Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου

Με τη σύλληψη του πρώην παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του Star συνεχίστηκε η κόντρα του Αιμίλιου Λιάτσου με τον Πάνο Καμμένο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η σέξι φωτογράφηση της Κύπριας που θριαμβεύει στην αμερικάνικη τηλεόραση (3 Φωτο)

Η 21χρονη Χάνα Σιμόνε, παιδί Ινδού πατέρα και Γερμανοκύπριας μητέρας, μεγάλωσε στην Λευκωσία. Και μετά κατέκτησε διαδοχικά την Καναδική τηλεόραση, τον ΟΗΕ (όπου θήτευσε) και, πλέον την Αμερικάνικη τηλεόραση μέσω του ρόλου της ως supermodel στο sitcom New Girl. Η συγκεκριμένη φωτογράφηση στο σπίτι της για το Esquire, είναι απλά το κερασάκι.

«Η Λευκωσία είναι η τελευταία χωρισμένη στα δυο πρωτεύουσα στον πλανήτη. Και εγώ ζούσα εκεί. Την τελευταία φορά που επέστρεψα είχα την ευκαιρία να πάω στην βόρεια Κύπρο. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία το να μπορώ να περπατήσω πίσω από αυτόν τον τοίχο.  
 
Σαν μια στιγμή βγαλμένη από τον Μάγο του Οζ, όπου κοιτάς πίσω από την κουρτίνα. Ήταν πολύ διαφωτιστικό να δω με τα ίδια μου τα μάτια πως μοιάζει αυτό το κομμάτι της χώρας μου».

Αυτό δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο η μεγαλωμένη στην Λευκωσιά σταρ της Αμερικάνικης τηλεόρασης, που φαίνεται να διαθέτει το απαραίτητο σώμα (και κορμί) για να κάνει το πέρασμα και στον κινηματογράφο.
 
Πάντως, και να μην τα καταφέρει, δεν πρόκειται να πεινάσει, αφού διαθέτει μόρφωση που θα ζήλευαν αρκετοί πανεπιστημιακοί.

Συγκεκριμένα έχει στην βαλίτσα της δυο Master, ένα βιβλίο πάνω στις Διεθνείς σχέσεις (γραμμένο μαζί με τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Καναδά) και θητεία στον ΟΗΕ.

Επίσης έχει γυρίσει κυριολεκτικά όλο τον πλανήτη, αφού -πέρα από την Λευκωσιά- έζησε με την οικογένειά της στην Σαουδική Αραβία, την Ινδία, την Αγγλία και, τελικά στον Καναδά.

Αν σας ακούγεται υπερβολικά ως η τέλεια γυναίκα, αυτό συμβαίνει επειδή αυτό ακριβώς είναι.
Enhanced by Zemanta

Ο Γούντι Άλεν στις Σποράδες!

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Γούντι Άλεν, αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες σε νησί του Αιγαίου, αναζητώντας τόπους γυρισμάτων για μία από τις επόμενες ταινίες του.

Σύμφωνα με το in.gr ο Γ.Άλεν σκοπεύει στο μέλλον να σκηνοθετήσει ταινία και στη χώρα μας -την οποία έχει επισκεφθεί ξανά για να δώσει τζαζ συναυλία-, επιθυμώντας έτσι να συνεχίσει την «περιοδεία» του στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας από τους σταθμούς του Γ.Άλεν αναμένεται να είναι η Σκιάθος, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για την ταινία Mamma Mia!

Ο Γούντι Άλεν έχει ήδη ετοιμάσει τη νέα του ταινία, To Rome with love,η οποία είναι γυρισμένη στη Ρώμη.

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα imdb, η επόμενη ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη αναμένεται να γυριστεί στην Κοπεγχάγη.

πηγή: www.lifo.gr

Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Άντονυ!

Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Άντονυ!
Σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Τόνυ Άντονυ...

Ο ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια, όπως και ο αδερφός του.

