλό κόσμο. Φυσικά, συνοδευόμενες από την προσωπική τους ασφάλεια όπως αρμόζει στους stars.

Εκεί τους περίμενε και ο Δήμαρχος της Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς ο οποίος τους καλωσόρισε και τους πρόσφερε λουλούδια!

 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...