Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ και ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος

Περιπέτειες με το ΣΔΟΕ έχει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με αφορμή ένα πολυτελές σκάφος που ενώ του ανήκει ήταν δηλωμένο ως επαγγελματικό. 

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τόνυ Μαυρίδης: Δεν ζούσα με τα λεφτά της Ελενας Παπαρίζου

Νυχτερινή έξοδο με το νέο του αμόρε έκανες ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης αι πήγε να απολαύσει τα τραγούδια της Πέγκυ Ζήνα και της Πάολα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 


ΒΙΝΤΕΟ: Πιπιλή: Η οικογένειά μου δεν ήθελε να γίνω π....

Η Φωτεινή Πιπιλή ήταν χθες καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή "Βράδυ" και μίλησε για τα πρώτα βήματά της στη δημοσιογραφία...

Έχοντας συγκεντρώσει ένσημα 38 χρόνων όπως είπε, έχει πολλές στιγμές να θυμηθεί από τη δημοσιογραφία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στη RAI!

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε την Κυριακή 18/3 στην εκπομπή "Presa Diretta" του ιταλικού καναλιού RAI!

Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο REX και οι χιλιάδες κόσμου που επισκέπτονται το πρόγραμμά της, έγιναν αντικείμενο ρεπορτάζ στo κρατικό κανάλι της Ιταλίας.

Η εκπομπή είχε θέμα την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και πως η χώρα τη βιώνει, προβάλλοντας πλάνα από το πρόγραμμα της στο REX όπου συνεχίζει να γεμίζει ασφυκτικά κάθε εβδομάδα!

Το ρεπορτάζ κατέγραφε στιγμές από το πρόγραμμα και αναφερόταν στον τρόπο διασκέδασης αλλά και στα πολλά λουλούδια που δέχεται από τους θαυμαστές της. Μάλιστα, το αφιέρωμα αυτό αναφέρεται στην Άννα Βίσση, ως η πιο δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Παρακάτω το Link με το απόσπασμα της εκπομπής:
http://www.youtube.com/watch?v=g1_t9VKayfY&feature=player_embedded

Χαϊκάλης: Η Αννίτα Πάνια «σέρβιρε» τηλεοπτικό προϊόν αισχίστου φασισμού

O Παύλος Χαϊκάλης ήταν χειμαρρώδης σε συνέντευξή που έδωσε και τα βέλη του «βρήκαν στην καρδιά» την Αννίτα Πάνια κατά της οποίας εξαπέλυσε επίθεση.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη για το περιοδικό «Λοιπόν» είπε μεταξύ άλλων: «Τα "αντικείμενα" που έβγαλε η Αννίτα Πάνια στον "αέρα".

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

O Μαρκουλάκης ντουέτο με την Άννα Βίσση στο REX

Το REX το μαγαζί που έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία το μοναδικό του πρόγραμμα αρχίζοντας πάντα στις 12 ακριβώς.

«Ώρα να φεύγω» και «Μια νύχτα το πολύ» τα ολοκαίνουρια τραγούδια της Άννας Βίσση σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα ξεσηκώνουν ήδη τους θαμώνες του REX που τραγουδάνε δυνατά μαζί της.

Άλλη μια έκπληξη περίμενε το κοινό όταν στην πίστα ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ερμήνευσε ντουέτο με την Άννα Βίσση το «Απορώ» που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα.

Το REX διάλεξαν να διασκεδάσουν και ο Βασίλη Χαραλαμπόπουλος με την Φαίη Ξυλά και τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στην Eurovision παρέα με τους συνεργάτες της Γιώργο Δέδε και Μιχάλη Παπανικολάου από την Universal, η Ματθίλδη Μαγγίρα με την παρέα της αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος με τη Μαρίνα Βερνίκου.

Το πάρτι συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί 3η στον ημιτελικό της Eurovision

 Έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.
Σύμφωνα λοιπόν, με την κλήρωση η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί 3η στον ά ημιτελικό και 12η η Ήβη Αδάμου, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τα παρασκήνια για μια...αφίσα του ROMEO +

Νέοι, λαμπεροί και κεφάτοι είναι οι καλλιτέχνες που αποτελούν το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ROMEO +.

Ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας βρέθηκαν πρόσφατα στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της αφίσας του θρυλικού νυχτερινού κέντρου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα κεφάτο και όλοι είχαν ανεβασμένη διάθεση.

Για τη φωτογράφηση της αφίσας επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι του είδους: ο φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο styling και o Πάνος Καλλίτσης hair styling και μακιγιάζ για τη Θέλξη ενώ το styling των αγοριών επιμελήθηκε η Άννα Ζιαζιά.