Ο δημοφιλής κωμικός ήταν αποχώρησε από την παράσταση «Οι σαλταρισμένοι» που ήταν να εμφανιστεί το χειμώνα, ισχυριζόμενος λόγους υγείας. Ο Τόνυ είχε ξεκινήσει κανονικά πρόβες αλλά υπέφερε από ένα πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και επέλεξε να σταματήσει διακριτικά χωρίς να το μοιραστεί με όλους.

Το πάλεψε μαζί με τον αδερφό του που έχει το ίδιο πρόβλημα. Προχθές, σύμφωνα με την Espresso, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους. Όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιός έχει συνεχώς στο πλευρό του το γιο του. Τώρα, θα δώσει την δική του μάχη μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβου

O δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτηςκαι όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές της τελευταίας 20ετίας.


O νεότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, ο Φοίβος, συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζοντας το με μια μεγάλη παραγωγή, στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα που έδωσαν πνοή στο όραμα του Φοίβου θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για μια αξέχαστη μουσική γιορτή! Για πρώτη φορά ενωμένοι, οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές, θα δημιουργήσουν το προσωπικό μας soundtrack σε μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια που λατρέψαμε, και που μας γέμισαν συναισθήματα.

Μια υψηλού επιπέδου οπτικοακουστική παραγωγή στην οποία θα συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά οι : Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, ΝΙΝΟ, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus και πολλοί ακόμη.

Την σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

tlife

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Πως είναι σήμερα ο Ντίνος Καρύδης;


Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Μακεδονία TV "Κορίτσια για σπίτι" και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όλο αυτό τον καιρό πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν. Η ίδια η κόρη του σήμερα δίνει ένα τέλος στην παραφιλολογία και δίνει απαντήσεις μπροστά στην κάμερα της εκπομπής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Nτ. Παπαδημητρίου: "Δεν αξίζει να ζεις ένα ξενέρωτο έρωτα"

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την προβολή των ΜΜΕ, για τον έρωτα αλλά και τα παιδιά της...


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" για τον έρωτα, για την ιδιωτκή της ζωή και τα ΜΜΕ, για το αν έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε νωρίς, αλλά και για τα παιδιά της!

Η γνωστή ηθοποιός για τον έρωτα αποκάλυψε: "Αυτό που δεν χωράει καμία αμφιβολία είναι πως δεν αξίζει να ζεις ένα ξενέρωτο έρωτα. Πρέπει να τον ζεις σε όλο του το μεγαλείο, αλλιώς μην μπεις καν στον κόπο. Το ερωτικό πάθος είνα αυτό που σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που ενδεχομένως να μην είχες φανταστεί πως θα έκανες ποτέ, κι' αυτά είναι που αξίζουν. Ο έρωτας είναι από τις βασικότερες αιτίες για τρέλα, με την καλή έννοια πάντα."

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε νωρίς και έκανε παιδιά: "Δεν μετανιώνω για τίποτε. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα έκανα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αναγκαστικά έμεινα έξω από τον καλλιτεχνικό χώρο στην καλύτερη ίσως περίοδο για την δουλειά μας. Βλέποντας όμως καθημερινά τα παιδιά μου, δεν θα άλλαζα αυτό που έχω με καμία επιτυχία, προσωπική ή επαγγελματική."

Η Ντορέτα μίλησε για τα ΜΜΕ και είπε ότι στην ιδιωτική της ζωή της έχουν φερθεί καλά: "Νομίζω πως ναι γιατί κι εγώ σέβομαι τους ανθρώπους που δουλεύουν στα ΜΜΕ. Ο καθένας μπορεί να τηρήσει τα όρια που ο ίδιος θέτει για την ιδιωτική του ζωή. Προσπάθησα να μην αφήσω τα πράγματα να ξεφύγουν, οπότε ακόμα και όταν χώρισα νομίζω πως η κατάσταση ήταν πολύ ελεγχόμενη. Απέφυγα να μιλάω δημόσια για την προσωπική μου ζωή, να αναμασάω τα ίδια και τα ίδια. Δεν αντέχω μια τέτοιου είδους προβολή. Θέλω να έχω την ησυχία μου."

