Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Χριστίνα Κολέτσα: Πως διατηρεί τη σιλουέτα της; (Αποκαλυπτικές φωτογραφίες)

Η σέξι σιλουέτα της τραγουδίστριας στηρίζεται σε ένα μεγάλο μυστικό, ένα πολύ ιδιαίτερο διατροφικό πρόγραμμα - εξπρές, το οποίο αποκάλυψε στο "Stars Diet" και συμβάλλει στο αναγκαίο "ξεφούσκωμα" προσώπου και σώματος...

Η αποτοξίνωση με νερό και σολομό είναι η αγαπημένη της Χριστίνας, έχει διάρκεια τρεις μόλις ημέρες και περιλαμβάνει το ίδιο μενού όλες τις ημέρες. Τι καταφέρνει με τη δίαιτα αυτή; Η συγκεκριμένη διατροφή εξαλείφει το πρήξιμο του προσώπου και ενισχύει τη λάμψη του, που πολλές φορές λόγω της δουλειάς της χάνεται.
Ο σολομός, που είναι πηγή των θαυματουργών λιπαρών οξέων Ω-3, σε συνδυασμό με το νερό θα κάνουν ένα μίνι λίφτινγκ στο πρόσωπο της Χριστίνας,κάνοντάς το δέρμα της πιο λαμπερό, πιο σφριγηλό και πιο απαλό. Κάθε φορά που το κάνει, τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, βλέπει και διαφορά στο σώμα της, που γίνεται πιο σφιχτό.

Οι συσφικτικές ιδιότητες του σολομού και του νερού
  • Διατηρούν τα κύτταρα του δέρματος ενυδατωμένα και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση.
  • Έχουν αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και εμποδίζουν την εμφάνιση ακμής και μαύρων στιγμάτων.
  • Αποτοξινώνουν τον οργανισμό από τις βλαβερές ουσίες και χαρίζουν λάμψη και υγεία.
 ►Όταν θέλει, αντικαθιστά το σολομό με άλλα ψάρια που περιέχουν λιπαρά οξέα, όπως ο τόνος, η πέστροφα, οι σαρδέλες, ο κολιός και το σκουμπρί.
►Οι ξηροί καρποί που καταναλώνει είναι πάντα ανάλατοι και τα λαχανικά βρασμένα για λίγα μόνο λεπτά, για να μη χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά.
►Για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το σώμα της, ταυτόχρονα με την αποτοξίνωση κάνει μισή ώρα επιπλέον γυμναστική. Για μιάμιση ώρα κάνει ασκήσεις αερόμπικ για σύσφιξη και βάρη για ενδυνάμωση.

Η τριήμερη αποτοξίνωση της Χριστίνας
Πρωινό
Μισό φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης και 1/3 φλιτζάνι μούρα ή φράουλες και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και 50 γρ. σολομό ψητό και 350 ml νερό.
Μεσημεριανό
150 γρ. σολομό ψητό με 2 φλιτζάνια πράσινη σαλάτα και 1κουταλιά ελαιόλαδο με λεμόνι για dressing και ένα ακτινίδιο και 350 ml νερό.
Απογευματινό
1 μήλο και μια φέτα γαλοπούλα και μια χούφτα αμύγδαλα.
Βραδινό
150 γρ. σολομό ψητό με μισό φλιτζάνι λαχανικά (σπαράγγια, μπρόκολο, σπανάκι) στον ατμό και 1φέτα πεπόνι και 350 mlνερό.
Προ ύπνου
1 μήλο και μια φέτα γαλοπούλα και μια χούφτα αμύγδαλα.


 

Πηγή: Stars Diet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...