Το ROMEO + ανοίγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου και υπόσχεται να κάνει και φέτος τις καλοκαιρινές μας βραδιές αξέχαστες!

Στο νοσοκομείο ο αδερφός της Ελ. Μενεγάκη!

Τι έπαθε ο Θοδωρής Μισόκαλος;

Με πόνους μπήκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χθες, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος. 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι απαντά για το «ροζ» βίντεο η όμορφη πολιτευτής του ΛΑΟΣ

Ως ψευδή και συκοφαντικά χαρακτηρίζει η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και την φέρνουν να συμμετέχει σε ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το απαγορευμένο sex tape γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας μοσχοπουλάει

Οι δικηγόροι της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας  παλεύουν μάταια να κατεβάσουν το sex tape από το διαδίκτυο και η ίδια επιμένει πως είναι ψεύτικο.

Κρίμα που ο ξάδελφος της επιμένει πως αναγνωρίζει και την πρωταγωνίστρια και το αντρικό μόριο που πρωταγωνιστεί σε αυτό.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πρωταγωνιστής της σειράς «Το Νησί», πουλούσε χαλιά για να ζήσει

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» και σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Κλινική περίπτωση».

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και τις δουλειές που κατά καιρούς έκανε για βιοποριστικούς λόγους. Και αποκάλυψε ότι πουλούσε χαλιά για να επιβιώσει.

Μάθετε ΕΔΩ ποιός είναι και τι κάνει σήμερα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ο διάσημος συγγραφέας, ερμηνευτής και σκηνοθέτης Χρήστος Χαρμπάτσης ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ στον Πειραιά

Ο διάσημος συγγραφέας, ερμηνευτής και σκηνοθέτης του θεάτρου, Χρήστος Χαρμπάτσης είναι ο άνθρωπος που σήμερα το πρωί έκανε σάλτο μορτάλε από το λιμάνι τυ Πειραιά.
Κανείς δεν ξέρει ακόμη τους λόγους που ώθησαν τον σκηνοθέτη να κάνει βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ποιος ήταν ο Χρήστος Χαρμπάτσης

Ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε πώς έμαθε ότι η Μαρία Λουίζα δεν ήταν παιδί του

Για όλα μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο Γιάννης Βούρος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν ήταν βιολογικό του παιδί.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής.

Έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ, ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής.

Ο Νίκος Βασταρδής γεννήθηκε στον Πειραιά το 1924 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, του Κάρολου Κουν. Παρέμεινε κοντά στον δάσκαλό του και πρωτοεμφανίστηκε το 1942 στην Αγριόπαπια του Ίψεν.

Έως το 1944, εμφανίστηκε στα θεατρικά έργα: «Για ένα κομμάτι γης» του Κόντγουελ, όπου ερμήνευσε το ρόλο του Ντιούντ, «Στέλλα Βιολάντη» του Γρ. Ξενόπουλου, «Χαρούμενα νιάτα» του Πιζέ.
 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ελευθερία Σιφναίου: Το super model που...δημιουργεί βαπτιστικά αξεσουάρ

Η Ελευθερία Σιφναίου, η πρώτη νικήτρια του Miss Europe Face έχει «μαγέψει» με το περπάτημα της στις πασαρέλες στο παρελθόν. Και έκανε μια, μοναδική, διεθνή καριέρα. Σήμερα είναι μανούλα και έχει στραφεί στη δημιουργία βαπτιστικών αξεσουάρ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με ποιό κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος ο Νεκτάριος Σφυράκης;


Ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης , αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατεβεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές υποψήφιος  με ένα από τα γνωστά κόμματα της Βουλής.
 
Ποιό είναι αυτό και τι θέλει να πετύχει;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πυρ και μανία ο Νταλάρας με Γαλάνη - Αλεξίου...

Απαρηγόρητος είναι σύμφωνα με το "Καρφί" ο Γιώργος Νταλάρας μετά τις τελευταίες επιθέσεις που έγιναν εις βάρος του κατά τη διάρκεια των συναυλιών του. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι με το που επέστρεψε στο... καμαρίνι του μετά τα έκτροπα του γηπέδου της Δάφνης, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν μπορούσε κανείς να τον συνεφέρει.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ιταλικού Dancing η Ρία Αντωνίου [βίντεο]

Έφτασε μέχρι τον τελικό του Dancing with the stars αλλά τελικά έχασε. Η πανέμορφη Ρία Αντωνίου όμως σίγουρα δεν πρόκειται να το βάλει κάτω αφού έχει κλέψει τις καρδιές των Ιταλών που την χαρακτηρίζουν μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...