Τέλος στην ερώτηση αν έχουν συνειδητοποιήσει τα παιδιά της ότι είναι ηθοποιός, δήλωσε: "Φυσικά και αντιλαμβάνονται την δουλειά που κάνω και μάλιστα τους αρέσει. Άσε που ο μικρότερος γιος μου θέλει να έρχεται στο θέατρο συνέχεια μαζί μου."

Με εξώδικο απαντά η Έλλη Στάη στα δημοσιεύματα χωρισμού της

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού της με τον Μιχάλη Γουλανδρή η Έλλη Στάη και απαντά στέλνοντας εξώδικο στο περιοδικό CIAO που κυκλοφόρησε το σχετικό ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια της ΝΕΤ είναι αποφασισμένη να κινηθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, όλα όσα ισχυρίζεται το περιοδικό δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν ισχύουν λοιπόν οι φήμες περί χωρισμού της αλλά και όλη η παραφιλολογία που αναπαράχθηκε στο Διαδίκτυο σχετικά με την κρίση στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2008 και ο γάμος τους όχι μόνο δεν περνά κρίση, αλλά βρίσκεται στην καλύτερη φάση του. Η «σιδηρά» κυριά των ειδήσεων αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά προκειμένου οι φήμες περί χωρισμού να λάβουν οριστικά τέλος.

Στο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα - Στο πλευρό της ο Τ. Δέλλας

Μπορεί χθες, η Γωγώ Μαστροκώστα να βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου της Έλενας Μακρή, αλλά σήμερα μπήκε στο νοσοκομείο Metropolitan για προγραμματισμένη επέμβαση

Η όμορφη Γωγώ, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE,  χειρουργήθηκε κι έκανε αφαίρεση χολής με λαπαροσκοπική μέθοδο. Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και η ίδια πρόκειται να μείνει στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες.

Από το πλευρό της φυσικά δεν λείπει ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας που τη φροντίζει ανελειπώς.

Στο TLIFE μίλησε κι άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον:

"Η Γωγώ είναι καλά, μιλήσαμε. Αφαίρεσε μια πέτρα... Θα μείνει για λίγο στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά."

Συνελήφθη για τέταρτη φορά ο Λάκης Γαβαλάς

Για τέταρτη φορά μέσα σε πέντε μήνες συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία ο Λάκης Γαβαλάς

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..

Η «Τασούλα» αποκαλύπτει την... άγρια πλευρά της [βίντεο]

Τα τατουάζ της έδειξε στον φωτογραφικό φακό η Μαρία Διακοπαναγιώτου αποκαλύπτωντας την...άγρια πλευρά της «Τασούλας»...

«Προς το παρόν έχω ένα τατουάζ στο κουτουπιέ και δύο στο χέρι. Το ένα μοιάζει με γοργόνα που έχει μέσα το γράμμα "Ξ", από το όνομα της μαμάς μου, που λέγεται Ξανθίππη. Ήθελα κάτι να τη θυμίζει, το συζήτησα με τον Κυριάκο από το Sake Tattoo και μου έφτιαξε κάτι αληθινά υπέροχο. Το άλλο είναι πολλά πουλιά μαζί, διαφορετικά ειδών, τα οποία για μένα συμβολίζουν την ελευθερία. Πρόκειται για cover up ενός παλιού τατουάζ που είχα "χτυπήσει" πιτσιρίκα, όταν ήμουν δεκαεννέα ετών», αναφέρει στο περιοδικό Ιnked.

Στην ερώτηση αν φοβάται ότι μπορεί να μετανιώσει για κάποιο τατουάζ της στο μάλλον απαντά «Και τότε γιατί να ερωτευτείς, ενώ ξέρεις ότι στην πορεία μπορεί κάποια στιγμή να χωρίσεις;».

Δείτε το βίντεο με την Μαρία Διακοπαναγιώτου και την συνέντευξη που έδωσε έπειτα από φωτογράφιση της στο περιοδικό Inked:

 

Πρωταγωνιστής καθημερινών σίριαλ παραδέχεται πως έχει υπάρξει μέλος ερωτικού τριγώνου

Πληρώθηκε για τη συμμετοχή του στα "Μυστικά της Εδέμ";
O γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό ΟΚ, σχετικά με το πρόβλημα των πληρωμών που υπάρχει με τη σειρά "Μυστικά της Εδέμ".

Η Έλενα Ακρίτα σε συνέντευξή της στην Πόπη Τσαπανίδου είπε ότι έφτασε στα όρια της κατάθλιψης, καθώς παρέμενε απλήρωτη για τα "Μυστικά της Εδέμ".

Εγώ πληρώθηκα για τα "Μυστικά της Εδέμ", αλλά ξέρω ότι πολλοί συνεργάτες παραμένουν απλήρωτοι. Δεν θέλω να μιλήσω για την Έλενα, αλλά γενικότερα πιστεύω ότι η κατάθλιψη μπορεί να έχει διάφορες αιτίες και η αφορμή να είναι το γεγονός ότι κάποιος δεν αμείβεται γι' αυτό που κάνει.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Έχετε υπάρξει ποτέ μέλος ερωτικού τριγώνου, όπως οι ήρωες της σειράς;

Ναι, έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο. Έχω απιστήσει σε προηγούμενη σχέση μου, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ παράλληλη σχέση. Από τη στιγμή που κάτι μέσα σου τελειώνει, δεν καταλαβαίνω τι ωφελεί να το συντηρείς. Για μένα, όσοι έχουν παράλληλες σχέσεις φοβούνται να ζήσουν και από φόβο ότι θα πονέσουν όταν χωρίσουν εγκλωβίζονται σε κάτι που ούτε τους καλύπτει, ούτε τους ευχαριστεί.

Έχεις δηλώσει παλαιότερα ότι είσαι τόσο νάρκισσος που όταν περνάς μπροστά από καθρέφτη αποκλείεται να μη σταθείς.

Ναι, το κάνω. Όπου βρω καθρέφτη, σε ασανσέρ ή ακόμα και σε βιτρίνες καταστημάτων, θα χαζέψω τον εαυτό μου με έναν σχεδόν αυτοσαρκαστικό τρόπο. Φαντάζομαι θα με έχουν κοροϊδέψει πολλοί, αλλά το κάνω.

Σε ποιόν "στέλνει πακέτο" η Μελίνα Ασλανίδου;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 26 Απριλίου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανοίγουμε δύο πακέτα που θα συγκινήσουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Η ευγνωμοσύνη και η αγάπη ήταν τα κινητήρια συναισθήματα για να στείλει αυτό το πακέτο στον παραλήπτη, τον οποίο έχει να δει πάνω από 15 χρόνια και ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην παιδική και εφηβική περίοδο της ζωής της. Η ενδεχόμενη συνάντηση μαζί του τη συγκινεί και η ίδια την παρομοιάζει με θεόσταλτο δώρο.

Το δεύτερο πακέτο στέλνει ο 23χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος έρχεται στην εκπομπή με ένα και μόνο αίτημα: Να πάρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τον στοιχειώνουν από την παιδική του ηλικία. Ο Κωνσταντίνος, στην ηλικία των έξι τοποθετήθηκε από τους Έλληνες γονείς του στην παιδική στέγη Πάφου, ενώ στην ηλικία των οκτώ δόθηκε για υιοθεσία. Η απόρριψη και η εγκατάλειψη από τους ανθρώπους που τον έφεραν στον κόσμο και τον μεγάλωσαν μέχρι τα έξι του χρόνια, τον συντρόφευε πάντα. Σήμερα, συνειδητοποιημένος και ώριμος για την απόφασή του να αντιμετωπίσει, τους βιολογικούς του γονείς αλλά και τους εφιάλτες των παιδικών του χρόνων, στέκεται απέναντί τους και δίνει τις δικές του απαντήσεις. Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ξεφάντωμα και τις Τρίτες προτείνει το ΠΑΡΑΛΙΑ live

Ξεφάντωμα και τις Τρίτες προτείνει το ΠΑΡΑΛΙΑ live αφού η αυξημένη ζήτηση που έχει παρουσιαστεί από τη μεριά του κοινού οδήγησε στην απόφαση να παραμένει ανοικτό και την Τρίτη.

Το δίδυμο Άντζελας Δημητρίου- Δημήτρη Γιώτη έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό και έχει ταράξει τα νερά της «παραλιακής» νυχτερινής διασκέδασης.

Στο ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο του ΠΑΡΑΛΙΑ live κάθε βράδυ συμβαίνει το αδιαχώρητο και το κέφι εκτοξεύεται στα ύψη.

Η Άντζελα Δημητρίου στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της, πιο ανανεωμένη και κεφάτη από ποτέ, ενθουσιάζει με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της αλλά και με ένα non-stop πρόγραμμα με κορυφαίες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει με πάθος.

Ο Δημήτρης Γιώτης, με πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες στις αποσκευές του και τη μεγάλη εμπειρία του διασκεδαστή, βάζει τη δική του σφραγίδα στη βραδιά και  ξεσηκώνει το κοινό μέχρι το ξημέρωμα.

Το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει έχει ένα και μόνο σκοπό: γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως και μέχρι πρωίας!

Το ΠΑΡΑΛΙΑ live , το μόνο μαγαζί στην παραλιακή που είναι ανοικτό 5 μέρες την εβδομάδα είναι το καινούριο καλοκαιρινό μας στέκι!

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από απαίτηση των 2 καλλιτεχνών, οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές, καθώς το μπουκάλι είναι στα 95 ευρώ και το ποτό στα 5 ευρώ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος Κ. Μποσνάκης.

ΠΑΡΑΛΙΑ live Λ. Ποσειδώνος 64, Άλιμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9817980 Ώρα έναρξης : 23.45
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή,
Δευτέρα και Τρίτη
Ποτό στο bar : 5 euro
Τιμή φιάλης : 95 euro

" Η Μεξικάνα σταρ από την Εύβοια"

" Η Μεξικάνα σταρ από την Εύβοια"  είναι ο τίτλος του "καυτού" ρεπορτάζ που παρουσιάζει η Κυριακάτικη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", στο φύλλο της Κυριακής 22 Απριλίου.

Και δεν είναι άλλη από τη Σοφία- Λάμα Σταματιάδη (φωτό), η οποία α, έχει ξετρελάνει τους Μεξικανούς. 


Η σέξι Ελληνίδα 25 ετών, «μαγεύει» τους Μεξικάνους κάνει λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός!

Η Σοφία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της χώρας, αλλά και σόου των ΗΠΑ, όπως τα «Pecados Ajenos», «Eva Luna» και «La Casa de al Ladο».

Γεννημένη το 1987 στο Μεξικό, η σέξι μελαχρινή χρωστά τις ελληνικές ρίζες στον παππού της, ο οποίος κάποια στιγμή εγκαταστάθηκε στη χώρα.
 
Από την ηλικία των 11, η Σοφία κατάλαβε την κλίση της στην υποκριτική, με την γιαγιά της να την παροτρύνει να κυνηγήσει το όνειρό της. Μάλιστα, παρουσίασε παιδικά σόου, ενώ στα 16 της πήρε μέρος για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά.
Ελληνικά δεν γνωρίζει, όμως, τονίζει ότι νιώθει Ελληνίδα και στο σπίτι της τηρούν τα έθιμα της χώρας μας.

«Λυπάμαι που δεν μιλάω ελληνικά, αλλά ελπίζω να τα μάθω σύντομα. Επίσης, σχεδιάζω να επισκεφθώ την Ελλάδα ξανά», αναφέρει.
Πάντως, το ελληνικό της ταπεραμέντο στα ερωτικά δεν είναι… διαθέσιμο. Βλέπεις, οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Julian Gil.

Η 25χρονη καλλονή μπορεί να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μεξικό αλλά ο παππούς της έχει ελληνική καταγωγή και μάλιστα από την Εύβοια, όπως αποκαλύπτει 

Σε συνέντευξή της,  αναφέρει: " Εκείνος που μετοίκησε πρώτος από την Εύβοια στο Μεξικό ήταν ο παππούς μου, ενώ αργότερα τον ακολούθησε ολόκληρη η οικογένεια.
Μπορεί να μην μιλάω ελληνικά, αγαπώ όμως τον τόπο καταγωγής μου. Λατρεύω τη σπανακόπιτα που έφτιαχνε η γιαγιά μου και θυμάμαι ακόμη τη μυρωδιά από το ούζο, που έπινε τις Κυριακές ο παππούς μου."

Η Jennifer Aniston στην Ελούντα για τις προετοιμασίες του γάμου της

Όπως μεταδίδει αποκλειστικά το ΤΜΖ, η Jennifer Aniston και o Justin Theroux πριν λίγο καιρό επισκέφτηκαν... το Elouda Beach Hotel, από όπου πηγές από το ξενοδοχείο ανέφεραν ότι η Jennifer είχε πάει για να «βολιδοσκοπήσει» το χώρο.

Το ξενοδοχείο τους προσφέρει σύμβουλο, απαιτούμενα δικαιολογητικά, πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο στο παρεκκλήσι του, νυφική ανθοδέσμη, λουλούδι για το πέτο του γαμπρού, διακόσμηση του χώρου, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ελληνικά γλυκά μετά την τελετή για τους νεόνυμφους.

Πηγή από το ξενοδοχείο, αναφέρει ότι η Aniston δεν έχει κλείσει ακόμη για τον γάμο που προγραμματίζεται για τον Ιούλιο, καθώς θέλει να σκεφτεί μήπως τελικά επιλέξει την άλλη πλευρά του νησιού... στην οποία έχει και συγγενείς.

Το χολυγουντιανό περιοδικό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την είδηση ότι η όμορφη ηθοποιός σχεδιάζει το γάμο της χιλιάδες μίλια μακριά από το Χόλιγουντ. στο μέρος που γεννήθηκε ο πατέρας της

Ο πατέρας της Aniston, Γιάννης Αναστασάκης, γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια μετά, το 1935, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει με προορισμό της ΗΠΑ.
Το Μάρτιο, ο ξάδελφος της Jen, Αντώνης Αναστασάκης μιλώντας στο δελτίο του Star, είχε αποκαλύψει ότι Jennifer και Justin θα πουν το… «I do» στα Χανιά!

Όπως είπε ο ξάδελφος στα Χανιά έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να καλοδεχτούν τα κοπέλια και είχε υποσχεθεί ότι στο γάμο θα καεί το πελεκούδι.

Η Aniston έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα για διακοπές ενώ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Κρήτη ήταν το 2005.
flashnews.gr
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Θοδωρής Δρακάκης: «Έχουμε μεγαλοποιήσει τη Μενεγάκη»

Σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των ειδήσεων του Star σχολίασε τη μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη,απέναντι στη «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη.

Μιλώντας στο «ΟΚ!», ο δημοσιογράφος απάντησε στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να βγει νικήτρια στη «μάχη» με την Ελένη Μενεγάκη:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιάννης Κότσιρας: Λατρεύω τις ωραίες γυναίκες

Ο Γιάννης Κότσιρας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο entertv.gr και αποκάλυψε την αγάπη του για το γυναικείο φύλο, για το «καλάμι» και εξομολογήθηκε ποτέ σκέφτηκε να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Ποιά είναι η σχέση σας με τις γυναίκες;
 

Η καλύτερη που θα μπορούσε. Λατρεύω τις ωραίες γυναίκες και αυτές που ξέρουν τι θέλουν. Για μένα ωραία γυναίκα είναι αυτή που εκτιμά τον εαυτό της.
Υπήρξε στιγμή στην καριέρα σας που φοβηθήκατε ότι θα χάσετε τον Γιάννη;
Μόνο το 1997 όπου αντιμετώπισα αυτή τη βίαιη αλλαγή στη ζωή μου που έφερε η επιτυχία του δίσκου «μόνο ένα φιλί». Δεν ψωνίστηκα ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να το λέμε. Απλά φοβήθηκα πάρα πολύ και κλείστηκα τρομερά στον εαυτό μου. Αν και για να είμαι ειλικρινής όταν βλέπω υπουργούς να μιλάνε, η λέξη ψώνισμα ή η έκφραση καβαλάω το καλάμι, αποκτά νέα διάσταση.
Υπήρξε στιγμή στη καριέρα σας που σκεφτήκατε να σταματήσετε να τραγουδάτε;
Την ίδια περίοδο. Το 1998. Μάλιστα σταμάτησα για ένα διάστημα. Όμως μετά από την υποστήριξη από τους ανθρώπους μου απλά αποφάσισα πως θα παραμείνω, βάζοντας τους δικούς μου όρους πια και διώχνοντας από γύρω μου όλους αυτούς που περίμεναν να ζήσουν εις βάρος μου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα καρφιά του για τους ατάλαντους συναδέλφους του…

Ο δημοφιλής ηθοποιός που διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους του, μίλησε στο περιοδικό Status για τη συνεργασία του με το Γιάννη Μπέζο, στο έργο «Απατεώνες και τζέντλεμαν» και εξήγησε ότι το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι να επικοινωνήσει με το κοινό.

«Στη δουλειά μας πολλές φορές μετράνε και οι προθέσεις, όχι μόνο το αποτέλεσμα. Ζητούμενο για εμάς είναι να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο. Δεν κάνουμε πράγματα για να μας δουν πέντε φίλοι μας…»
Επίσης μίλησε για τους ηθοποιούς που έχουν παρασυρθεί από την έπαρση και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματική σημασία και τη δύναμη της δουλειάς του ηθοποιού: «Το κόμπλεξ της αταλαντοσύνης ορισμένων φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην παραδέχονται ούτε καν το συγγραφέα τον οποίο πρόκειται να ερμηνεύσουν. Ένας άνθρωπος που τα υλικά της δουλειάς του είναι το σώμα του, το μυαλό του και η ψυχή του, δεν μπορεί να είναι ασόβαρος…».
entertv.gr

Μαριέττα Χρουσαλά:Θα γίνει μανούλα!

Επιβεβαιώνεται η εγκυμοσύνη της Μαριέττας Χρουσαλά


Τον τελευταίο καιρό έντονες ήταν οι φήμες ότι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Αυτή την φορά όμως έρχεται η ανεπίσημη επιβεβαίωση για την είδηση αυτή από το περιβάλλον της Μαριέττας.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Μαριέττα διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού ηθοποιού - Απειλούσαν να τον σκοτώσουν

Αντιμέτωπος με δύο οπλισμένους κουκουλοφόρους ληστές ήρθε χθες βράδυ μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη, γνωστός ηθοποιός που για χρόνια ήταν στην τηλεόραση με δικές του εκπομπές αλλά πρωταγωνιστούσε και στο θέατρο. 

ΣYNEΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: Τι έβαλε τη Φλορίντα να πιάσει ο Κωστόπουλος;

H Φλορίντα Πετροτσέλι από το πάνελ της "Μεσημεριανής Μελέτης" βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ως καλεσμένη.
Και βέβαια, δε γλίτωσε από τις δοκιμασίες του.

Κάποια στιγμή, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο BlackOut και... της φόρεσε μια μάσκα στα μάτια.

Στη συνέχεια, την έβαλε μπροστά από τρία δοχεία και της ζήτησε να αναγνωρίσει τι είναι αυτά που πιάνει.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστης δήλωσε. Εχασα το σπίτι μου, φιλοξενουμαι στην αδερφή μου. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ

Η πειρατεία στη μουσική και η πώληση των cd των καλλιτεχνών από παράνομους πλανόδιους μικροπωλητές στα τέλη της δεκαετίας του ’90 τον έπληξε οικονομικά. 

 

Ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε στη Μένια Κούκου και τη Χριστιάνα Κοχλατζή πως είχε «πνιγεί» από τα χρέη και για αυτό αναγκάστηκε να «σκοτώσει» το σπίτι του και να το πωλήσει σε εξευτελιστική τιμή

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...